Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zaujala mne aukce na tyto hodinky, muzete mi k nim neco nekdo rict, ma je cenu kupovat, neni to risk pokud jde o pravost?

rousseaurhapsodysilvernt0.jpg

Upraveno uživatelem mocl
Návštěvník RaGe
Odesláno

Myslím, že nemusíš mít strach o pravost ! Jsou to pravé čínské šméčka !

Odesláno
Myslím, že nemusíš mít strach o pravost ! Jsou to pravé čínské šméčka !

Osobne si ale nemyslim, ze by to byla chyba. Pokud je koupis za slusnou cenu, dostanes relativne kvalitni hodinky, ktery neco vydrzi. Nemam sice Rousseau, ale Astbury & Co. (coz je v podstate totez v bledemodrym), ale za ty prachy, ktery jsem za ne dal, jdou solidne presne. Jejich jediny nestesti je moc kratka rezerva natahu...

Návštěvník RaGe
Odesláno
Osobne si ale nemyslim, ze by to byla chyba. Pokud je koupis za slusnou cenu, dostanes relativne kvalitni hodinky, ktery neco vydrzi. Nemam sice Rousseau, ale Astbury & Co. (coz je v podstate totez v bledemodrym), ale za ty prachy, ktery jsem za ne dal, jdou solidne presne. Jejich jediny nestesti je moc kratka rezerva natahu...

Já taky neříkám, že je to chyba ! :rolleyes: Taky mám na cestě jedny Alphy a podle ohlasů členů fóra jsou na tom kvalitativně i s přesností na dobré úrovni. Jen ty řeči okolo na Aukru.

Odesláno

možno, že som zaujatý..., ale nejak pri pomyslení, že by som mal utratiť peniaze za čínske hodinky, sa mi robí zle. Samozrejme pripúšťam možnosť, že pomer výkon/cena može byť vysoký...je to pre mňa skor o pocitovej stránke...

Odesláno

To Uns: To už si ale nevybereš. Nedávno tu proběhla informace o otevřených Tissotech, kde bylo razítko Honkong..

A pokud si nehrají na něco co nejsou.. proč ne? Ze zvědavosti taky uvažuju nad nějakýma" Alfama", mají tam něco ke koupení..

Odesláno
<br />To Uns: To už si ale nevybereš. Nedávno tu proběhla informace o otevřených Tissotech, kde bylo razítko Honkong..<br />A pokud si nehrají na něco co nejsou.. proč ne? Ze zvědavosti taky uvažuju nad nějakýma" Alfama", mají tam něco ke koupení..<br />
<br /><br /><br />

Na Alpha Watches by me hoodne lakal ten kalibr pro mech. chrono - Venus 176... Hodne o nich premejslim, ten kalibr je krasnej!

Odesláno
To Uns: To už si ale nevybereš. Nedávno tu proběhla informace o otevřených Tissotech, kde bylo razítko Honkong..

A pokud si nehrají na něco co nejsou.. proč ne? Ze zvědavosti taky uvažuju nad nějakýma" Alfama", mají tam něco ke koupení..

mozes mi najst prosim tu diskusiu o tissotoch

dakujem

Odesláno

to, že švajčiarske hodinky obsahujú čínske súčiastky mi je jasné a každý sa s tým musí zmieriť. Vec, ktorá vadí mne je záplava trhu čínskymi značkami, ktoré sa hrajú na nemecké či švajčiarske hodinky (napríklad názvom, ...). Ak nejaká čínska firma vyrába hodinky a chová sa ako čínsky výrobca...proti tomú nič nemám, naopak pripadá mi to fér. To však nič nemení na tom, že by som do toho peniaze neinvestoval, ale to je už iba moj osobný názor, osobné preferencie...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...