Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já se taky hlásím, jestli je to ještě možné. Když bude u stolu pro 15 lidí sedět třeba 25, určitě se k sobě budou pěkně tulit a nebude taková zima. A když bude mít každej nabouchaný kapsy hodinkama, tak to bude taky pěkně chrastit

Odesláno
  mischa napsal:
Já se taky hlásím, jestli je to ještě možné. Když bude u stolu pro 15 lidí sedět třeba 25, určitě se k sobě budou pěkně tulit a nebude taková zima. A když bude mít každej nabouchaný kapsy hodinkama, tak to bude taky pěkně chrastit

Kapsy plný hodinek? To ne. Spíš jako rusáci, na každý ruce patery :thumbsup_anim:

Odesláno
  mischa napsal:

[/quote

to MISCHA Ty já se ale nechci tulit, nejsi na tech 4%?????? hahahaha

Jdu tam pokoukat na Vase tikatka a tikajici nesmysly a navic se

trosinku priopit. :crying_anim02:

Návštěvník Kamil
Odesláno
  rorda napsal:
Jsem zvědavej, jaký největší hodinky se tam objeví ... B)

Mohu vzít Glycine 48 mm.

Odesláno
  Kamil napsal:
Mohu vzít Glycine 48 mm.
To by bylo ještě snesitelný, ale už se tu objevil taky nějakej "budík na ruku", to teprv musí bejt maso ... :)

Odesláno (upraveno)

Vezme tam teda s sebou někdo Prim Chronomag l.e.?!? Docela bych se na ně chtěl podívat ...

Upraveno uživatelem rorda
Odesláno

1.Skeleton

2.Jakubisko

3.Filipes

4.N4M

5.typograf

6.New X-Bob

7.boo-beek

8.cigi

9.RaGe

10.Kamil

11.yed69

12.Hanz21

13.rorda

14.havran

15.long

16.Olda

17.PRIM

18.dubraro

19.captom

20.mischa

---------------

:pope: :king: :santa:

Návštěvník Kamil
Odesláno
  rorda napsal:
Vezme tam teda s sebou někdo Prim Chronomag l.e.?!? Docela bych se na ně chtěl podívat ...

Jestli nezapomenu...

Odesláno

Tak jsem Nad Aleji byl dnes osobne. A objednal misto pro 20 ucastniku (to uz je maximum). Jak to tak znam, uplne vsichni se stejne nebudou moci zucastnit. Nekdo zas prijde pozdeji, jiny drive odejde. Ale i tak uz bych nase slozeni +/- bloknul. Tesim se! :toot:

Odesláno
  Skeleton napsal:
Tak jsem Nad Aleji byl dnes osobne. A objednal misto pro 20 ucastniku (to uz je maximum). Jak to tak znam, uplne vsichni se stejne nebudou moci zucastnit. Nekdo zas prijde pozdeji, jiny drive odejde. Ale i tak uz bych nase slozeni +/- bloknul. Tesim se! :toot:

Tak sem pls jeste jednou soupni INFO:

KDE - (mapa pro neznalé by bodla)

KDY - (datum + čas)

Odesláno
  N4M napsal:
Tak sem pls jeste jednou soupni INFO:

KDE - (mapa pro neznalé by bodla)

KDY - (datum + čas)

Nebylo by od veci take dat napr. pul hodiny pred zacatkem sraz nekde v centru (Muzeum) a vydat se za zabavou hromadne...

Odesláno
  Jakubisko napsal:
Nebylo by od veci take dat napr. pul hodiny pred zacatkem sraz nekde v centru (Muzeum) a vydat se za zabavou hromadne...

To není špatnej nápad. Sejít se třeba u koně, nebo jiného dobrého treffpunktu a pak na místo dorazit jako velká voda :thumbsup_anim:

Odesláno
  Skeleton napsal:

Skeletóne, f kolig tam přijdeš? Esli tam už nebudeš vo chvilku dříf.... bo já bych i dříf třeba jo :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...