gutav.lolo Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 hele jestli bude problem se sviticim cifernikem muzu vecer zakopnout o nejakou vetev a a cifernik mi bude svitit i mesic.:-))) ale vazne npujcim vam svoje orliky aby ste ten sever urcili.jawa digi jsem videl.sice nedopecene ale okusoval jsem travu.uplne super.a pod stan no problem.ja tak bydlim normalne.
Wachn Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 PRIM: Tak prosím, prosím poslat na mail. Fotečky, specifikace, cenovka a tak. Vždyť víte
Prokop Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Ještě chvilku vydržte, jinak bych to musel posílat per partes.
Lukáš Odesláno 5. dubna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 to Prim: Na Šumavě? To mám moc blízko, to by bylo nespravedlivé k ostatním. Ale Jihlavu beru, ta je daleko :) Až na Moravě..... Takže výborně Mechano je organizátorem celé akce
Chronomag Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 No, kdybyste chtěli nějaké více stylové místo, uměl bych nabídnout hrad. www.hornihrad.cz Jediná nevýhoda je, že je to na západní hranici - mezi Varama a Chomutovem. Takže rozhodně ne ve středu republiky.
odklizec Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Na hrad rikas...ze bych si vzal detektor? Nejsem preci barbar..
Chronomag Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 odklizec napsal: Na hrad rikas...ze bych si vzal detektor? Nejsem preci barbar.. Detektor si klidně vezmi, ale u brány, co najdeš, odevzdáš, jestli nechceš, aby tě Funda našlapal xichtem skrze bránu, což on strašně rád s takovými
Návštěvník Kamil Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 mechano napsal: Co takhle Polná u Jihlavy ? Tam by to bylo i s hodinářskou školou a v místním muzeu je pěkná sbírka hodin. O rybníku ani nemluvě. M Dobrý nápad, jsem pro
jirka2 Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Ano už se těším na ohníček s pokecem o hodinkách (a nejen o nich) jenom proboha vyberte nějaký rozumný termín pro nás chudáky učitele. Čili ne uprostřed týdne ( tedy žádný 1. červen) brát si volno před prázdninama to by nás direktor roztrhl. Třeba nejlépe červen a pátek až neděle. Proboha Chronomagu nestraš s tím Chomutovem, jsem z UH. Kdyby tam vedla dálnice, jak v USA do každé prdýlky, tak ani neceknu. U té Polné by to nebylo zlé + domluvit malou exkurzi do učiliště...
Lukáš Odesláno 5. dubna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Vypadá to na Polnou........u Jihlavy
georg Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 A co na to Mechano? Zdá se, že Polná u Jihlavy je kandidátem číslo jedna. Tak mě napadá, pokud nebudou jiné alternativy, zkusím se poptat u jihlavských aeroklubáků na nocleh - sice se nejedná obvykle o žádný luxus, zato ceny bývají lidové. To aeroklubácké letiště je cca 10 km od Polné.
watch Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Akce je to mimoradne lakava. Zalezi ale na terminu, hodi se mi konec cervna, tak nejak po 18.6. Aspon konecne muzeme ukazat, co vsechno Primky vydrzi. Navrhuji jako cast programu bobrika mlceni. Aspon bude lepe slyset lahodny tikot nasich hodinek.
saboter Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Sakra to chce kameru, zábery týpkov ako strávia deň bez jedneho slova len aby počúvali svoje hodinky by mohli dostať aj nejakú cenu. Resp. by boli kľúčovým dôkazom v mnohých procesoch ohľadom spôsobilosťi na právne úkony poprípade ohľadom práva chodiť von bez lekárskeho dozoru.
watch Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Tech bobriku by mohlo byt vic. Bobrik mrstnosti: natahni hodinky automat pohybem ruky za 5 minut na maximum, bobrik zrucnosti: vymena tahu bez hodinarskeho naradi, bobrik odvahy: prejdi mocal s hodinkami na ruce a bobrik plavec: preplav jezero nebo reku s hodinkami (doporucuju vodotesne hodinky a vymenu tesneni pred zacatkem akce). To by nam i Foglar zavidel!
georg Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 watch napsal: Tech bobriku by mohlo byt vic. Bobrik mrstnosti: natahni hodinky automat pohybem ruky za 5 minut na maximum, bobrik zrucnosti: vymena tahu bez hodinarskeho naradi, bobrik odvahy: prejdi mocal s hodinkami na ruce a bobrik plavec: preplav jezero nebo reku s hodinkami (doporucuju vodotesne hodinky a vymenu tesneni pred zacatkem akce). To by nam i Foglar zavidel! A kdo nejdál nebo nejvýš hodí SVÝMI hodinkami a ty pořád půjdou, nebo kdo tam přiveze nejvíc hodinek - ne, to ne, to by Prim shrábnul hodinky z podnikového muzea do pytle a vyhrál by!
watch Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 A pro nase milacky bobrik rezervy chodu na jedno natazeni.
georg Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 watch napsal: A pro nase milacky bobrik rezervy chodu na jedno natazeni. Ale pak by ta akce musela trvat víc než 40 hodin - to by už nebylo setkání, ale společné dovolená!
Roman Šula Odesláno 6. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2006 Já bych měl v rukávě ještě jedno místo. Rozsáhlý pozemek hvězdárny v Ondřejově, je to taky vedle dálnice z Brna do Prahy. Teď jsem tam měl přes dvacet těch applistů, a byla to podařená akce. A v létě se tam dá spát i ve stanu (s posvědcením vedení ústavu), je na místě i ohniště se zásobou dřeva a podobně. Jak to vypadá na místě, najdete ve fotogalerii na mých stránkách.
mechano Odesláno 6. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2006 Roman Šula : Ondřejov je dobrej, tam bych dojel na kole. Polná u Jihlavy : je tam internát, dost možná že v létě prázdnej, zeptám se jestli by to šlo. Za mlada jsme tam (absolventi) jezdili na poutě. Jen mi někdo pomožte s počítáním kolik je zájemců.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se