mischa Odesláno 2. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2007 Já se taky hlásím, jestli je to ještě možné. Když bude u stolu pro 15 lidí sedět třeba 25, určitě se k sobě budou pěkně tulit a nebude taková zima. A když bude mít každej nabouchaný kapsy hodinkama, tak to bude taky pěkně chrastit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 2. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2007 Já se taky hlásím, jestli je to ještě možné. Když bude u stolu pro 15 lidí sedět třeba 25, určitě se k sobě budou pěkně tulit a nebude taková zima. A když bude mít každej nabouchaný kapsy hodinkama, tak to bude taky pěkně chrastit Kapsy plný hodinek? To ne. Spíš jako rusáci, na každý ruce patery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 2. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2007 Já se taky hlásím, jestli je to ještě možné. Když bude u stolu pro 15 lidí sedět třeba 25, určitě se k sobě budou pěkně tulit a nebude taková zima. A když bude mít každej nabouchaný kapsy hodinkama, tak to bude taky pěkně chrastit[/quote to MISCHA Ty já se ale nechci tulit, nejsi na tech 4%?????? hahahaha Jdu tam pokoukat na Vase tikatka a tikajici nesmysly a navic se trosinku priopit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2007 Jsem zvědavej, jaký největší hodinky se tam objeví ... Mohu vzít Glycine 48 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 2. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2007 Mohu vzít Glycine 48 mm.To by bylo ještě snesitelný, ale už se tu objevil taky nějakej "budík na ruku", to teprv musí bejt maso ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 2. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2007 (upraveno) Vezme tam teda s sebou někdo Prim Chronomag l.e.?!? Docela bych se na ně chtěl podívat ... Upraveno 2. prosince 2007 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2007 1.Skeleton 2.Jakubisko 3.Filipes 4.N4M 5.typograf 6.New X-Bob 7.boo-beek 8.cigi 9.RaGe 10.Kamil 11.yed69 12.Hanz21 13.rorda 14.havran 15.long 16.Olda 17.PRIM 18.dubraro 19.captom 20.mischa --------------- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2007 Vezme tam teda s sebou někdo Prim Chronomag l.e.?!? Docela bych se na ně chtěl podívat ... Jestli nezapomenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2007 Jestli nezapomenu...Bezva! Hele, to skoro vypadá, že nám bude ten podnik malej ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2007 Tak jsem Nad Aleji byl dnes osobne. A objednal misto pro 20 ucastniku (to uz je maximum). Jak to tak znam, uplne vsichni se stejne nebudou moci zucastnit. Nekdo zas prijde pozdeji, jiny drive odejde. Ale i tak uz bych nase slozeni +/- bloknul. Tesim se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2007 Tak jsem Nad Aleji byl dnes osobne. A objednal misto pro 20 ucastniku (to uz je maximum). Jak to tak znam, uplne vsichni se stejne nebudou moci zucastnit. Nekdo zas prijde pozdeji, jiny drive odejde. Ale i tak uz bych nase slozeni +/- bloknul. Tesim se! Tak sem pls jeste jednou soupni INFO: KDE - (mapa pro neznalé by bodla) KDY - (datum + čas) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 4. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2007 Tak sem pls jeste jednou soupni INFO: KDE - (mapa pro neznalé by bodla) KDY - (datum + čas) Nebylo by od veci take dat napr. pul hodiny pred zacatkem sraz nekde v centru (Muzeum) a vydat se za zabavou hromadne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2007 Nebylo by od veci take dat napr. pul hodiny pred zacatkem sraz nekde v centru (Muzeum) a vydat se za zabavou hromadne... To není špatnej nápad. Sejít se třeba u koně, nebo jiného dobrého treffpunktu a pak na místo dorazit jako velká voda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 5. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2007 Tak jsem Nad Aleji byl dnes osobne. A objednal misto pro 20 ucastniku (to uz je maximum). Jak to tak znam, uplne vsichni se stejne nebudou moci zucastnit. Nekdo zas prijde pozdeji, jiny drive odejde. Ale i tak uz bych nase slozeni +/- bloknul. Tesim se! Skeletóne, f kolig tam přijdeš? Esli tam už nebudeš vo chvilku dříf.... bo já bych i dříf třeba jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 5. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2007 Ja tam budu v 17.55 prazskeho casu. Drive to nestihnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 5. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2007 hmm, jest to blbý. Sem myslel, že proberem už zlehka to léto v jedné stopě.... Sorry ostatním za OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2007 A na kdyze se chystate? Pokud to bude toho 11.12. tak bych se mozna taky zastavil, pokud zbyde chvilka casu a nevypiskate me ze se hlasim po terminu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 6. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2007 spiderere, přenechám ti svoje místo, zase jdeme do divadla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 6. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2007 (upraveno) Tak pro ty lenochy, co se nekouknou o par stranek zpet. Restaurace Nad Alejí, Brunclíkova 17, Praha 6-Petřiny - 11.12.2007 (utery!) v 18.00. ... to jsou vsechny me indicie. Vim, je to dost tezky, ale da se to najit! http://www.nadaleji.cz/kontakty.php Upraveno 6. prosince 2007 uživatelem Skeleton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2007 Filipes - dik, doufam, ze ho vyuziju Skeleton - ja jsem precet cely vlakno od prvni do posledni stranky a pak jsem zapomnel konkretni udaje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se