Návštěvník tolja Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 Byl jsem tak jednou s Kamilem a je to tam docela fajn a tramka je na Hradčanské za chvíli To bylo spíš popíchnutí, ale spravedlivý střed města opravdu není na Petřinách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 22. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 To bylo spíš popíchnutí, ale spravedlivý střed města opravdu není na Petřinách. toljo muzeme priste zalobbovat za Nusle, pristi tyden tu mam jednu akci, kdyz se misto osvedci, mame na pul vyhrano Jinak jsem pred chvili dorazil z dnesniho mikro srazu, bylo to fajn. Dekuji Kamilovi i Kalifovi za spolecnost. Probirali jsme svoje oblibene znacky, forum i cestu do Baselu. Pizzeria velmi prijemna, sedeli jsme v nekuracke casti a jidlo take pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 (upraveno) já bych byl také za nějaké místo které je alespoň v širším centru města. Bydlím na Praze 8 a cestovat na Petřiny znamená cestu přes celé město... Metro tam nevede a t je asi tak maximum co jsem ochoten ještě použít za MHD Upraveno 22. dubna 2008 uživatelem Onion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 toljo muzeme priste zalobbovat za Nusle, pristi tyden tu mam jednu akci, kdyz se misto osvedci, mame na pul vyhrano Jinak jsem pred chvili dorazil z dnesniho mikro srazu, bylo to fajn. Dekuji Kamilovi i Kalifovi za spolecnost. Probirali jsme svoje oblibene znacky, forum i cestu do Baselu. Pizzeria velmi prijemna, sedeli jsme v nekuracke casti a jidlo take pohoda. Tak já jsem z Petřin dorazil domů až teď (Čakovice-Miškovice), nicméně bylo to velmi příjemné soirée pro tři účastníky (díky Kamilovi a Jakubiskovi). Prostředí v pohodě, jídlo výtečné. A přestože Petřiny rozhodně nemůžu považovat za své sousedství, či za cokoli, co by se byť jen vzdáleně dalo označit obligátním "za humny" , tak dopravní obslužnost je výborná a pro pozdější setkání nevidím žádných překážek. P.S. navíc jsem konečně uviděl Breitlingy přímo na ruce Jakubiska a tím pádem už zase vím, co bude můj příští nákup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 24. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2008 ahoj, toho 6.5. bych se rad pridal P.S. doufam, ze neuvidim zadne Breitlingy primo na neci ruce... tim padem bych vedel, co bude muj pristi nakup... Joo, to Ti slibit bohuzel nemuzu. Od doby, co jsem si je poridil, nesundal jsem je z ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2008 (upraveno) Joo, to Ti slibit bohuzel nemuzu. Od doby, co jsem si je poridil, nesundal jsem je z ruky Souhlasím mám Breitling heritage které mě chytly tak,že ostatní zahálí jsou to favoriti mojí malé stáje, vypadají báječně a nosí se ještě lépe, přesnost krásná , ale máš štěstí,slíbit jsem spidererovi,že tanm přijdu s Oriskami aby je viděl naživo Upraveno 24. dubna 2008 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2008 ahoj, toho 6.5. bych se rad pridal P.S. doufam, ze neuvidim zadne Breitlingy primo na neci ruce... tim padem bych vedel, co bude muj pristi nakup... Vem si velkou macetu a kdyz se ti nejaky zalibi tak bud je dostanes darem, nebo si je vezmes i s rukou na pamatku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2008 Souhlasím mám Breitling heritage které mě chytly tak,že ostatní zahálí vypadají báječně a nosí se ještě lépe, přesnost krásná , ale máš štěstí,slíbit jsem spidererovi,že tanm přijdu s Oriskami aby je viděl naživo Uz se na ne taky tesim Tak priste muzes vzit zase ty Breitlingy, na ty se taky rad podivam, ty jsem zatim ani za vylohou nikde neokukoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2008 Uz se na ne taky tesim Tak priste muzes vzit zase ty Breitlingy, na ty se taky rad podivam, ty jsem zatim ani za vylohou nikde neokukoval Vezmu oboje to bude nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2008 Uz se na ne taky tesim Já ti vezmu Swatchky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 25. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2008 Přijdu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 27. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2008 Vážení přátelé, sice jsem se moc těšil ale musím se omluvit,před hodinou jsem vyhrál v soutěži country radia účast na májové regatě na Kornatech / jachetní závod/ v termínu od 4.5 do 9. 5. Tak bohužel i bohudík/ za výhru / PŘÍŠTĚ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 27. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2008 Vážení přátelé, sice jsem se moc těšil ale musím se omluvit,před hodinou jsem vyhrál v soutěži country radia účast na májové regatě na Kornatech / jachetní závod/ v termínu od 4.5 do 9. 5. Tak bohužel i bohudík/ za výhru / PŘÍŠTĚ. Conrade, co se da delat. Za sebe muzu slibit, ze aspon udelam par fotecek, aby si videl zname tvare. A propo, uz vis jake si na vodu vezmes hodinky? To by chtelo nejake Yachtmastery, abys pekne reprezentoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 27. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2008 (upraveno) Conrade, co se da delat. Za sebe muzu slibit, ze aspon udelam par fotecek, aby si videl zname tvare. A propo, uz vis jake si na vodu vezmes hodinky? To by chtelo nejake Yachtmastery, abys pekne reprezentoval Prim Sport II byly se mnou na moři již 5x Upraveno 27. dubna 2008 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 5. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2008 (upraveno) Prim Sport II byly se mnou na moři již 5x Takze ten Venclovsky preci jen nekecal (pro rypaly - vim, ze mel Sporty I) ... takze zitra panove? Upraveno 5. května 2008 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2008 Taky doufam, že to nepadlo ... ... ?!? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2008 (upraveno) O.K., takže definitivně úterý 6. 5. 18:30, stejné místo. Jen připomínám. Kdo vlastně přijdete? Kamil spiderer HonzaX farářskej Kalifx Jakubisko RaGe xHoki rorda Pizzerie Rimini Upraveno 5. května 2008 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník RaGe Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2008 Jen připomínám. Kdo vlastně přijdete? - RaGe - Farářskej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2008 (upraveno) Tak ja teda potvrzuju taky - RaGe - Farářskej - spiderer Edit: doufam, ze to fakt zvladnu Upraveno 5. května 2008 uživatelem spiderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2008 (upraveno) - RaGe - Farářskej - spiderer - Kamil - co mám vlastně vzít za hodinky? O Junghansech vím, ale nevím, jestli někdo chtěl vidět ještě nějaké jiné. Upraveno 5. května 2008 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se