sr71 Odesláno 25. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2007 ty dvacetičtyřhodinové Rakety co dnes prodával "tolja" v sekci prodej, jsou udělané tak, že hodinová ručka oběhne ciferník o 360° za 24 hodin???
sr71 Odesláno 26. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2007 jsou zajímavé, ale neumím si moc představit běžné nošení takovýchto hodinek, když ukazují např. "9", je vlastně 6 odpoledne , chybí tam ta intuice, s tím bych se asi nesžil používá tento systém ještě nějaký další výrobce??
Miro2 Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2007 mám tyto : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obrázek jsem si vypůjčil zde: http://www.ussrwatches.info/main.php Občas je nosím, pokud jsem měl předtím na ruce "normální" hodinky tak to chce 1-2 sec. přemýšlení navíc, podle mě si na ně jde snadno zvyknout.
gandalf Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2007 Včera jsem dostal druhé 24 hodinovky Raketa od tohoto obchodníka z Moskvy - "zenitar". Dnes mi od něho přišly kapesní skeltony Orion. Je spolehlivý, dodáno zpravidla do 7 dnů až do domu. Posílá to letecky. I to, že účtuje v dolarech je příjemné. Mohu ho jen doporučit.
Návštěvník tolja Odesláno 29. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2007 (upraveno) Včera jsem dostal druhé 24 hodinovky Raketa od tohoto obchodníka z Moskvy - "zenitar". Dnes mi od něho přišly kapesní skeltony Orion. Je spolehlivý, dodáno zpravidla do 7 dnů až do domu. Posílá to letecky. I to, že účtuje v dolarech je příjemné. Mohu ho jen doporučit. A na číselníku máš nápis sdělano v CCCP? Nějak mi to nejde do hlavy. Sajuz už nějakej pátek neexistuje, ale Rakety na internetu mají na číselníku CCCP. Takže by to měly být staré skladové zásoby( tomu moc nevěřím ), anebo lžou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. listopadu 2007 uživatelem tolja
Rudina Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2007 tolja No to je paráda, kde se dají takovéhle hodinky sehnat? Všude jsem zatím našel jen nové aviatory nebo další od Volmaxu, popř. nové Rakety.
Návštěvník tolja Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2007 tolja No to je paráda, kde se dají takovéhle hodinky sehnat? Všude jsem zatím našel jen nové aviatory nebo další od Volmaxu, popř. nové Rakety. Já znám jen tyto stránky, ale podle mne jsou hodinky nové, takové suvenýry jako generálské papáchy. http://www.russiansouvenirs.com/watches_24h.htm
gandalf Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2007 Já je kupoval tady http://stores.ebay.de/zenitar-store Naprostá spokojenot, poslední zásilka byla doručena za 5 dnů od odeslání! Ty skeletony Orion jdou obdivuhodně přesně za ty peníze bych to nečekal.
dubraro Odesláno 1. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2007 A na číselníku máš nápis sdělano v CCCP? Nějak mi to nejde do hlavy. Sajuz už nějakej pátek neexistuje, ale Rakety na internetu mají na číselníku CCCP. Takže by to měly být staré skladové zásoby( tomu moc nevěřím ), anebo lžou. Jsou to nové hodinky. Taky jedny mám. Kupodivu docela slušně jdou. Vyrábějí se s nepřeberným množstvím ciferníků. Jsou mj. dobrý materiál pro kutily, protože ciferník je pouhá samolepka - výměna je dílem okamžiku. III. říše neexistuje ještě déle než Sovětský svaz, a přesto se vyrábějí hodinky s hakenkrajcem. Je to jen suvenýr.
Ičo Odesláno 5. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2007 Tiez mam od zenitara 24hodinove Rakety. Dodanie bolo bezproblemove, hoci som cakal asi tyzden, kym ich odosle (asi cakal, kym bude mat viac tovaru na expediciu) a do 10 dni som ich mal na ruke. Zo zaciatku som sa tesil ich mimoriadnej presnosti, no ako cas pokrocil, zda sa mi, ze mi zacinaju meskat, hadam aj minutu za par dni - presne to nemam odmerane. Ale mozem povedat, ze ich bezne nosim, dal som si na ne kovovy remen. A kamarati a kamaratky () mi ich obdivuju .
