N4M Odesláno 6. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2007 Filipes - dik, doufam, ze ho vyuziju Skeleton - ja jsem precet cely vlakno od prvni do posledni stranky a pak jsem zapomnel konkretni udaje Skeleton tím určitě myslel mou dutou hlavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 9. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2007 Tak pro ty lenochy, co se nekouknou o par stranek zpet. Restaurace Nad Alejí, Brunclíkova 17, Praha 6-Petřiny - 11.12.2007 (utery!) v 18.00. ... to jsou vsechny me indicie. Vim, je to dost tezky, ale da se to najit! http://www.nadaleji.cz/kontakty.phpAsi budu mít co dělat, možná to nestihnu a dorazim o nějakou tu chvílí pozdějc, ale budu tam ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_H Odesláno 9. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2007 Není-li už kapacita prostor vyčerpána, rád bych se také stavil. Popřípadě si dám jedno na stojáka, omrknu vaše poklady a půjdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 9. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2007 Se vejdeme! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 9. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2007 Není-li už kapacita prostor vyčerpána, rád bych se také stavil. Popřípadě si dám jedno na stojáka, omrknu vaše poklady a půjdu.Na cizí poklady jsem taky zvědavej ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 9. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2007 Takze pro vsechny stredoprazaky, kteri planuji jit po svych... Sraz je v 17,30 na Vaclavaku u kone!, odtud se odebereme na Hradcanskou a potom 18tkou na OD Petriny. Poznavacim znamenim bude lehce ohrnuta prava nohavice! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 9. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2007 Takze pro vsechny stredoprazaky, kteri planuji jit po svych... Sraz je v 17,30 na Vaclavaku u kone!, odtud se odebereme na Hradcanskou a potom 18tkou na OD Petriny. Poznavacim znamenim bude lehce ohrnuta prava nohavice! Proč nohavice??? Nenosíš snad ty big pilot na noze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 9. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2007 Proč nohavice??? Nenosíš snad ty big pilot na noze protoze rukav u zimni bundy se blbe vyhrnuje navic nohavice nebudi takovou pozornost jen doufam, ze budete solidarni a nenechate me tam za blazna stat samotneho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2007 Takze pro vsechny stredoprazaky, kteri planuji jit po svych... Sraz je v 17,30 na Vaclavaku u kone!, odtud se odebereme na Hradcanskou a potom 18tkou na OD Petriny. Poznavacim znamenim bude lehce ohrnuta prava nohavice! Já tam snad přijedu taky, abych viděl ty ohrnuté. Podotýkám, že z Hradčanské můžete jet i jedničkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 9. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2007 Já sraz na Václaváku určitě nestihnu, takže asi o ty ohrnutý nohavice přijdu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 9. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2007 Ja si ji ohrnu i v restauraci abych byl poznat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_H Odesláno 10. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2007 Nebejt toho, že bydlím v Dejvicích, tak si vás na ten Václavák přijdu vyfotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maisel Odesláno 10. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2007 Zdravim, zbyde ještě místečko pro jednoho chronomagora. Prstíček bych strčíl, ručku s hodinkama ukázal, colu na stojáčka vypil, pokoukal a zase šel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 10. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2007 Zdravim, zbyde ještě místečko pro jednoho chronomagora. Prstíček bych strčíl, ručku s hodinkama ukázal, colu na stojáčka vypil, pokoukal a zase šel Tak na tebe si dám pozor! Mě nikdo nikam prstíky strkat nebude! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 11. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2007 Tak na tebe si dám pozor! Mě nikdo nikam prstíky strkat nebude! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2007 maisel - tak ja ti prenecham svoje misto, dneska se na pivko nedostanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maisel Odesláno 11. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2007 (upraveno) maisel - tak ja ti prenecham svoje misto, dneska se na pivko nedostanu Díky budu se čestně hlásit tvojim jménem, nebo mi prosím pošli plnou moc. Stejně to vidím tak na hodinku možná trochu déle, protože sme dneska měli rušnou noc a malá má opakovaný zánět středního ucha, tak v tom polovičku nemohu nechat. takže po 20 hod je stoprocentně moje tvoje místo volné pro další zájemce Upraveno 11. prosince 2007 uživatelem maisel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 11. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2007 Vzhledem k tomu, kolik nás tam bude (pokud přijdou všici), tak tam asi půjdu už na půl šestou zabrat nějaký luxusní flek. Už se to blíží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník RaGe Odesláno 11. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2007 Zasek jsem se v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 12. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2007 ..tak kde jsou dojmy a fotografie?! pro nás, co jsme se nemohli zúčastnit setkání ohrnutých nohavic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se