neumann Odesláno 30. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 Posledni dobou uz s hodinkama i spim maj pak mensi odchylku Sent from my iPhone using Tapatalk
neumann Odesláno 30. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 Na vetsine zivych fotek nevynikne struktura a to mirne zvlneni cifru jako kdyby presne doprostred spadla kapka, no taky se mi to moc nepovedlo vyfotit je to jen takova paradicka pro nadsene majitele Sent from my iPhone using Tapatalk
neumann Odesláno 30. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk
petr_cha Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 (upraveno) Hezky jsi to vyfotil a připomenul.. :-) Jak se v tobe vyvyji vztah k snowflake rucce? Ja z ni byl nadseny, vyborna citelnost, chrakteristicky vzhled, tradice.... A najednou po delsi dobe mi prisla... Nějaká moc velka... Nekdo pouzil slovo palcat... Tam az jsem se teda nedostal, ale přišla mi pak nejaka lehce neohrabana... :-) Upraveno 30. dubna 2017 uživatelem petr_cha
neumann Odesláno 30. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 Hezky jsi to vyfotil a připomenul.. :-) Jak se v tobe vyvyji vztah k snowflake rucce? Ja z ni byl nadseny, vyborna citelnost, chrakteristicky vzhled, tradice.... A najednou po delsi dobe mi prisla... Nějaká moc velka... Nekdo pouzil slovo palcat... Tam az jsem se teda nedostal, ale přišla mi pak nejaka lehce neohrabana... :-)Cece od zacatku vnimam snowflake jako pozitivum, neprehlednutelny originalni prvek/symbol ktery sice nemusi kazdemu sedet ale entuziasti (tech par:) vi okamzite, mercedes ma kazdej jouda;) Sent from my iPhone using Tapatalk
petr_cha Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Takze ty jsi entuziasta a ostatní joudove... Moc hezky jsi to shrnul.. :-))) Ne vazne, tohle je zajímavý moment... Charakteristické ručky a jak pusobi..
969 Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 faktem je, že mercedes máš na více hodinkách+ je tak dělaná i vteřinovka, což hezky souzní... :-)
neumann Odesláno 16. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2017 Byl jsem chvilku prycA pokud jsem mel neco na ruce byly to litacky, svyho casu jsem je chtel prodat, ale jsem rad ze je nikdo nechtel na praseni top Sent from my iPhone using Tapatalk
neumann Odesláno 16. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2017 Uz zpet v realite a zas nevim ktery dnes. Moje zena si stale mysli ze jsou to ty samy jen s jinym remenem...stastna to zena Sent from my iPhone using Tapatalk
neumann Odesláno 16. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2017 Pripadne mi s laskou pousti Prazsky vyber ... furt lestis svy cibule nic jinyho neumis JO Sent from my iPhone using Tapatalk
neumann Odesláno 14. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2017 OMG noir e burgundy Sent from my iPhone using Tapatalk
neumann Odesláno 14. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2017 Aaah bylo to fajn Sent from my iPhone using Tapatalk
neumann Odesláno 14. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2017 MM300 sehr gut Sent from my iPhone using Tapatalk
neumann Odesláno 14. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk
Ondrej71 Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Odesláno 16. června 2017 BB jsem mel jen modre, černé jsem naživo asi nikdy nevidel. Na fotkách vypadaji hodne dobre. To uz jsou inhousovky nebo ETA?
petr_cha Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Odesláno 16. června 2017 Maji ruzi a smajlika... Takze Eta... :-)
neumann Odesláno 29. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2017 Po dlooouhem vahani jsem opatrne sejmul tah a nasadil nato, je to novej (zapomenutej) rozmer jak vizualne tak pocitove a je to super. Koza doji kref;) Sent from my iPhone using Tapatalk
neumann Odesláno 29. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk
neumann Odesláno 31. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2017 A jeste jedna koza, dobrou noc deti ?? Sent from my iPhone using Tapatalk
neumann Odesláno 10. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 Dlouho jsem to tu nicim neozivil, nechci se zatim prilis rozepisovat. Zkratka ve me uz dlouho mimo Tudor nemoci hloda stejne silna Seiko nemoc. Po koketeriich s skxy zelvami a sumy jsem si rekl ze zivot je moc kratkej a clovek obcas musi byt fanfaron a poridil MM. Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se