jenik77 Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 no, ja nevim... novy DIN standard ok, ale hodinky samotne me vubec neberou - prilis velike, podivna luneta, rucky?? a ta korunka?? celkove nic pro me. juknete na to: https://www.stowa.de/Flieger+DIN.htm 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 nish nish Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Taky se me moc nelibej, ale nezatracuju zadny hodinky. Na zivo to treba nebude tak spatny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Bizár. A nevím, co víc. Překombinovaná luneta? Nepoužitelná korunka? Zbytečně krátká a podivně tvarovaná hodinová ručka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Ta hodinovka by byla dobrá jako GMTéčko, průměr mají taky dost pěknej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 podobná luneta,,nové pilotky od Junghans http://www.hodinky-junghans.cz/sportovni-hodinky-junghans/2030054-junghans-0273590-meister-pilot-4000897346225.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 18. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2016 Taky se mi to vůbec nelíbí. Zajímalo by mě kolik lidí si to už koupilo. Mimochodem nezdá se vám, že i profi modely Stowa ale i Sinn jsou skoro zbytečně velké? Starý IWC Mark XI a XII byl pouze 36 mm a pilotům to taky stačilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 stowa mi byla vždycky sympatická, ale kam to teď vedou se mi nelíbí ani trochu. Místo chrlení těhle blbin by se měli radši věnovat zlepšování těch pár pěkných hodinek co mají (antea, 40mm fliegry). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 stowa mi byla vždycky sympatická, ale kam to teď vedou se mi nelíbí ani trochu. Místo chrlení těhle blbin by se měli radši věnovat zlepšování těch pár pěkných hodinek co mají (antea, 40mm fliegry). kde to mam podepsat?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 nesmeruji oni k fuzi s damasko? ty novejsi modely vykazuji nebezpecne se priblizujici hodnotu designove sterility... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 A mne se zrovna tenhle kousek libi! To nic nemeni na faktu, ze Stowa ztraci svuj charakter (nekolik jasnych modelovych rad - Flieger, Antea, Partitio, Marine, Seatime/Prodiver), preslapuje na miste a nema moc jasno, kam se svoji kolekci dal smerovat... Vysledek je release novych obskurnich produktu bez uchopitelne vize i bez kontinuity se starsimi modely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se