Locque Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Neuvěřitelně vstřícnej, ochotnej, trpělivej a milej chlapík... S "otcovským" přístupem řekl bych... ;-) Ještě jednou děkuju...
DaLo Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 Rychla domluva, presny prichod, krasne hodinky (jak jeho, tak mnou kupovane) a byt rychle, tak velmi prijemne popovidani. Parada...
kuncák7 Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Odesláno 14. července 2013 Parádní domluva, něco jsem potřeboval vyřídit, nabídl se a vše vyřídil za mě ( koupě hodinek z Polska ). Ještě 1x děkuju
KFL Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Odesláno 25. května 2016 Skvela domluva, rychla realizace. Diky.
Honza60 Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Resultát: Doporučuji Kupoval jsem Speedmastery od sery.vlk. Maximálně doporučuji. Gentleman, vyzná se, podá profi výklad o hodinkách, příjemný pokec a posezení.Hodinky v top stavu.
spiderer Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Odesláno 8. února 2017 Asi to nebude překvapením, že tento pardál je prostě špička z pohledu komunikace, spolehlivosti a celkového přístupu. Díky!
kuncák7 Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 Dalsi kup a zase parada. Domluva i servis okolo. Diky.
IzTaPa Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 za me 1* a diky moc za obchod... (a zaroven se divim, ze tu nema vice hodnoceni?)
sashator Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2017 Obchod na úrovni- veškerá komunikace i jednání na jedničku! Díky moc a třeba zase někdy v budoucnu
feltharg Odesláno 14. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2019 Nedávno jsem posílal nějaký řemenivo, takže sice jenom na dálku, ale i tak na mně působil tím nejlepším a gentlemanským dojmem. Tak snad příště osobně, díky moc a vřele doporučuji
Kid_A Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Odesláno 1. února 2022 Potvrzuji vse, co bylo napsano vyse. Takovej ten pocit, kdyz potkate nekoho, kdo toho vi o hodinkach o dost vice nez vy. Ale jakoze o dost. Tak jen nasavate ty informace, delate si poznamky. Odchazite obohaceni a pokorni:-) diky @sery.vlk! Moc rad se zase potkam, chlape!
tikzot Odesláno 14. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2025 Takže po bezmála 3 letech bez hodnocení zde se i já přidávám a mohu v klidu potvrdit Petra nic nezměnilo, je to stále stejný gentleman, hodinkový nadšenec a obchod s ním byl absolutně top. Inteligentní Pokec jako bonus. Moc děkuji a přeju hodně zdraví a pohody✌
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se