Borra Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října Dnes si tu děláme Tissot party ve dvou 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října Hele vy, nechte to vlákno spát, páč s těmito retro laděnými kousky dostávám silné záchvaty chronobundu! Máte to krásný, jen do mě a houšť! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října před 7 minutami, Chronopetr napsal: Hele vy, nechte to vlákno spát, páč s těmito retro laděnými kousky dostávám silné záchvaty chronobundu! Máte to krásný, jen do mě a houšť! Zanech řečí a hoď sem nějakou parádní fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října Mám jen ty Luxury a ne na zápěstí, takže sem dnes nemůžu! Ale vaše hodinky mi připomínají promarněnou šanci při dražbě PRS516 na eBay, kde jsem zapomněl přihodit a šly novému majiteli za cca 5000,-! Od té doby jsem tam radši nelezl a ty vaše parády mi jitří rány. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října před 5 minutami, Chronopetr napsal: Mám jen ty Luxury a ne na zápěstí, takže sem dnes nemůžu! Ale vaše hodinky mi připomínají promarněnou šanci při dražbě PRS516 na eBay, kde jsem zapomněl přihodit a šly novému majiteli za cca 5000,-! Od té doby jsem tam radši nelezl a ty vaše parády mi jitří rány. Nevadí, tak až budou na ruce, tak sem s nima O jaké PRS 516 šlo v té dražbě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října před 29 minutami, Borra napsal: Nevadí, tak až budou na ruce, tak sem s nima O jaké PRS 516 šlo v té dražbě? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října Jo ty jsou moc hezky, to chápu, že zamrzí… Já mám tyhle PRS 516, je to už myslím novějši varianta proti těm bílým, někdy z roku 2013 cca. Ale ta aktuální nejnovější verze PRS 516 mi už vůbec nic neříká… 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Podzimní úklid s T-touch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.J. Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Tak dostaly nové obutí a opět budou pár dní ponošené. Jinak pohodový pátek a víkend! 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Málo vody 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 2. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu Fakt krásný kukačky. A kdepak to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 2. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu před 6 minutami, Chronopetr napsal: Fakt krásný kukačky. A kdepak to je? Dekuju, však ty tvoje taky prehrada Jablonec n. Nisou. Kolik udelaji do plusu/minusu za den vzhledem k certifikaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 2. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu Taky díky . Tu deklarovanou přesnost si v pohodě drží. Rozběhl jsem je ve čtvrtek odpoledne a teď jsou -4 s. Když jsem to vyloženě sledoval po dnech třeba před rokem, tak to bylo za 24h +/- 2s. Ale ty ETY to takhle docela běžně mají i bez certifikace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 2. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu před 52 minutami, Chronopetr napsal: Taky díky . Tu deklarovanou přesnost si v pohodě drží. Rozběhl jsem je ve čtvrtek odpoledne a teď jsou -4 s. Když jsem to vyloženě sledoval po dnech třeba před rokem, tak to bylo za 24h +/- 2s. Ale ty ETY to takhle docela běžně mají i bez certifikace. To jdou krásně No já mám, nebo měl jsem vždy jen klasické Eta strojky a vždy dělaly za den trochu víc, s Powermatikem nemám zkušenost žádnou, nějak ty nové strojky nedokážu příjmout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Pro mě to byly první švýcarské mechaniky, takže jako čerstvě zasažený marod chronobundem na mě zasvítila sleva na Jomashopu, v popisku jsem se dočetl o 80h rezervě a COSC certifikátu, hodinky se mi líbily, takže letěly okamžitě do košíku. O nějakých umělohmotných komponentech (i když to samozřejmě klasický plast není) jsem vůbec nepřemýšlel. Četl jsem toho tady dost, včetně příspěvků hodinářů a udělal jsem si na to jasný názor: posuzuji svůj kus, dokud bude šlapat, jak má, absolutně neřeším nějaké nekovové prvky. Když vlivem opotřebení těchto prvků začnou jít podle plotu, prvky/strojek v řádu stokorun/nižších tisíců vyměním za celokovový a frčí se s plnou parádou dál. Nebo už možná budou vizuálně v takovém stavu, že je ani opravovat a nosit nebudu chtít. V této cenové hladině zkrátka za mě luxusní stroj a doteď plní vše, co od mechanického strojku lze očekávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se