Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím kolegové,

Chtěl bych koupit přítelkyni hodinky v cenové hladině kolem 5k a nevím co vybrat.

Líbí se jí moje SEIKO pepsi SKX009 tak bych asi volil něco ve stejném stylu (nějaké potápky), ale seiko jsou prý moc veliký..

Co jsem koukal, tak zatím jediné co by bylo trochu podobné, je něco od Invicta. Ještě přemýšlím jestli automat nebo quartz..

Jen nevím jestli je to zrovna dobrá volba.. Budu rád za každý tip :)

Nebráním se ani nákupu ze zahraničí, creationwatches, ebay atd..

Upraveno uživatelem Lopatamp
Návštěvník Jagman
Odesláno

Tak to budu sledovat protože řeším to samé žena má letní hodinky na servisu a ještě tam chvilku budou :(

Odesláno

Když se jí líbí SKX009, ale jsou velké, co třeba SKX013 38mm?

Jestli chce barvy, dokoupíš aftermarket pepsi vložku lunety a máš fajn midsize potápky.

Nové na Amazon jsou přes budget, na Ebay v přijatelném stavu občas cca za polovinu.

https://www.amazon.com/Seiko-SKX013K2-Automatic-Divers-Midsize/dp/B000Y91CLS

Velikost 38mm je asi pořád moc spíš jsem myslel něco okolo 35mm..

Citizen nejsou vůbec zlé a vložka lunety by se taky dala vymenit.. Ještě když by byly v modré barvě a bylo by to asi ideální řešení :)

Odesláno

Zatím se mi asi nejvíc zamlouvají ty CITIZEN solár 200WR.

Jen pořád přemýšlím o těch Invicta třeba tyhle:

https://www.amazon.com/Invicta-Womens-Diver-Collection-Quartz/dp/B0016N3XZY?ie=UTF8&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B0016N3XZY&linkCode=as2&linkId=RMBKK4PXSP2C3QX3&redirect=true&ref_=as_li_tl&tag=scudivsmi-20

Akorát nevím jak jsou na tom s kvalitou..pak jsem ještě koukal na značku PARNIS, ale o té nevím vůbec nic.

Odesláno

Jak je na tom LUMI oproti té pánské verzi? Na fotce to není moc dobře vidět..a koncové dílky tahu jsou duté nebo plné?

lumi je ve srovnání z bn0151 trochu slabší, řekl bych že je to velikostí ploch. Koncové dílky tahu jsou plné a jeho provedení je naprosto luxusní!

Odesláno (upraveno)

Ještě jsem s kamarádem řešil co si o nich myslí a povídal, že mu příjdou na holku moc "hrubé".

Takže nastala dlouhá konverzace o tom jak si je nemůže vzít do společnosti atd.. 

Já jsem teda jiného názoru, ale je pravda, že třeba na ples nebo podobnou akci se rozhodně nehodí..

Nicméně mi akorát nasadil brouka do hlavy a jsem opět na vážkách. Jenomže za cenu okolo 5k je nabídka silně omezená na "šmuky" a pár relativně slušných kousků.

Jiná volba mě už ani nenapadá.. Jako za mě vzhledově vycházejí nejlépe Invicta, u které je ale dost pravděpodné, že se za rok rozpadne.  :frusty:

Upraveno uživatelem Lopatamp
Odesláno

Ještě jsem s kamarádem řešil co si o nich myslí a povídal, že mu příjdou na holku moc "hrubé".

Takže nastala dlouhá konverzace o tom jak si je nemůže vzít do společnosti atd.. 

Já jsem teda jiného názoru, ale je pravda, že třeba na ples nebo podobnou akci se rozhodně nehodí..

Nicméně mi akorát nasadil brouka do hlavy a jsem opět na vážkách. Jenomže za cenu okolo 5k je nabídka silně omezená na "šmuky" a pár relativně slušných kousků.

Jiná volba mě už ani nenapadá.. Jako za mě vzhledově vycházejí nejlépe Invicta, u které je ale dost pravděpodné, že se za rok rozpadne.  :frusty:

Tak co třeba tyto: http://www.creationwatches.com/products/citizen-ladies-eco-drive-52/citizen-eco-drive-titanium-ew2101-59e-ew2101-womens-watch-2347.html

Odesláno

No to je těžký, na ples (navíc u ženy) se nebudou hodit žádný potápky nebo sportovní hodinky. A řešení je stejný jako vždy - minimálně dvoje hodinky. Já bych jí prvně koupil něco ve stylu tvejch pepsin, který se jí líbí a potom časem třeba přikoupil nějaký levný dámský "oblekovky" nebo zkrátka něco reprezentativnějšího. Stejně to tak nakonec dopadne jako u všech ostatních návštěvníků tohoto fóra. Žádný jedny jediný univerzály zkrátka nejsou ;)  Diverzifikovat, diverzifikovat, diverzifikovat ;) 

Já jsem to vzal z druhýho konce a prvně si koupil slušný reprezentativní hodinky a teď v létě začínám koukat po nějakejch potápkách, který by se zkrátka hodily k tomuhle počasí a na nějaký to venkovní posezení na pivu, nebo u vody, ale ty první si k nim samozřejmě nechám.

Odesláno

Brali jsme SKX013 - rychle si je zamilovala - těch 38mm je v pohodě na dámské ruce, nehledě na to, že jubilee i barevné nato strapy prostě holkám sednou.

K formálnějším situacím jsme dokoupili ty prostřední http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/60640-co-nosí-vaše-protějšky/?p=1324652

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/60640-co-nosí-vaše-protějšky/?p=1255102

Odesláno

Nakonec bych to viděl asi na ty citizenky a má někdo tip, kde bych na ně sehnal nějakou aftermarket lunetu/vložku lunety?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...