Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak teď babo raď:

TISSOT PRS 200 - T067.417.11.051.00

Můžu počítat piva (to bych asi dost využil  :clap:  :cheers: )

Mít Swiss made  :king:

Hodinky co se mi o chloupek víc líbí, 

Lepčí podsvícení :thumbsup_anim:

+robustnější

nebo 

CITIZEN Eco-Drive - BL8001-58L

solární napájení :cool02:

Super kalendář

Alarm :guitar:

Ukazatel dne

-drobnější :shutup:

Co byste vzali vy? 

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

V 26. 5. 2016 v 23:50, Bimbo napsal:

Tak teď babo raď:

TISSOT PRS 200 - T067.417.11.051.00

Můžu počítat piva (to bych asi dost využil  :clap:  :cheers: )

Mít Swiss made  :king:

Hodinky co se mi o chloupek víc líbí, 

Lepčí podsvícení :thumbsup_anim:

+robustnější

nebo 

CITIZEN Eco-Drive - BL8001-58L

solární napájení :cool02:

Super kalendář

Alarm :guitar:

Ukazatel dne

-drobnější :shutup:

Co byste vzali vy? 

SWISS MADE zrovna v quartzu asi není úplně důvodem ke koupi. Tedy u mě zcela jistě ne. Takže Citizen :)

Odesláno

Nemám Swiss made v quartzu, takže nemůžu porovnávat, ale za Citizen v quartzu se, myslim si, můžu v klidu přimluvit. Teď babo raď 2 : 2 :-)

Odesláno

Oboje vyzkousej nazivo a pak si vyber. Hlavne nezapomen, nosit je budes ty a ne ten radil na druhem konci netu :-).

Odesláno
  V 28. 5. 2016 v 6:27, JanNovakJan napsal:

Jenom doplnění ohledně toho quartz strojku swiss, u Tissot platí totéž co u TAG http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/95026-tag-heuer-quartz-strojky/

Zajímavá informace, děkuji za ni.

V 27. 5. 2016 v 15:30, kuncák7 napsal:

Oboje vyzkousej nazivo a pak si vyber. Hlavne nezapomen, nosit je budes ty a ne ten radil na druhem konci netu :-).

Tohle asi bude nejlepší řešení...

Každopádně všem moc děkuji za rady, velmi pomohly. Ještě jedna věc - protože se na netu občas objevují slevy v eshopu jaké v kamenných obchodech nejsou (teď nemyslím rádoby 90%, ale např z 300 liber na 240), máte zkušenosti s nákupem hodinek přes internet? Jako jasně že bych si je vyzkoušel někde na živo na ruce, ale pak bych je kolupil jinde...

Odesláno
  V 28. 5. 2016 v 9:03, Bimbo napsal:

Zajímavá informace, děkuji za ni.

Tohle asi bude nejlepší řešení...

Každopádně všem moc děkuji za rady, velmi pomohly. Ještě jedna věc - protože se na netu občas objevují slevy v eshopu jaké v kamenných obchodech nejsou (teď nemyslím rádoby 90%, ale např z 300 liber na 240), máte zkušenosti s nákupem hodinek přes internet? Jako jasně že bych si je vyzkoušel někde na živo na ruce, ale pak bych je kolupil jinde...

Zadnej problem. Jen si peclive e shop prover, minimalizujes problemy co muzou nastat.

Odesláno (upraveno)

Mně se nejvíc líbí ty co postovals v prvním příspěvku, neboli ty, co sis vybrals sám, vypadají velmi dobře. Na ruce 18 cm nebudou 44 mm vůbec velké, sám mám 17,5-18 cm ruku a měl jsem tuhle velikost a byly perfektní. 

Citizeny co máš teď ve výběru jsou strašný zmatek, navíc ne moc vzhledné. Tissoty docela dobrý, ale co do vzhledu jsou za mě nejlepší ty Tvé Citizeny co sis vybral sám.

A pokud jedny z těch dvou, tak bych bral Tissoty, ale v modré variantě, která dle mě vypadá mnohem líp.

post-20800-0-82961200-1465029283_thumb.png

Upraveno uživatelem Marfael
Odesláno
  V 4. 6. 2016 v 8:31, Marfael napsal:

Mně se nejvíc líbí ty co postovals v prvním příspěvku, neboli ty, co sis vybrals sám, vypadají velmi dobře. Na ruce 18 cm nebudou 44 mm vůbec velké, sám mám 17,5-18 cm ruku a měl jsem tuhle velikost a byly perfektní. 

Citizeny co máš teď ve výběru jsou strašný zmatek, navíc ne moc vzhledné. Tissoty docela dobrý, ale co do vzhledu jsou za mě nejlepší ty Tvé Citizeny co sis vybral sám.

A pokud jedny z těch dvou, tak bych bral Tissoty, ale v modré variantě, která dle mě vypadá mnohem líp.

