Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dekuji pane ;) .

Odesláno
  V 2. 7. 2016 v 17:35, villain83 napsal:

Sumo na meshi je kravina, tem hodinkam slusi jednoznacne nejvic origo naramek, pouzdro je nadherny, ale ty dlouhy nozky delaj mezi pouzdrem a stezejkou velkou mezeru...

Mě by to ani nenapadlo dát Suma na "hadr", tano je má taky na origo tahu....za mě spokojenost tak, jak jsou... :rolleyes:

tano - hezký je máš...nejsou to špatný hodinky.... :cool02:

A velký jsou, ale mají ergonomii takovou, že mě sedí na mý tenký ruce úplně v pohodě :)

Odesláno

Diky, mam radost, ze se libi. Ten naramek je super, moc pohodlny. Presnost ukazkova a ty chybicky co maji a o kterych si pisal Dufi, ty jim odpoustim.:) .

Odesláno

Já jim tano odpustil až po cca měsíci :rolleyes: , jinak  před chvílí jsem všechny hodinky vysbíral z vrtičů, nacpal do trezóóóru a v noci razím na tůry do skal - do Tater, po těžkým dilema a výběru :cool02: nakonec se mnou jedou Suunta Ambity a Damaska 46ky... :)

Odesláno
  V 2. 7. 2016 v 19:31, dufi napsal:

Já jim tano odpustil až po cca měsíci :rolleyes: , jinak před chvílí jsem všechny hodinky vysbíral z vrtičů, nacpal do trezóóóru a v noci razím na tůry do skal - do Tater, po těžkým dilema a výběru :cool02: nakonec se mnou jedou Suunta Ambity a Damaska 46ky... :)

Tak jako Damasko je super volba a Sunto o tom zadna ;) .

Odesláno

Sumo na meshi je kravina...

V 2. 7. 2016 v 18:16, dufi napsal:

Mě by to ani nenapadlo dát Suma na "hadr"...

A to jako reagujete na co? Něco jsem v diskuzi přehlédl?

Odesláno

Sumo na meshi je kravina, tem hodinkam slusi jednoznacne nejvic origo naramek, pouzdro je nadherny, ale ty dlouhy nozky delaj mezi pouzdrem a stezejkou velkou mezeru...

Já abych pravdu řekl jsem k původnímu tahu nějak nepřilnul, nešel mi seštelovat tak, aby mi hodinky na ruce seděly k mé spokojenosti. Teprve až když jsem dostal Sumo ke kterým byl Endmill ze StrapCode a spona z MM, pak to bylo ono. Endmill je těžší než původní tah a působí jako protiváha, takže hodinky perfektně na ruce sedí, zejména pocitově - předtím jsem měl dojem, že mám na ruce bradavici. 

Odesláno
  V 3. 7. 2016 v 8:36, lucid napsal:

Já abych pravdu řekl jsem k původnímu tahu nějak nepřilnul, nešel mi seštelovat tak, aby mi hodinky na ruce seděly k mé spokojenosti. Teprve až když jsem dostal Sumo ke kterým byl Endmill ze StrapCode a spona z MM, pak to bylo ono. Endmill je těžší než původní tah a působí jako protiváha, takže hodinky perfektně na ruce sedí, zejména pocitově - předtím jsem měl dojem, že mám na ruce bradavici.

Jo, proc ne, ja to spis myslel obecne, jako ze davat na ne ruzny hadraky a gumy je spis krok zpet, protoze ty nozky jsou opravdu dlouhy.Ja zkousel asi tri gumaky, dva hadry a nikdy to jako celek nepusobilo uplne hezky...

Odesláno
  V 3. 7. 2016 v 8:43, villain83 napsal:

Jo, proc ne, ja to spis myslel obecne, jako ze davat na ne ruzny hadraky a gumy je spis krok zpet, protoze ty nozky jsou opravdu dlouhy.Ja zkousel asi tri gumaky, dva hadry a nikdy to jako celek nepusobilo uplne hezky...

Jak píši skoro všude, já na hodinkách v podstatě kromě tahu snesu akorát kůži.U Sumo je problém právě s dlouhými nožičkami: na jedné straně to pouzdro dělají líbivé, na straně druhé, alespoň podle mne, způsobují problém při nošení. To pouzdro je těžké a chce to právě protiváhu, která by to kompenzovala. Např. MM ten problém nemají, nožky jsou menší a takové Sawtooth vůbec nevzpomínám - ty nožky nemají a i když jsou to hodinky větší, na ruce o nich člověk vůbec neví. Origo tah u Sumo je oproti jiným Seiko tahům sice výš, ale s alternativním tahem to o dost prohrává.

Odesláno

Souhlas, vetšina normálních gum vypadá díky těm 'profukám' hrozně, ale tohle by mohlo být řešení. Kdybych měl Suma,  asi bych do toho šel. 

1307941d1454879847-crafter-blue-kautschu

http://www.crafterblue.com/#!curved-end-rubber-strap-for-seiko-sumo/f24rc

V 3. 7. 2016 v 8:43, villain83 napsal:

Odesláno (upraveno)
  V 3. 7. 2016 v 9:25, vintage napsal:

Souhlas, vetšina normálních gum vypadá díky těm 'profukám' hrozně, ale tohle by mohlo být řešení. Kdybych měl Suma, asi bych do toho šel.

1307941d1454879847-crafter-blue-kautschu

http://www.crafterblue.com/#!curved-end-rubber-strap-for-seiko-sumo/f24rc

Ahoj :) toto je paradni guma, pri projizdeni netu-obrazku jsem na ni narazil, jen jsem nevedel, kde ji koupit. Dekuji Ti za odkaz, nicmene zatim zustanou na tahu. Hele, ze jsi tam dal schvalne foto oranz gumy, vid?!! Priznej se :) .

Upraveno uživatelem tano
Odesláno
  V 3. 7. 2016 v 12:24, vintage napsal:

Priznavam se :-) Modry Suma na oranzade je bozi kombinace ;-)

Ja jsem vzdy vedel, ze jsi darebak :) .

Ne, vazne diky. Trefil jsi vkus na 100%.

Odesláno

Musim rict, ze modra suma na oranzove gume jsou luxusni!

A taky jsem rad, ze Honza.manta necpe oranzova suma na oranzovou gumu nebo nato, ale nechava je na cerne. Je tu dost borcu s oranzovymi monstry na oranzovem natu a prijde mi, ze to pak ty hodinky zabiji a nevynikne tak ten cifr.

Takze za me dvakrat v tomhle vlakne

Odesláno
  V 3. 7. 2016 v 13:50, AndyAaron napsal:

Musim rict, ze modra suma na oranzove gume jsou luxusni!

A taky jsem rad, ze Honza.manta necpe oranzova suma na oranzovou gumu nebo nato, ale nechava je na cerne. Je tu dost borcu s oranzovymi monstry na oranzovem natu a prijde mi, ze to pak ty hodinky zabiji a nevynikne tak ten cifr.

Takze za me dvakrat v tomhle vlakne

Souhlas Andy, ale na oranz Monstra na oranz gume mi nesahej :) .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...