Daemonultimate Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Oris Aquis Date Orange & Yellow Technika i rozměry stejné, ale nové barvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Pekne, moc pekne a urcite bych si vybral. Takto z obrazku vypada zluta kombi urci lepe, jelikoz ta oranz jde az do cervena a to bych tolik nemusel. Jde o to, ze v realu ta oranz bude urcite hezci. Diky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Pekne, moc pekne a urcite bych si vybral. Takto z obrazku vypada zluta kombi urci lepe... Mne ta žlutá taky oslovuje, znám ji z modelu hloubkoměrek a je to stejný odstín a v reálu moc pěknej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Mne ta žlutá taky oslovuje, znám ji z modelu hloubkoměrek a je to stejný odstín a v reálu moc pěknej.Jj a kdyby davali tu zlutou gumu k tomu zadara , tak to je pecka. Toto jsou velice povedene hodinky, skvela velikost + wr. Nevim proc je ma tady tak malo lidi, skoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 (upraveno) Zapomněl jsem na zdroj: http://oceanictime.blogspot.cz/2016/06/oris-aquis-date-yellow-accents.html A když ho tak pročítám, není náhodou ta minutová škála opravdu natištěná uvnitř sklíčka? To by byla novinka. The minute track which has been printed on the inside of the crystal ... Upraveno 13. června 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Nemůžu si pomoct, ale na tom tahu vypadaj sice možná nejtuctověji, ale rozhodně se neokoukaj hned. Ta žlutá je pro mě už fakt velká divočina :-))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 (upraveno) Je jí tam zase víc, než by mělo Když pro mne žlutá, tak tyhle hloubkoměrky Upraveno 13. června 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 (upraveno) Demon: pisou to tam, ale ja to nejak nevidim. Chrona urcite ne, ty bez mi prijdou takove cistejsi. Kuncak7: ale , nebud labut. Upraveno 13. června 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 (upraveno) Demon: pisou to tam, ale ja to nejak nevidim. Chrona urcite ne, ty bez mi prijdou takove cistejsi. tady, z jinýho modelu (day date), je to vidět Upraveno 13. června 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Jj, uz to vidim, jsem uz pidlookej .Vypada to zajimave, mam rad takove vychytavky, nejspis to bude zvysovat citelnost. To neni nikdy na skodu i pro lidi co se nepotapi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saquinas Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 za mě taky dobrý. spis ale orange. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se