Jo, já už jsem pro ty Tissoty taky rozhodnut... Poté co jsem je viděl naživo, ty Citizeny nad kterými jsem kuposledku váhal, je mohu s klidem v duši zavrhnout... V reálu se mi zdály dosti malé a nepřehledné, navíc absence lunety skutečně ciferník opticky ještě zmenšila, a to bych nechtěl. Naopak Tissoty si mě doslova omotaly kolem prstu (nebo zápěstí? :-P) A pravda, ty modré jsou taky hezké, ještě budu váhat...

Teď jsem se stěhoval a s tím byly spojené výdaje, čas, a vše kolem šlo stranou, ale zanedlouho letím na návštěvu do ČR, a jestli nebudou na letišti v bezcelní zóně tak si je pak koupím jak se vrátím někde tu :-)) .... Jako malej Jarda se těším  :taz:

• po 2 týdnech...
Odesláno

Vážení, vyskytl se "problém" :D

Psal jsem si se strejdou, taky ještě procházel forum a našel stejný názor jako od strejdy - zdejší příspěvek psal někdo z vás... Shrnuto: "když quartzy, tak se solárem a rádiem..." 
Na základě tohoto se ve mě vyklubal červík a já hledal, až narazil na hodně pěkné, vzhledově, jen od pohledu, Casia, ale nejsem si jist, jestli se budou automaticky seřizovat i v ČR (podle toho co jsem našel disponují funkcí Multiband 6, což by mělo znamenat že se budou seřizovat podle "vysílače"(?) kousek od Frankfurtu, tudíž by neměl být problém, jen bych rád ujištění).

Bohužel asi poměrně velký mínus který chybí k dokonalosti je ten, že nemají, narozdíl od výše zmiňovaných Tissotek, safírové, nýbrž minerální sklíčko. Jelikož to budou mé první hodinky, budou dosti vytížené - ani ne tak do práce, dělám ve škaredém skladu - ale když bude příležitost, půjdou na ruku... Myslíte že nemá význam je kupovat? nadruhou stranu více než 2 krát levnější... 

Jde o tento model: Casio Wave Ceptor - WVQ-M410DE-2A2ER

08330500.jpg

Odesláno

Casio se bude v ČR seřizovat správně, ovšem tebou uvedený model bych já osobně nezkousnul kvůli ohavnému plastu, který tam výrobce dal. I když za cca 3t.Kč si asi člověk nemůže moc vymýšlet...

Odesláno

Ahoj, kdyz je nebudes nosit v praci, tak si ze zacatku das na sklicko pozor. Pak uz to resit tolik nebudes a nebo si nechas sklo vymenit za safir ( jiste to pujde, bude to drazsi nez na hodinky, kde se safir dava, ale urco to pujde a i s vymenou sklicka to bude levnejsi, nez tvuj vyber vyse ).

Hodinky se musi libit tobe a u jednech, pokud tu zustanes, stejne nevydrzis :-).

Odesláno

OT:  S nikým se tady neraď, smaž odkaz a utíkej.  :lol2:  Já přišel před necelým rokem s jedněma Edifice jen tak nakouknout, co že to je za fórum. Dnes mám hodinkovnici a v ní šestery hodinky. A momentálně se chystám koupit další.. Pohltí tě to a jsi v pasti..  :bag:  :whistling:

Odesláno (upraveno)
  V 27. 6. 2016 v 15:21, Jiří_99 napsal:

OT:  S nikým se tady neraď, smaž odkaz a utíkej.  :lol2:  Já přišel před necelým rokem s jedněma Edifice jen tak nakouknout, co že to je za fórum. Dnes mám hodinkovnici a v ní šestery hodinky. A momentálně se chystám koupit další.. Pohltí tě to a jsi v pasti..  :bag:  :whistling:

Je to tak, když jsem tady byl novej, tak mi taky radili, ať zahodim přihlašovací údaje, že to jinak hodně poleze do peněz:-). Jenže jsem si nedal říct a za chvíli budu mít další kousek ve sbírce. Nicméně jsem odhodlán jinej kousek prodat, dle mýho názoru je potřeba to regulovat;-).

Upraveno uživatelem Vladice
  • po 5 týdnech...
Odesláno

Z těch casio Wave Ceptor se podívej po řadě Lineage - bývá to celoocelové a evropské modely mívají safír (japonské mají sklo, japonci asi na safir moc nedají nebo co). Multiband 5 (a 6) chytá německý vysílač, u mě bez problémů, ono se obecně dá očekávat, že evropský model bude chytat evropský vysílač (staré japonské a americké modely nemusí). Plastové tělo má smysl u G-Shock, kde pomáhá tlumit nárazy, na těch na obrázku výše je to šizený hnus, který možná okolí nevidí, ale ty ano, každý den.

U Casio je výběr jednoduchý - člověk dojde do prodejny, která je na každém rohu, a vybere si. A pak si je někde koupí, tam či onde.

S tvrzeným sklem nemám obecně problémy, ani po mnoha letech, aspoň na Seiko a Citizen (to Seiko prošlo skladem, tak si udělej obrázek). U Casio nevím, tam mám safír nebo plast.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...