Přejít na obsah

Breitlingy za 150.000 Kč

Andrew

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 107
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník
Odesláno
ve srovnani s Breitlingy jsou imho uplny klenot...

to urcite, ak nieco z iwc tak totok..

Odesláno
....tato parodia na psa (a to mu tim oznacenim "pes" jeste hodne fandim)..

Je to peruánský naháč a i z toho mála, které je z něj vidět, se zdá, že se jedná o kvalitního jedince. Tipnul bych si, že nikdy nebyl a nebude horší než než Výborný.

Odesláno

Ja Andewa vcelku chapem. Chce aby aj ludia okolo neho padli na zadok, ked uvidia neco co na prvy pohlad uputa a poznaju tu znacku. Co sa asi nebude tak casto stavat, ak by mal na ruke napr. PP ci IWC. Podla mna je to vcelku dobry argument pri vybere. Breitling tuto ulohu splni dokonale a teda vyhovuje jeho poziadavkam.

K 30-ke vsetko najlebsie a uzi si Breitling.

Ja to vidim tak, ze tie PP, AP ci IWC si kupi nasledne k 40-ke (50-ke) ....:-)

Odesláno

Tak jsem si přečetl tuto diskuzi, samozřejmě jistí členové mě opět nezklamali a pobavili. Ale stále nechápu otázky typu: mám 150-200tis. a nevím co si mám koupit, aby se to také líbilo mému okolí. Sakra snad máš svůj vlastní vkus (pokud ne kup si nějaký Celebrity magazin a koukni co je IN). Pokud vím co chci, maximálně váhám mezi několika kusy a možná potřebuji nějaké zkušenosti nebo technickou podporu. To je vše :)

Odesláno

No osobně musím říct že se mi Breitly vždy líbily a dlouhou dobu patřily do kategorie vysněných "pilotních" hodinek... Až později dohlédneš dálek, jak moc dnes Breitling je status symbol, a povětšinou právě status symbol u lidí kteří jednak nemají s lítáním nic společného (ale funguje to, že to je rozeznatelná značka i těmi, kteří o hodinkách nic neví - třeba jako já ;-)) nebo nebo mi osobně nijak neimponují, nebo obojí. K tomu si přidej že Breitlingů je několikanásobně víc fake než originálu, takže pokud si na schůzku nepřihasíš v tom Bentley, může to vypadat že sis jen pořídil napodobeninu toho odznáčku ligy do které bys rád patřil... Už jsem to zažil, a hoch byl tak suverénní asi právě proto že mu ta správná "značka" hodinek dodala dostatek sebevědomí. Na můj vkus neúměrně a neopodstatněně i kdyby byly pravé....

Odesláno

Jednou mně bolely zuby a v té chvíli bylo pro mně přednější zbavit se bolesti a najednou všechno to okolo hodinek, diskuze na chronomagu atd. bylo malicherné a k ničemu, protože zkrátka není nálada. To si člověk uvědomí, že jsou jiné priority. Ale ono to tak svádí, když je člověku dobře.

Fakt je ten, že všechno po nákupu a následném používání zevšední. Jak to popsal Horáček v rozhovoru pro WATCH magazine. Nejlepší je se na tu věc (v našem případě hodinky) těšit a to těšení je lepší než tu věc potom vlastnit.

Odesláno

To Andrew: Když jsem si kupoval hodinky já, měl jsem určité požadavky z hlediska hodinařiny, designu a ceny, kterým jsem se chtěl výběrem co nevjíce přiblížit. Ty požadavky vyplynuly zhruba po roce mého zájmu o mechanické hodinky a určitě k nim nepatřilo to, aby kdokoli na první pohled viděl, co mám za hodinky. Výběr hodinek je dlouhá cesta, kterou někteří lidé obejdou směrem - chci nové, drahé hodinky - což si tak koupit Breitlingy - ty aspoň každý pozná!

Pokud jsi ke svému rozhodnutí dospěl po dlouhé úvaze, tak do toho jdi, ale pokud to byla rychlovka, ještě to zvaž (a to bez ohledu na to, jestli to jsou Breitlingy nebo ne). Dej si pozor na působení nepřímé reklamy, (někdo v televizi má něco) která tě klidně může dostat, ani o tom nevíš.

Ve finále bys měl mít dobrý pocit z těch hodinek a ne z toho, že je všichni kolem tebe poznají!

Návštěvník
Odesláno

dneska som v meste videl na mieste kde bola predtym velka reklama na breitling (nevim uz kere, moc ma to ani nezajimalo), iwc big pilot.

takze si kludne mozes kupit poriadne hodinky, uz aj boucek bude vedet co to je.

Odesláno
dneska som v meste videl na mieste kde bola predtym velka reklama na breitling (nevim uz kere, moc ma to ani nezajimalo), iwc big pilot.

takze si kludne mozes kupit poriadne hodinky, uz aj boucek bude vedet co to je.

:D

Odesláno
Já mám pocit, že řada GST u IWC nějak asi končí, protože v katalogu sice ještě jsou, ale na oficiálních webových stránkách nikoliv.

Uz skoncila. Nie su ani v katalogu 2006.

Odesláno

Andrew - na Sbazaru inzeruje Katerina Rackova dalsi Breitlingy (cena za 38 000,-). Jeste tam ma jedny Navitimery, ale ty presne odpovidaji te "poutovosti". Tyto chronografy jsou ovsem super. Ja jsem fanda znacky Breitling a toto je presne ten klasicky typ. Myslim, ze muzes zainvestovat podstatne mene nez 150 000 a zkusit si to. Mimochodem jsem od tohoto kontaktu (myslim, ze je to jeji manzel) kupoval letecke Prim a vse bylo v pohode. reference na nej muze podat i hodinar z pasaze Alfa. Tak hura do nich :-) (mit ted 40 tisic, tak bych ti nepsal)!

Odesláno

No nechce mi Vám do toho moc mluvit, ale ty fucky co zde Andrew prezentuje na foto jako Breitlingy a které by raději chtěl v oceli a s jiným řemínkem necháte bez komentáře? Všechny příspěvky jsem nečetl, takže pokud se mýlím, tak se omlouvám. Nedávno mě byly přesně tyto nabídnuty za celých 2500 korun českých. No nekupte to! Nekoupil jsem:-) Hezký večer

Návštěvník Kamil
Odesláno
No nechce mi Vám do toho moc mluvit, ale ty fucky co zde Andrew prezentuje na foto jako Breitlingy...

Tak do toho nemluv, když tomu nerozumíš! Předně píše se "fake" a ne "fuck" a ta fotka od Andrewa jsou originální a pravé Breitling for Bentley Mulliner Tourbillon.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...