Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Praha

Jakubisko

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja
Byl jsem tak jednou s Kamilem a je to tam docela fajn a tramka je na Hradčanské za chvíli

To bylo spíš popíchnutí, ale spravedlivý střed města opravdu není na Petřinách.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To bylo spíš popíchnutí, ale spravedlivý střed města opravdu není na Petřinách.

toljo muzeme priste zalobbovat za Nusle, pristi tyden tu mam jednu akci, kdyz se misto osvedci, mame na pul vyhrano ;)

Jinak jsem pred chvili dorazil z dnesniho mikro srazu, bylo to fajn. Dekuji Kamilovi i Kalifovi za spolecnost. Probirali jsme svoje oblibene znacky, forum i cestu do Baselu. Pizzeria velmi prijemna, sedeli jsme v nekuracke casti a jidlo take pohoda.

Odkaz ke komentáři

já bych byl také za nějaké místo které je alespoň v širším centru města. Bydlím na Praze 8 a cestovat na Petřiny znamená cestu přes celé město... Metro tam nevede a t je asi tak maximum co jsem ochoten ještě použít za MHD :)

Upraveno uživatelem Onion
Odkaz ke komentáři

toljo muzeme priste zalobbovat za Nusle, pristi tyden tu mam jednu akci, kdyz se misto osvedci, mame na pul vyhrano ;)

Jinak jsem pred chvili dorazil z dnesniho mikro srazu, bylo to fajn. Dekuji Kamilovi i Kalifovi za spolecnost. Probirali jsme svoje oblibene znacky, forum i cestu do Baselu. Pizzeria velmi prijemna, sedeli jsme v nekuracke casti a jidlo take pohoda.

Tak já jsem z Petřin dorazil domů až teď (Čakovice-Miškovice), nicméně bylo to velmi příjemné soirée pro tři účastníky :) (díky Kamilovi a Jakubiskovi). Prostředí v pohodě, jídlo výtečné. A přestože Petřiny rozhodně nemůžu považovat za své sousedství, či za cokoli, co by se byť jen vzdáleně dalo označit obligátním "za humny" :) , tak dopravní obslužnost je výborná a pro pozdější setkání nevidím žádných překážek.

P.S. navíc jsem konečně uviděl Breitlingy přímo na ruce Jakubiska a tím pádem už zase vím, co bude můj příští nákup :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Joo, to Ti slibit bohuzel nemuzu. Od doby, co jsem si je poridil, nesundal jsem je z ruky :whistle:

Souhlasím mám Breitling heritage které mě chytly tak,že ostatní zahálí jsou to favoriti mojí malé stáje, vypadají báječně a nosí se ještě lépe, přesnost krásná , ale máš štěstí,slíbit jsem spidererovi,že tanm přijdu s Oriskami aby je viděl naživo

:sleeping_03anim:

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Souhlasím mám Breitling heritage které mě chytly tak,že ostatní zahálí vypadají báječně a nosí se ještě lépe, přesnost krásná , ale máš štěstí,slíbit jsem spidererovi,že tanm přijdu s Oriskami aby je viděl naživo

:sleeping_03anim:

Uz se na ne taky tesim :thumbsup_anim: Tak priste muzes vzit zase ty Breitlingy, na ty se taky rad podivam, ty jsem zatim ani za vylohou nikde neokukoval ;)

Odkaz ke komentáři

Uz se na ne taky tesim :thumbsup_anim: Tak priste muzes vzit zase ty Breitlingy, na ty se taky rad podivam, ty jsem zatim ani za vylohou nikde neokukoval ;)

Vezmu oboje to bude nejlepší

Odkaz ke komentáři

Vážení přátelé,

sice jsem se moc těšil ale musím se omluvit,před hodinou jsem vyhrál v soutěži country radia účast na májové regatě na Kornatech / jachetní závod/ v termínu od 4.5 do 9. 5. Tak bohužel i bohudík/ za výhru / PŘÍŠTĚ.

Odkaz ke komentáři

Vážení přátelé,

sice jsem se moc těšil ale musím se omluvit,před hodinou jsem vyhrál v soutěži country radia účast na májové regatě na Kornatech / jachetní závod/ v termínu od 4.5 do 9. 5. Tak bohužel i bohudík/ za výhru / PŘÍŠTĚ.

Conrade, co se da delat. Za sebe muzu slibit, ze aspon udelam par fotecek, aby si videl zname tvare.

A propo, uz vis jake si na vodu vezmes hodinky? To by chtelo nejake Yachtmastery, abys pekne reprezentoval :P

Odkaz ke komentáři

Conrade, co se da delat. Za sebe muzu slibit, ze aspon udelam par fotecek, aby si videl zname tvare.

A propo, uz vis jake si na vodu vezmes hodinky? To by chtelo nejake Yachtmastery, abys pekne reprezentoval :P

Prim Sport II byly se mnou na moři již 5x

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
Návštěvník Kamil
O.K., takže definitivně úterý 6. 5. 18:30, stejné místo.

Jen připomínám. Kdo vlastně přijdete?

Kamil

spiderer

HonzaX

farářskej

Kalifx

Jakubisko

RaGe

xHoki

rorda

Pizzerie Rimini

Upraveno uživatelem Kamil
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

- RaGe

- Farářskej

- spiderer

- Kamil - co mám vlastně vzít za hodinky? O Junghansech vím, ale nevím, jestli někdo chtěl vidět ještě nějaké jiné.

Upraveno uživatelem Kamil
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...