Bimbo Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Zdravím všechny. Jsem ve fázi výběru svých prvních hodinek.Nemálo vláken jsem tu již sice pročetl, ale i tak nevím přesně, kterým směrem se vydat... Je mi 25, oblékání spíš ve stylu trendy, či lehce sportovní v kombinaci s elegancí. Hledám hodinky na každodenní nošení, a co zhruba od nich očekávám: Budget: 10 000,- WR: 100MPohon: Quartz (asi bych se nesmířil honinky co pár dnů přenastavovat na přesný čas, na takové věci nejsem zvyklý)Fíčrs: Datumovka, Stopky (výhodou, preferuji), Alarm...Velikost: Zápěstí mám 18 cmBarva: StříbrnáUchycení: Kovový tah (Titanium výhodou) Mám představu jak by měly vypadat, dost se mi líbí Citizen CA0590-82A - na jednu stranu relativně decentní, avšak ne přespříliš konzervativní. Polopaticky řečeno, líbí se mi tam ty budíky navíc Dokonce si i myslím, že si je koupím, spíš jen se chci ujistit že Citizen není špatná volba. Rozhoduju se mezi značkami:Seiko - příjde mi trochu laciná, ale možná to jen je můj dojem...Citizen Bulova - moc jsem o ní nenašel, ale prý má tradici a i pár modelů mne zaujaloCertina Poprosil bych o lehký komntář k těmto vybraným, zda jsou OK, či spíš trash. Budu se těšit na vaše názory a nápady. Předem mnohokrát děkuji a přeji příjemný den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 jestli mas 18cm zapesti..tak Ti bude uvedeny Citizen model podle me velky /pouzdro je 44mm/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bimbo Odesláno 24. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 jestli mas 18cm zapesti..tak Ti bude uvedeny Citizen model podle me velky /pouzdro je 44mm/hm, pravda, toho jsem si nevšiml... Spíš jsem chtěl poukázat na to, jaký styl se mi líbí... A našel jsem ještě krásné AT4011-57L, avšak ty jsou cenově už trochu výš, jestli se nemýlím... Nicméně jde čistě o ilustraci jak by měly vypadat... Budu rád za návrhy AT4011-57L Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 http://www.creationwatches.com/products/citizen-perpetual-calendar-55/citizen-eco-drive-alarm-perpetual-calendar-bl8001-58l-bl8009-76l-mens-watch-941.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Ještě mrkni na Tissot. Známá značka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 (upraveno) Co toto ? Má to i solár tak neřešíš baterku a díky rádiu ukazují pořád přesný čas. Případně něco z řady Edifice ... Upraveno 24. května 2016 uživatelem Tomas_2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Velká škoda, že u těch prvních to Casio nedotáhlo k dokonalosti tím, že dá WR100 (místo současné hodnoty WR50). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Vybodl bych se na budík a koupil ty moje Certiny . Jinak Citizen je určitě skvělá volba, já na své Ecodrivy porad smutne koukám u kamaráda, ale to bude tím, ze je uz dost zprasil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Tissot prs 516- wr vporadku, tah take,velikost je tusim 40 mm a budicky navic tam mas take :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Ahoj Bimbo,dle tvého požadavku bych klidně koupil Meorisky . Splňují WR100, titan pouzdro i tah, safír, stopky i budík . Za 5 tisíc nadělají parády . Je to česká značka, ale strojek je Ronda .Byly to moje první lepší hodinky a mám je pořád . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bimbo Odesláno 24. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 (upraveno) Všem velmi děkuji za nápady, prolezu to... To Tomas_2002: Co se těch Casií týče, je fakt že v té Edifice řadě by se asi dalo něco vybrat, vypadají dobře, jen mám trochu obavu z toho, že si lidi řeknou: Casio??? vždyť ti dělaj hodinky za pár chechtáků... Myslím, že budu přehánět když řeknu, že tak 5% lidí se v hodinkách orientuje tak aby poznalo že to není úplný laciný žert... To VitekB: Děkuji za návrh, hodinky vypadají sice hezky, ale já je nedokážu ocenit jak by bylo potřeba abych měl ten skvělý pocit... Připadají mi dost taťkovské, spíš asi do společnosti... To kuncák7: Vypadají sice hezky, to jo, jen mi na nich vadí ten černý lem kolem ciferníku... příjde mi to přespříliš křiklavé, ale nadruhou stranu to možná dělají fotky, zkusím je ještě víc pohledat... Na Tissoty jsem moc nekoukal, chyba :-P Jinak nevíte někdo o nějakém článku nebo vláknu tu na fóru, kde by byly trochu rozebrané značky, jejich klady, zápory, a tak? Zkusíme to omezit na cenově dostupné značky v mé cenové relaci :-P Díky Upraveno 24. května 2016 uživatelem Bimbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Těch tissotek je více druhů a typů, lze sehnat i starší typ, kde to není tak olemováno ( ale bacha, některé mají wr jen 50 m a s tím třeba já, do vody nelezu ).Vlákno tu asi jen tak nenajdeš, ale když bys rozklikl třeba Tissot, tak tam něco najdeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladice Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Já taky přispěju do mlýna - vlastním jak Citizen, tak Seiko. Oboje jsou velice přesný - v podstatě na ně saham akorát při změně času letní/zimní. Pokud chceš titan, tak já bych šel do těhle:http://www.citizen.cz/cs/katalog/pr-16670-phn-citizen-nar-tt-d-saf-eco-10bar/?size=ELetos je budu mít druhym rokem a naprosto bez problémů. Nemůžu si je vynachválit. Maji i safírový sklíčko. Navíc Citizen dává 5 let záruku.Pokud bys chtěl titanový chronograf a trochu ušetřit, doporučuju okouknout značku Boccia Titanium.Co se týče ocelovýho chronografu, mně osobně se líbí třeba tenhle Tissot: http://www.tissotwatches.com/products/T1014171107100.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mzhanel Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 A co něco od Certiny? Mají tam teď pěkné kousky. Třeba DS action nebo DS podium? Hlavně mají safírové sklíčko a jsou kvalitně zpracované. I kovový tah je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Jeste ma napadlo, co treba Vratislavie? V prodeji je obcas mas, mesh k nim dokoupis za par kacek ( vejdes se do rozpoctu ), safir maji,wr tez . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bimbo Odesláno 25. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Jeste ma napadlo, co treba Vratislavie? V prodeji je obcas mas, mesh k nim dokoupis za par kacek ( vejdes se do rozpoctu ), safir maji,wr tez .V UK kde teď žiju jsem je neviděl, asi bych je těžko sháněl... Ale díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bimbo Odesláno 25. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Asi to vidím na ty Citizeny co navrhl JanNovakJan, děkuji ještě to nechám pár dní uležet a uvidíme jestli ještě nenaleznu něco zajímavejsiho... Nicméně tyto asi splňují požadavky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 V UK kde teď žiju jsem je neviděl, asi bych je těžko sháněl... Ale díkyChapu, polska vyroba Koukni na ty tissoty a certiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Quartzy Tissot a Certina mají v řadě případů stejný strojek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Quartzy Tissot a Certina mají v řadě případů stejný strojek...O strojek mu nešlo, šlo mu spíše o to, a já to tak pochopil, že nenarazil na tu značku ( na rozdíl od Tissotu či Certiny ). Tak to bylo myšleno z mé strany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se