quattroRS Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 Vážení členovia fóra, toto neberte, ako inzerciu, ja len skúmam prípadný záujem, pretože uvažujem o predaji svojich terajších hodiniek, všetko je v štádiu uvažovania, ale ak by som sa definitívne rozhodol, že ich chcem predať, bol by tu niekto, kto by o ne mal záujem??? Cena je 350 eur, hodinky sú v poriadku, majú pol roka, a je k nim kompletné balenie, a sú stále v záruke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Když to není prodejní vlákno, tak napíši, že ze zahraničí jdou v pohodě koupit funglovky za 300 dolarů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Na mě takové oznámení spíš působí stylem, "mám možnost koupit něco levně a vydělat na tom". Jinak tyhle hodinky se použité v pěkném stavu tady prodávají do 6 tis. tedy 220 EUR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 10. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Zatiaľ je to len v štádiu úvah, takže cena nie je pevná, a ešte je možné, že sa všetko zmení, takže je to, vzhľadom na situáciu, len orientácia, pokiaľ by fakt došlo k tomu, že by som sa rozhodol ich predať, cena by nebola pevná položka, ale bola by vecou vzájomnej debaty s prípadným záujemcom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 (upraveno) Zatiaľ je to len v štádiu úvah, takže cena nie je pevná, a ešte je možné, že sa všetko zmení, takže je to, vzhľadom na situáciu, len orientácia, pokiaľ by fakt došlo k tomu, že by som sa rozhodol ich predať, cena by nebola pevná položka, ale bola by vecou vzájomnej debaty s prípadným záujemcom.Nechápu: kdyby si každý dělal průzkum podobným způsobem, tak tu nejsou žádná jiná vlákna. Rozhodni se, vyhoď cenu a uvidíš zda zájem je nebo není, cenu vždy můžeš snížit nebo inzerát zamknout. Upraveno 10. května 2016 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 10. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Najprv musím pozrieť náhradu, ktorou by mohol byť typ Casio G-Shock GW-M5610-1ER, ale zatiaľ sa mi zúfalo nedarí prísť s čo i len jediným kusom do kontaktu, a vyskúšať si ho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 co ti na nich vadí? Já bych je asi bral, kdyby měly wr20atm. Takhle bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 11. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 Toto je chyba, že toto nemajú, a len málo ProTrekov toto má, napríklad model PRW-2500, ktorý sa mi tiež celkom pozdáva, ale nesmerujem k nemu. Nevadí mi na nich nič, ale často mením hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se