Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 102
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Na vetsine zivych fotek nevynikne struktura a to mirne zvlneni cifru jako kdyby presne doprostred spadla kapka, no taky se mi to moc nepovedlo vyfotit je to jen takova paradicka pro nadsene majitele

69a95f560377e78b372d89aee12d2233.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Hezky jsi to vyfotil a připomenul.. :-)

Jak se v tobe vyvyji vztah k snowflake rucce? Ja z ni byl nadseny, vyborna citelnost, chrakteristicky vzhled, tradice.... A najednou po delsi dobe mi prisla... Nějaká moc velka... Nekdo pouzil slovo palcat... Tam az jsem se teda nedostal, ale přišla mi pak nejaka lehce neohrabana... :-)

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno

Hezky jsi to vyfotil a připomenul.. :-)

Jak se v tobe vyvyji vztah k snowflake rucce? Ja z ni byl nadseny, vyborna citelnost, chrakteristicky vzhled, tradice.... A najednou po delsi dobe mi prisla... Nějaká moc velka... Nekdo pouzil slovo palcat... Tam az jsem se teda nedostal, ale přišla mi pak nejaka lehce neohrabana... :-)

Cece od zacatku vnimam snowflake jako pozitivum, neprehlednutelny originalni prvek/symbol ktery sice nemusi kazdemu sedet ale entuziasti (tech par:) vi okamzite, mercedes ma kazdej jouda;)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Byl jsem chvilku pryc

d4ab39612b541862eb0a5a0bc2f84c68.jpg

A pokud jsem mel neco na ruce byly to litacky, svyho casu jsem je chtel prodat, ale jsem rad ze je nikdo nechtel na praseni top ;)

d62727ee83015ae2e13abf5471297b25.jpg

• po 5 týdnech...
Odesláno

BB jsem mel jen modre, černé jsem naživo asi nikdy nevidel. Na fotkách vypadaji hodne dobre. To uz jsou inhousovky nebo ETA?

• po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

Dlouho jsem to tu nicim neozivil, nechci se zatim prilis rozepisovat. Zkratka ve me uz dlouho mimo Tudor nemoci hloda stejne silna Seiko nemoc. Po koketeriich s skxy zelvami a sumy jsem si rekl ze zivot je moc kratkej a clovek obcas musi byt fanfaron a poridil MM.

390098b5018f77a45af713b36b41d2ab.jpg

9737cdead7f21e90564de7074ba5f270.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...