Roman Šula Odesláno 6. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2006 Mě by vyhovoval termín kolem novu, kolem úplně mám v Ondřejově službu. Zajisté máte všichni na některých hodinkách ukazatel měsíčních fází.
mechano Odesláno 7. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2006 Zkuste někdo nebo raději všichni uvádět taky termín který by vám vyhovoval. M
PlavecK Odesláno 8. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2006 Roman Šula napsal: Mě by vyhovoval termín kolem novu, kolem úplně mám v Ondřejově službu. Zajisté máte všichni na některých hodinkách ukazatel měsíčních fází. Já mám měsíční fázi :-) mechano napsal: NotesK : katakomby s babama ? Mechano, říkám Ti nerej :-) s babama se v katakombách dají dělat takové věci... Představ si, že i ukecaná ženská v noře pod zemí na chvíli zavře pusu - mám to vyzkoušené. Škoda jen, že se za chvíli otrká a pak už ji nezavře...
mechano Odesláno 12. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2006 to zápisník: beru to jako pokus o zavlečení speleosexu mezi počestnou společnost. mechanofil kauza Polná : zatím vím toto: hodinářské učiliště v Polné bylo loni zrušeno pro nezájem, rybník Peklo v Polné prodělává půlroční odbahnění, muzeum zatím funguje a ubytování v místě není problém. Tak prosím abyste se vyjádřili.M
Mikina Odesláno 12. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2006 Souhlas s NotesK a rada pro všechny chlapy - Nejlepší žena je ta, která vezme ráno do pusy vodu a večer ji vypluje.
PlavecK Odesláno 13. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2006 Mikina napsal: Souhlas s NotesK a rada pro všechny chlapy - Nejlepší žena je ta, která vezme ráno do pusy vodu a večer ji vypluje. :-) To je jako že správná tchyně má mít právě dva zuby. Jeden aby ji pořád bolel a druhý, aby s ním mohla zeťákovi otevírat pivo.. Jenom jestli my nejsme proti ženským až moc zaujatí. kdoví, co si píšou o nás.. ale ne že by se mi kvůli tomu chtělo pročítat babská fóra.
PlavecK Odesláno 13. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2006 mechano napsal: to zápisník: beru to jako pokus o zavlečení speleosexu mezi počestnou společnost. mechanofil kauza Polná : zatím vím toto: hodinářské učiliště v Polné bylo loni zrušeno pro nezájem, rybník Peklo v Polné prodělává půlroční odbahnění, muzeum zatím funguje a ubytování v místě není problém. Tak prosím abyste se vyjádřili.M mechano, Ty jsi takový renesanční člověk, speleosex.. :-) Kdyby nebyla Polná, měl bych v záloze nápad, jak už jste říkali - aby to měl každý nedaleko - Litomyšl. Sám vím o několika hodinářstvích přímo na náměstí, některé nevypadají zle, ubytování není problém, výlety do okolí také ne. Kultury a zábavy kopec a pár podstatných výhod k tomu. Můžeme je probrat podrobněji, pokud bude zájem.
old black Odesláno 13. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2006 Na kolik nocí to vidíte? Jak slyším kultura, výlety, tak jsem znejistěl! To už je tak na týden. Myslel jsem si odpoledně přijet, ohníček atd. druhý den něco málo vidět, večer domů?
Prokop Odesláno 13. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2006 Já nevím, organizátorem byl jmenován Mechano. Je zřejmé, že ať už on nebo někdo jiný, měl by se někdo organizace ujmout, jinak se to rozplyne v planou diskuzi. Za sebe mohu říci, že určitě dorazím, ať už je termín jakýkoliv (nevím co je to dovolená, protože mi nikdo nevysvětlil, koho bych se měl dovolovat.), že mě neodradí ani přespávání v přírodě, ani nějaký výlet a už vůbec ne absence přistávcí plochy.
georg Odesláno 13. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2006 No já za sebe musím připomenout - chtěli bychom se sejít "U OHNÍČKU S PRIMEM" - proto bych byl rád, aby ten oheň tam byl! Nejsem pyroman, ale posezení u ohně zbožňuji. A na hotelu by se na nás mohli blbě dívat, kdybychom na chodbě udělali oheň.
Prokop Odesláno 13. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2006 Proti ohni také žádná námitka. Chtěl jsem jen naznačit, že bylo potřeba začít dávat dokupy přesnější kontury setkání a jeho program.
mechano Odesláno 14. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 No já myslel že to vím a proto jsem vážené členy žádal aby se vyjadřovali k termínu. Jsem v kontaktu s půlkou Mú Polná abych mohl zajistit např. ohniště atd. Takže jediný kdo řekl kdy se mu to hodí je pokud vím Roman Šula. Čekám na další návrhy abych nemusel direktivně stanovit setkání například na poslední den školního roku. Neberte to zatím jako hrozbu , jen jako mírné varování. Teď vážně : co třeba víkend 24/25. 6. ?
georg Odesláno 14. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 Jestli je objednané taky super počasí, tak jsem pro!
VS Odesláno 14. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 georg napsal: Jestli je objednané taky super počasí, tak jsem pro! Rano budě hmlisto, v poledňo tak isto, večer budě čma
jirka2 Odesláno 14. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 To mechano: Ano, s termínem souhlasím s Polnou taky.
Roman Šula Odesláno 14. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 Ten víkend by mi taktéž vyhovoval. Ještě tedy to místo.
old black Odesláno 14. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 Polná žije: http://www.mesto-polna.cz/vismo/dokumenty2...124981&p1=18559 Aby se nám k ohníčku nenasomrovaly Tři sestry.
Viktor Odesláno 14. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 old black napsal: Polná žije: http://www.mesto-polna.cz/vismo/dokumenty2...124981&p1=18559 Aby se nám k ohníčku nenasomrovaly Tři sestry. A Průša :D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se