Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

kdybch nebyl linej, tak sem dam takovej ten gif s ldicapriem jak pozvedava cisi a oboci...

kazdopadne, je sobota vecer - moc by mne zajimalo jak dopadla dnesni hind mise. a jestli si teda muzu v druhe vlne koupit tygri letecky ps2 :)

• Odpovědi 92
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

feltharg:jak to dopadlo se zřejmě nedozvíte.Kriznik se tady slušně zeptal a ve finále to skončilo blitím mistrů,co tady mají tisíce příspěvků a ešte by se cítili být uražení.Za mě mě nejvíc překvapil financ,co psal,že vteřinovky jsou samodomo. a muselo mu být jasný,že piloti hodinky nerozdělávali a doma nenatírali vteřinovky do podoby  jaký teď jsou......Ale modelák je modelák.....

Odesláno (upraveno)

feltharg:jak to dopadlo se zřejmě nedozvíte.Kriznik se tady slušně zeptal a ve finále to skončilo blitím mistrů,co tady mají tisíce příspěvků a ešte by se cítili být uražení.Za mě mě nejvíc překvapil financ,co psal,že vteřinovky jsou samodomo. a muselo mu být jasný,že piloti hodinky nerozdělávali a doma nenatírali vteřinovky do podoby  jaký teď jsou......Ale modelák je modelák.....

Já to s tou vteřinovkou pochopil tak, že to dle Finance vypadá jenom hodně  amatérsky dělaný, ne že by si vrtulníkáři dělali tygří nátěr sami. 

Upraveno uživatelem Miroslávek
Odesláno

hranice mezi domorobo a "poctivou rucni praci" je v pripade eltonu hodne tenka :). jak daleko ma hindi vterinovka od rucne namalovanyho cifru limitk karel4?

Odesláno

Miroslávek:u mě bylo je a bude samodomo vždy jen samodomo.Myslím,že financovi bylo jasný,že si to členové Tygří letky nemalovali sami doma,podle mě se jen potřeboval do někoho na.rat,možná,aby se mohl na někom vyřádit,třeba proto,že jeho poslední LE na oslavu čs. pilotů v Anglii je.....

Odesláno

hranice mezi domorobo a "poctivou rucni praci" je v pripade eltonu hodne tenka :). jak daleko ma hindi vterinovka od rucne namalovanyho cifru limitk karel4?

karel4 mě vůbec nezajímá.Tady je řeč o hodinkách,který si nechali členové vrtulníkové Tygří letky v Eltonu udělat a původní dotaz zněl,kolik by tak mohly stát.Toť vše.Pár lidí nějako cifru hodilo a zbytek jsou urážky,výhružky a bláboly mistrů,co tady mají tisíce příspěvků,protože se zeptal začátečník.....

Odesláno

Miroslávek:u mě bylo je a bude samodomo vždy jen samodomo.Myslím,že financovi bylo jasný,že si to členové Tygří letky nemalovali sami doma,podle mě se jen potřeboval do někoho na.rat,možná,aby se mohl na někom vyřádit,třeba proto,že jeho poslední LE na oslavu čs. pilotů v Anglii je.....

je kde? obávám se že ti nerozumím

zrovna s cifrem Karel IV bych to nesrovnával, ten dělá místní člen a smalt moc jinak dělat nejde. Ale spousta dalších věcí jinak dělat jde a souhlasím, že kvalitativní výstup z Eltonu byl v letech výroby hindí limitky žalostný. A vlastně nejen tehdy.

Odesláno

Miroslávek:u mě bylo je a bude samodomo vždy jen samodomo

Daftra: Nechci tady  nikoho hájit, ale já to   "domorobo" provedení  chápu jako čistě Financovo zhodnocení kvality provedení a basta .

Odesláno

Miroslávek::-D já jsem myslel,že jsem tady u příznivců Eltonu nebo Primek,ale spíš to vypadá,že to je opačně :-D 

financ: ne,je kde,spíš je jaká.

Odesláno

Miroslávek::-D já jsem myslel,že jsem tady u příznivců Eltonu nebo Primek,ale spíš to vypadá,že to je opačně :-D

Jestli to takhle bude pokračovat , tak brzo pokořím hranici prvního tisíce příspěvků :-)  .

Příznivec hodinek Prim jsem  , nechápu že bych se tím předchozím příspěvkem nějak vyautoval  ,ale pochvalte mi už konečně někdo můj foto příspěvek v sekci " Sbíráte někdo Primky "   :D

Odesláno

necpochvalime. jestli je to ten letecko potapecksej post, tak vetsinu lidi, co to otevreli, slehlo :D

teda hlavne ty krabicky... kloboucek a poctiva ceska zavist :)

Odesláno (upraveno)

ja jsem samozrejme videl i vlakno s vyrobou rucne malovanych smalt ciferniku. dokonce jsem nejdriv v predeslem prispevku chtel napsat "matlanina", ale prislo by mi to jako velka neucta k mistrovi, ktery to vyvedl. ale nic to nemeni na tom, ze ty hodinky vypadaj (alespon z fotek) otresne

jeste tedy, jeslti muzu poprosit, nenasel jsem nikde zodpovezenou otazku tykajici se domorobo - vterinovku malovali v eltonu nebo nejak ve spolupraci s eltonem?

zrovna s cifrem Karel IV bych to nesrovnával, ten dělá místní člen a smalt moc jinak dělat nejde. Ale spousta dalších věcí jinak dělat jde a souhlasím, že kvalitativní výstup z Eltonu byl v letech výroby hindí limitky žalostný. A vlastně nejen tehdy.

Upraveno uživatelem feltharg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...