Joe75 Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Odesláno 8. května 2020 Já teprve od minulého měsíce. Titanové. Děti milují, jak bzučí ručičky při přejíždění mezi fukcemi
turner Odesláno 11. července 2020 Nahlásit Odesláno 11. července 2020 Dnes seastary cal. Tissot 2030 báječné je seřizování . Mají svou patinu (oloupaný pásek) ale nechám je tak pouze udělám výměnu sklíčka.
Gombo Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Odesláno 3. září 2020 (upraveno) Patri k nim a ja si nestazujem. Upraveno 3. září 2020 uživatelem Gombo
Gombo Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Odesláno 9. září 2020 (upraveno) V 3. 4. 2020 v 0:04, Axel napsal: Tak jsem po delší době kouknul na Tissot a objevil parádní kousek v podobě PR 516GL s modrým číselníkem. Už, už hledám, kde se dají sehnat... a oni je přestali vyrábět.. Já ten Tissot asi nechápu.. Mlátí toho zbytečně moc, neustále mění design, nic nenabízí kontinuálně.. Už po pár letech se nedá sehnat třeba luneta (zkušenost s V8, nakonec jsem koupil komplet celé pouzdro ). Tak povedený retro hodinky s lety prověřeným designem a konec.. Škoda veliká.. Ja mam povodny model zo 70tych rokov a je to jeden z mojich najoblubenejsich kuskov v zbierke. A ze sa im ta retro edicia podarila. Je skoro na nerozoznanie od starej predlohy a museli mat uspech. Nechapem preco ich prestali vyrabat. Upraveno 9. září 2020 uživatelem Gombo
Borra Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Odesláno 9. září 2020 před 2 hodinami, Gombo napsal: Ja mam povodny model zo 70tych rokov a je to jeden z mojich najoblubenejsich kuskov v zbierke. A ze sa im ta retro edicia podarila. Je skoro na nerozoznanie od starej predlohy a museli mat uspech. Nechapem preco ich prestali vyrabat. Tak škoda to je, ale na druhou stranu jich zase nebude tolik... Když koukám na ty Tvoje původní(jsou super) a na tu fotku z chrono24, tak vidím nějaké rozdíly, asi se dělalo více verzí ne?
fijo Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Odesláno 11. září 2020 Koukám, že takovýhle se tady ještě nemihly... tradition perpetual calendar
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se