Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Praha

Jakubisko

Doporučené příspěvky

Já se taky hlásím, jestli je to ještě možné. Když bude u stolu pro 15 lidí sedět třeba 25, určitě se k sobě budou pěkně tulit a nebude taková zima. A když bude mít každej nabouchaný kapsy hodinkama, tak to bude taky pěkně chrastit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se taky hlásím, jestli je to ještě možné. Když bude u stolu pro 15 lidí sedět třeba 25, určitě se k sobě budou pěkně tulit a nebude taková zima. A když bude mít každej nabouchaný kapsy hodinkama, tak to bude taky pěkně chrastit

Kapsy plný hodinek? To ne. Spíš jako rusáci, na každý ruce patery :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

[/quote

to MISCHA Ty já se ale nechci tulit, nejsi na tech 4%?????? hahahaha

Jdu tam pokoukat na Vase tikatka a tikajici nesmysly a navic se

trosinku priopit. :crying_anim02:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem Nad Aleji byl dnes osobne. A objednal misto pro 20 ucastniku (to uz je maximum). Jak to tak znam, uplne vsichni se stejne nebudou moci zucastnit. Nekdo zas prijde pozdeji, jiny drive odejde. Ale i tak uz bych nase slozeni +/- bloknul. Tesim se! :toot:

Tak sem pls jeste jednou soupni INFO:

KDE - (mapa pro neznalé by bodla)

KDY - (datum + čas)

Odkaz ke komentáři

Nebylo by od veci take dat napr. pul hodiny pred zacatkem sraz nekde v centru (Muzeum) a vydat se za zabavou hromadne...

To není špatnej nápad. Sejít se třeba u koně, nebo jiného dobrého treffpunktu a pak na místo dorazit jako velká voda :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem Nad Aleji byl dnes osobne. A objednal misto pro 20 ucastniku (to uz je maximum). Jak to tak znam, uplne vsichni se stejne nebudou moci zucastnit. Nekdo zas prijde pozdeji, jiny drive odejde. Ale i tak uz bych nase slozeni +/- bloknul. Tesim se! :toot:

Skeletóne, f kolig tam přijdeš? Esli tam už nebudeš vo chvilku dříf.... bo já bych i dříf třeba jo :)

Odkaz ke komentáři

Tak pro ty lenochy, co se nekouknou o par stranek zpet.

Restaurace Nad Alejí, Brunclíkova 17, Praha 6-Petřiny - 11.12.2007 (utery!) v 18.00.

... to jsou vsechny me indicie.

Vim, je to dost tezky, ale da se to najit! :angel:

http://www.nadaleji.cz/kontakty.php

Upraveno uživatelem Skeleton
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...