rorda Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 Už jsme tu na to několikrát narazili a dávali to k dobrýmu, ale založil jsem tohle téma pro zasmání a tak trochu z recese ... Tzn. měli jste někdy fakt srandu z toho, co všechno měli některý lidi na rukou, či jste byli překvapený dobrym, vkusnym a nebo vhodnym výběrem značky/modelu?!?
grga_pitic Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 General u meho byvaleho zamestnavatele (obrat firmy cca. 10 miliard CZK) nosil pozlacena Casia se silne odrenym zlacenim. Jinak si ale potrpel na hadry Pusobilo to komicky. Ale nejvetsi sok jsem zazil, kdyz generalni reditel zastoupeni jedne nejmenovane japonske korporace dal na ruku a hrde nosil (a to prosim i na jednani atd) fake Pateky ktere si koupil v Hong-Kongu. Smesne bylo hlavne to, ze ten clovek si mohl koupit temer cokoli z produkce Patek, aniz by se tim zadluzil na tri stoleti dopredu. To ze jsou to fake co nosil poznal kazdy tak na vzdalenost tak 300 metru. To bylo spise smutne....
Jakubisko Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 Muj byvaly kamarad mi tvrdil, ze jeho quartzove rucickove divery Timex za 3000,- jsou lepsi, nez moje automaty Orient Divers za 90USD...
grga_pitic Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 Muj byvaly kamarad mi tvrdil, ze jeho quartzove rucickove divery Timex za 3000,- jsou lepsi, nez moje automaty Orient Divers za 90USD... Ja bych ho za to trhnul mezi dverma jak jsi reagoval Ty ?
Mike. Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 Ja bych ho za to trhnul mezi dverma jak jsi reagoval Ty ? A není proto bývalý? (to měl být vtip )
Jakubisko Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 Ja bych ho za to trhnul mezi dverma jak jsi reagoval Ty ? Mike neni daleko od pravdy... Ne, opravdu se dokazu pratelit s nekym, kdo ma lepsi hodinky, nez ja Jak jsem ale reagoval? Blaznum se preci nema odporovat, takze jsem to presel s "hmm"
xlaque Odesláno 25. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2007 Tak mne zas jeden kamoš s Casio Edifice vravel,že som si mal radšej kupiť Nixony s pravym diamantom V utorok som bol na pohotovosti a prezerala ma doktorka cela ovešana zlatom,pozrel som sa jej na ruku a tam Oystre Bolo vidno,že to nie je fake,jednalo sa o starši model,ale zlato nebolo nikde ošuchane
Návštěvník Snow Odesláno 25. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2007 (upraveno) 4 xlaque máš hezký podpis 55kilový ušatý kašpare Upraveno 25. listopadu 2007 uživatelem Snow
xlaque Odesláno 25. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2007 Dakujem,ty si ma kde videl ? Lebo si sa presne trafil do hmtnosti aj poznavacim znakom Hmm,len si ma trochu sklamal,myslel som,že si to všimneš skor,ale podobnu reackiu som čakal
Návštěvník Snow Odesláno 25. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2007 Dakujem,ty si ma kde videl ? Lebo si sa presne trafil do hmtnosti aj poznavacim znakom Hmm,len si ma trochu sklamal,myslel som,že si to všimneš skor,ale podobnu reackiu som čakal Moc o sobě píšeš a necháš se fotit. Podpisu jsem si všiml již dříve a považuji ho za slušnou drzost, řadíš k trollům. Podívej se na pořádně na můj Avatar.
safi Odesláno 25. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2007 Moc o sobě píšeš a necháš se fotit. Podpisu jsem si všiml již dříve a považuji ho za slušnou drzost, řadíš k trollům. Podívej se na pořádně na můj Avatar. aha :-) ale chlapi ..nechte toho nez se zase celá chronomag popere jak ve venkovské hospodě
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se