cigi Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Tak podle mých informací od Prima z doby, kdy se hind limitka vyráběla, jsou prý ty vteřinovky skutečně ručně pomalovány majiteli, nebo někým z nabyvatelů, tedy hind pilotů - asi hobby modelář. Jestli to teda umanuté husté vostré blbé nové bojovníky za dobro svobodu a internetovou spravedlnost a rovnoprávnost zajímá a jestli si dovedou představit, že by počet příspěvků na chronomagu přeci jen něco znamenal. Ostatně, určitě je o tom tady kompletní vlákno z té doby, že .......
Honza.manta Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Hledat a číst stará vlákna je strašně nudné....
cigi Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 (upraveno) nudnej je celej chronomag ...... jó, kde sou ty časy, kdy sme perlili ...... Upraveno 22. června 2016 uživatelem cigi
straspol Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 nudnej je celej chronomag ...... jó, kde sou ty časy, kdy sme perlili ......Proč? Mně se tady líbí..
kriznik Odesláno 18. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2016 (upraveno) update aby se tohle vlakno dalo zavrit, i kdyz ten prehrsel odborniku co se tu exhibovali byl dost velkej na to uz nic nepridavat.Hodinky mam, rucicky KUPODIVU o sebe nedrhnou a ani nic neupadava a i cas ukazujou.... Bida na nikoho neprisla, ale to uz je zase jen v nekterych hlavach gulage. Diky za nazory, par lidi se trefilo blizko par prestrelilo a par bylu uplne mimo misu. 80petek za to piloti opravdu nedali pac a poctu prispevku ZDAR! Upraveno 18. července 2016 uživatelem kriznik
feltharg Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Odesláno 18. července 2016 tak to ma stastny konec, moc gratuluju a tsim se, urcite nejen ja, na fotky
Daftra Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Hledat a číst stará vlákna je strašně nudné....Není nudné,ale stane se,že se prostě něco nepodaří hned najít a stane se,že nepodaří najít vůbec.A když se člověk zeptá,kde by to našel,ticho po pěšině.....Max.uštěpačné poznámky těch,co by jsme se jim měli klanět,co tady mají příspěvků,že?
Daftra Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Tak podle mých informací od Prima z doby, kdy se hind limitka vyráběla, jsou prý ty vteřinovky skutečně ručně pomalovány majiteli, nebo někým z nabyvatelů, tedy hind pilotů - asi hobby modelář. Jestli to teda umanuté husté vostré blbé nové bojovníky za dobro svobodu a internetovou spravedlnost a rovnoprávnost zajímá a jestli si dovedou představit, že by počet příspěvků na chronomagu přeci jen něco znamenal. Ostatně, určitě je o tom tady kompletní vlákno z té doby, že .......Ano,určitě,už se ani nedivím,že těch příspěvků máš tolik....Ostatně,určitě je o tom kompletní vlákno z té doby nebo si to jen myslíš??? A co kdybys byl takovej machr a nám blbcům sem dal odkaz,upadla by ti ruka?
Hardslimer Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Přišla paní k lékaři - modrá, zelená, zbitá."Co se Vám stalo, paní?""Když se muž vrátí napitý z hospody, pokaždé mně takhle zmlátí. Co mámdělat?""Udělejte si heřmánkový čaj a když se vrátí muž z hospody, kloktejte.A po týdnu se ukažte."Po týdnu přijde paní k lékaři, žádné stopy po pranici. "Zabralo to, nezmlátil mne.""Já to věděl! " říká lékař "Stačilo držet hubu....."
Marhi Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Přišla paní k lékaři - modrá, zelená, zbitá."Co se Vám stalo, paní?""Když se muž vrátí napitý z hospody, pokaždé mně takhle zmlátí. Co mámdělat?""Udělejte si heřmánkový čaj a když se vrátí muž z hospody, kloktejte.A po týdnu se ukažte."Po týdnu přijde paní k lékaři, žádné stopy po pranici. "Zabralo to,nezmlátil mne.""Já to věděl! " říká lékař "Stačilo držet hubu....."
Tos Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Tak tenhle fór je super! Kdoví proč ve mně evokoval jinej, kterej třeba všichni zdejší členové neznaj (sorry za OT a sprosté slovo, které jsem vypípal. Když tak to někdo z P.T. adminů smázněte, ale prostě jsem musel):Víte, proč Bůh stvořil kvasinkovou infekci?Aby i ženy poznaly, jaké je žít s podrážděnou pí.ou.
Daftra Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Tak tenhle fór je super! Kdoví proč ve mně evokoval jinej, kterej třeba všichni zdejší členové neznaj (sorry za OT a sprosté slovo, které jsem vypípal. Když tak to někdo z P.T. adminů smázněte, ale prostě jsem musel):Víte, proč Bůh stvořil kvasinkovou infekci?Aby i ženy poznaly, jaké je žít s podrážděnou pí.ou.Hmmm,tak to tu cenu Hindů teď úplně objasnilo.Já myslel,že zejména zájmena a ona kvasinková infekce....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se