Jajar Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Na obrázku vypadají pěkně, ale stejně bych sáhl po jiné úpravě poudra.. Ale ty vrtané nejsou? Myslel jsem, jestli má někdo fotku celoleštěných nožek s dírou? Třeba na těch Jarkových to vypadá pěkně, když je to zasazené v tom brusu.Nejsou to sice celoleštěnky a navíc lesk odpovídá cenový kategorii hodinek, ale pro hrubou představu to možná postačí.
Lukyn77 Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Vrtané nožky na Seiko_SDGM003 ... v tom provedení leštěných a broušených ploch to nevypadá špatně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hasňa Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 (upraveno) Vrtané jsou pro přehazovače tahů a řemenů skvělá věc. Upraveno 14. června 2016 uživatelem Hasňa
Vit Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 U "neoblekovek" mám vrtaná pouzdra raději.Kdyby přede mě někdo položil dvoje identické Suby a jedny měly vrtané nožky, tak si je vyberu.
vikinho Odesláno 15. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Tomu říkám vrtané nožky a šroubovací stěžejky :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ...aukro <http://aukro.cz/sicura-rallye-gt-swiss-made-i6267657039.html>
vikinho Odesláno 15. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Vrtané jsou pro přehazovače tahů a řemenů skvělá věc. Ty stěžejky jsou tak tenké, nebo se dírka zužuje?
feltharg Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Odesláno 15. července 2016 dirka by mela bejt uzsi, jinak by ti sla stezejka skrz, ne?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se