Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pripoustim, ze tohle na prvni pohled nevypada jako racionalni rozhodnuti. Kdyz jsem po deviti letech prodal sve jedine hodinky Stowa Flieger ohne Logo a koupil tady Davosa Argonautic Dual Time, zdalo se, ze budu dal spokojeny one-watch-guy. Pak jsem tu ale narazil na Seiko a pres to, ze jsem zpocatku nechapal, co na nich vsichni maji, zacal jsem je trosku zkoumat. No a vysledkem bylo, ze zacal nutne potrebovat dalsi hodinky. Objednal jsem primo z Japonska SNZH55J1, stal jsem o japonskou verzi. A jsem naprosto nadseny, bal jsem se, jak budou hodinky za 150 USD vypadat, ale jsou uplne ok. Takze chronobundus zaleceny a rozbizdejici se seikofilie uspokojena. :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

To je krásně řečeno - zaléčený chronobundus. Tohle jsem si taky už párkrát řekl. A vždycky to přišlo znovu, to chorobné bažení, které si vyžádalo další - jak jinak než terapeutickou - dávku. Soudě podle pečlivě vybraných Seik, šanci na plné uzdravení ti moc nedávám :-) :-) :-)

Odesláno

Gratuluju k pěkným hodinkám. Jen se obávám, že se pleteš v tom, že seikofilie byla uspokojena :D.

Mám za sebou naprosto stejný vývoj a ne nadarmo se tomu říká "choroba zvaná Seiko". :D

Návštěvník Mav.
Odesláno

Zna nekdo tyto i Sea Urchin? Jsou stejne velke, nebo ktere jsou vetsi?

Odesláno

Zna nekdo tyto i Sea Urchin? Jsou stejne velke, nebo ktere jsou vetsi?

Pokud jsem dobre hledal, tak jsou Sea Urchin vetsi o 0,5 mm na prumeru. Vypadaji taky moc dobre.

Sent from my iPad using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...