dubraro Odesláno 28. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2008 Tady jsou moje Rakety dle vlastního návrhu. Podstatná změna je otočení ciferníku - nahoře je poledne. Uspořádání s půlnocí nahoře mi připadá nelogické, IMHO by hodinová ručka měla sledovat pohyb slunce na obloze. Děkuji Koblihovi za nákres ciferníku v Corelu a Mechanovi za poskytnutí originálních modřených ruček. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xmenm05 Odesláno 28. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2008 Tuuuze hezké ... ten ciferník jste udělali jak? Návrh v corelu - potisk samolepky? Tampon? Vypadají parádně ...
dubraro Odesláno 28. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2008 Tuuuze hezké ... ten ciferník jste udělali jak? Návrh v corelu - potisk samolepky? Tampon? Vypadají parádně ... Modelářský obtisk - bílý list, který se potiskne laserovou tiskárnou. V tomto případě to není samolepka, ale tzv. "vodová" nálepka.
hciq Odesláno 28. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2008 Modelářský obtisk - bílý list, který se potiskne laserovou tiskárnou. V tomto případě to není samolepka, ale tzv. "vodová" nálepka. Doporučil bych spíš takový ty úchylný papíry pro obtisk na hrnky, co se ještě zapejkaj. Má to príma povrch ala smalt nebo keramika. Díky tomu, že se to na přenášecí vrstvu zažehluje, tak to vypadá docela i plasticky a je to pořádná porce materiálu (tl.). Jen to chce mít nějakej profi inkjet s opravdovým 600 dpi i v barvě. Maj to třeba tady. Díky tloušce materiálu to jde použít jen na rovný ciferníky
Rudina Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 (upraveno) Tady jsou moje Rakety dle vlastního návrhu.Podstatná změna je otočení ciferníku - nahoře je poledne. Uspořádání s půlnocí nahoře mi připadá nelogické, IMHO by hodinová ručka měla sledovat pohyb slunce na obloze. Děkuji Koblihovi za nákres ciferníku v Corelu a Mechanovi za poskytnutí originálních modřených ruček. No pokud jde o pohyb ručiček na 24 hod. ciferníku, tak nezapomeň, že když jsou jakoby 3 hodiny, tak na 24 hod. máš 6 hodin, když je 6, tak máš 12 a když je 9, tak je 18 hodin a tak dále. Takže vlastně je to dvojnásobek. Tak proto je 24 hodin nahoře. Ale jinak moc pěkný ciferník. Chtěl jsem Rakety, ale ty jejich ciferníky jsou takový divný. A já sám nosím mimojiné 24 hod. Aviatory, zrovna je mám na ruce. Upraveno 31. ledna 2008 uživatelem Rudina
xmenm05 Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 (upraveno) Doporučil bych spíš takový ty úchylný papíry pro obtisk na hrnky, co se ještě zapejkaj. Má to príma povrch ala smalt nebo keramika. Díky tomu, že se to na přenášecí vrstvu zažehluje, tak to vypadá docela i plasticky a je to pořádná porce materiálu (tl.). Jen to chce mít nějakej profi inkjet s opravdovým 600 dpi i v barvě. Maj to třeba tady. Díky tloušce materiálu to jde použít jen na rovný ciferníky Chlapi, nakonec si ještě začnu doma bastlit ciferníky ... hciq, co to dýnko? nepojedeš někdy přes centrum? Upraveno 31. ledna 2008 uživatelem xmenm05
Jivl Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Může mi někdo objasnit k čemu jsou 24hodinovky dobrý? Dle mého jsou na prd! Dokud si nezvyknu, tak nepoznám kolik je hodin. A až si zvyknu, tak to nepoznám u všech hodin okolo mne. Proč nejsou týdenní hodinky? U spínacích hodin existují..................
xmenm05 Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Může mi někdo objasnit k čemu jsou 24hodinovky dobrý? Dle mého jsou na prd! Dokud si nezvyknu, tak nepoznám kolik je hodin. A až si zvyknu, tak to nepoznám u všech hodin okolo mne. Proč nejsou týdenní hodinky? U spínacích hodin existují.................. Prvopočátky jsou snadprý na ponorkách, za polárním kruhem a tak, všude tam, kde nebylo snadné určit denní dobu. V civilizaci je to spíš frajeřina ...
Jivl Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Prvopočátky jsou snadprý na ponorkách, za polárním kruhem a tak, všude tam, kde nebylo snadné určit denní dobu. V civilizaci je to spíš frajeřina ... Dík, má to logiku. I to druhé...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se