alesvagner Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Pripoustim, ze tohle na prvni pohled nevypada jako racionalni rozhodnuti. Kdyz jsem po deviti letech prodal sve jedine hodinky Stowa Flieger ohne Logo a koupil tady Davosa Argonautic Dual Time, zdalo se, ze budu dal spokojeny one-watch-guy. Pak jsem tu ale narazil na Seiko a pres to, ze jsem zpocatku nechapal, co na nich vsichni maji, zacal jsem je trosku zkoumat. No a vysledkem bylo, ze zacal nutne potrebovat dalsi hodinky. Objednal jsem primo z Japonska SNZH55J1, stal jsem o japonskou verzi. A jsem naprosto nadseny, bal jsem se, jak budou hodinky za 150 USD vypadat, ale jsou uplne ok. Takze chronobundus zaleceny a rozbizdejici se seikofilie uspokojena. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martin151 Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Gratulace , hodně muziky za málo peněz tj. Seiko 5 . Pěkný večer .
Blues Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 To je krásně řečeno - zaléčený chronobundus. Tohle jsem si taky už párkrát řekl. A vždycky to přišlo znovu, to chorobné bažení, které si vyžádalo další - jak jinak než terapeutickou - dávku. Soudě podle pečlivě vybraných Seik, šanci na plné uzdravení ti moc nedávám :-) :-) :-)
Dslabak Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Naprosto tomu rozumím, sám jsem podlehl modré variantě těchto hodinek ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
stosi Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Gratuluju k pěkným hodinkám. Jen se obávám, že se pleteš v tom, že seikofilie byla uspokojena .Mám za sebou naprosto stejný vývoj a ne nadarmo se tomu říká "choroba zvaná Seiko".
bolek Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Naprosto tomu rozumím, sám jsem podlehl modré variantě těchto hodinek ;-)Aké majú označenie tie modré?
Dslabak Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Snzh53k1, respektive j1, pokud by byly made in japan... Odesláno z mého SM-J500F pomocí Tapatalk
bolek Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Ďakujem. Som na mobile, moc mi nejde guglenie. Nikdy nepochopím to číselne seiko značenie
alesvagner Odesláno 19. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Diky za komenty a projevy ucasti. :-)
Marfael Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Nebýt toho rušivého tlustého rámečku okolo datumovky, tak už je dávno mám, jsou jinak moc poveděné. Každopádně dobrý výběr k poměru cena/výkon.
Sabbath Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Ahoj. Pěkné, taky je mám, ale nejaponskou verzi. Za málo peněz hodně muziky.
alesvagner Odesláno 21. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. května 2016 (upraveno) NATO jim slusi... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. května 2016 uživatelem alesvagner
Návštěvník Mav. Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Odesláno 21. května 2016 Zna nekdo tyto i Sea Urchin? Jsou stejne velke, nebo ktere jsou vetsi?
alesvagner Odesláno 22. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2016 Nedele... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
alesvagner Odesláno 26. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Zna nekdo tyto i Sea Urchin? Jsou stejne velke, nebo ktere jsou vetsi?Pokud jsem dobre hledal, tak jsou Sea Urchin vetsi o 0,5 mm na prumeru. Vypadaji taky moc dobre. Sent from my iPad using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se