dufi Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Dovolím si vložit pár fotek hodinek, které mě přes Helveti dorazily v týdnu.První dojem byl - hezký hodinky, na svou velikost příjemný i na malý ruce, pěknej cifr...prostě radost, hodinky jsem si vzal jako takový lepší "otloukánky" k mým starým pětkám, které nešetřím a je to na nich značně vidět. Tyto mám v úmyslu víc "opatrovat".. .Po třech dnech stálého nošení mám ty hodinky čím dál víc rád, jsou pohodlný a zatím přesný, odchylka za 24 hodin dělá 3 s do plusu - uvidíme až se zaběhnou.Je ale i pár věcí, co mě ze začátku po bližším prohlédnutí hodně vadilo, teď už to tak nevnímám . Neměl bych porovnávat mezi značkami, ale na Sumech jsou detaily, které prostě na cenově srovnatelných značkách, které mám /Archimede, Steinhart/ jsou v pořádku, u Suma trochu "haprujou".Asi nejvíc viditelný je lehce vyosený "armovák" - viditelné jen u šestky, plochy na bocích pouzdra - přechody brusu do lesku jsou dost křivé, částečky prachu na ručkách - viditelné jen při zvětšení na fotkách, docela nejistota při zašroubovávání korunky do pouzdra, tah má plechovou sponu a je to takový chrastítko /to jsem ale věděl/, hodně lidem vadí šíře tahu vůči velikosti pouzdra, mě to přijde v pohodě a nosí se pohodlně, prostě celkově je to na první pohled místama poměrně odbytý. Třeba s Damaskama je to absolutně nesrovnatelný, ale tam jsme cenově v jiné kategorii, spíš bych měl srovnávat s pětkama co mám a tam si myslím Suma v pár detailech dostanou taky na "frak", i když Seiko 5 Sport jsou skoro 10 let staré a za poloviční cenu.Po těch třech dnech nošení jim ale vcelku všechny nešvary odpouštím , protože ty hodinky jsou opravdu super a člověk už to "horší" nevnímá, je to škoda, že si Seiko nedá trochu víc záležet na čistotě zpracování, pokud bych to měl mít jako jediný lepší hodinky, tak by mě to vadilo asi víc a dýl... Také je možné, že jsem jen trefil horší kus a není to pravidlem, ale jak říkám, při každým dalším pohledu si k nim prohlubuju vztah a opravdu se mě líbí, prostě láska na druhý pohled! . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Pěkný fotky a pěkný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 1. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Pěkný fotky a pěkný hodinky.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 22. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Suma mám cca měsíc a můžu trochu hodnotit, celou dobu až na menší vyjímky na ruce....nosí se perfektně, přesnost výborná .... + 3s za 24 hodin, docela dobře vypadaj a nectnosti ve zpracování jsem jim už odpustil . Na lesklých plochách už mají poměrně dost šrámů, ale je to patinka používání a ta mě u nich nevadí... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Pekne chytená sumácka modrá. Ak sa niekto bude rozhodovať či čierne, alebo modré, treba ho odkázať sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 22. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Díky...i já stál před tím rozhodnutím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Safra to je krasna modra a hodinky, moc se mi libi. Asi bych si mel polozit otazku, proc uz je namas ty chuju . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 22. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Safra to je krasna modra a hodinky, moc se mi libi. Asi bych si mel polozit otazku, proc uz je namas ty chuju .Máš Tano Monstra...do kombíčka ty Suma ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Máš Tano Monstra...do kombíčka ty Suma ..... Jj a urcite modre, ale ty zlute i stribr..krasne kukacky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Moc pěkné fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 22. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 (upraveno) Moc pěkné fotky Díky ...fota z reálnýho tahání na vandru v pohraničí kolem Kvildy Upraveno 22. května 2016 uživatelem dufi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nedojed Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 Pěkné.Jen se blbě zeptám jestli mají i ruční natah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 Maj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 Ta fotka z trávy je luxusní. Proč já jsem je jen vyměňoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 29. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 Díky všem, jsem rád, že se někomu líbí, hezkej večer! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 Suma jsou klasika a na tech tvych fotkach vypadaji uzasne. Dobre jsi vybral i barvu, ta modra je smrncovni. Tak at v poradku slouzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 29. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 Díky Andy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Fotky obyc, ale snad nekoho potesi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Take musim pochvalit fotky a pekne hodinky. Skoda, ze nejsou mensi:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se