M-72 Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Odesláno 28. května 2016 Dnes poprvé na ruce a jsem maximálně spokojen Využil jsem nabídky zdejšího člena k prodeji jeho béček a nelituji. Hodinky jsou cirka rok staré, v perfektním stavu. Velice oceňuji překlápěčku s jemně nastavitelnou regulací, gumový řemínek Ocean Racer je pohodlný a musím konstatovat, že je mnohem lepši než Diver Pro III. který jsem měl dříve na Avengerech. Jo a ještě ten antireflex...ten je boží
xcmaniax Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Odesláno 28. května 2016 Gratuluji, jsou skvely. I pres velikost diky tvaru puzdra dobre nositelne. At slouzi.
T1000 Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Odesláno 28. května 2016 Jsou parádní. Ano, OR s famózní sponou je velmi příjemná kombinace. Navíc hezké fotky . Gratulace !
ave1112 Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Odesláno 28. května 2016 GRATULUJEM ku krasnym kukackam nech ti dobre sluzia :-)
jonas1 Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 Podle nazvu vlákna jsem myslel, ze tu najdu nalesteny bouchačky, ale tohle je taky super
Daemonultimate Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 Gratulace k parádičce, tuhle 44 jsem pocitově vnímal spíš jako 42 taky díky gumě, díky (to už je dabl díky a ještě jsem nic nedostal ) které je na ruce není ani cítit a co je ženyální je ta jejich výška, teda spíš nízkost. Je to entrée do značky, ale moc povedenej, krásnej prostorovej cifr, jak píšu, gratulace.
Valderek Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 Mňam hodinky Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk
Wicklow Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 Bezva pekne :-) Na Colty mam take zalusk jako na "hlavni" noseni :-D Odesláno z mého HTC One pomocí Tapatalk
M-72 Odesláno 29. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2016 Diky vsem za gratulace :-) Bral jsem je jako hodinky na hlavni/pracovni noseni....no jestli to tak zustane se uvidi :-D Doopravdy, pocitove jsou jak 42. Na ruce sedi perfektne. Napomaha tomu i nizka vyska pouzdra.
Luky Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Super Colty, ať slouží. Já mám první Colty 38 mm a pořád super nositelný hodinky, takže 44 musí být paráda. Mám je na tahu a na léto bych tu gumu s překlápěčkou a mikroregulací uvítal, ale nevím jestli se vůbec dělají velikostně stejně, tuším, že mám rozteč 16mm. Sice je to jak každý říká entry level, ale i tak mi připadají vyjímečné, mají svoje kouzlo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se