Gustaf Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Odesláno 26. června 2016 (upraveno) Tak po cca 2 měsíčním čekání nastal dnes den D a já mohl vytáhnout ze skříně připravený dárek pro ženu k narozeninám. Vůbec to nečekala a radost byla obrovská. Během tý doby jsem měl kolikrát nutkání jí dát hodinky dříve, ale vydržel jsem to :-) Hodinky jsem kupoval u nás v ČR. Našel jsem zde internetový obchod, který měl cenu skoro shodnou s cenami na amazonu či ebay. Přála si přesně něco takového, takže jsem se 100% trefil.... něco o hodinkách:Určení DámskéPůvod JaponskéVodotěsnost 50 mBateriový Quartz Strojek 7T92Ciferník AnalogovýHardlexMateriál pouzdra Ušlechtilá ocelMateriál pásku Ušlechtilá ocelTvar pouzdra KulatéRozměr pouzdra 37,1 mm Výška pouzdra 9,5 mmBarva číselníku ČernáBarva náramku ČernáStopky Ano Přesnost měření stopek 1/20 sek.Luminiscence NeOtočná luneta Ne a teď nějaké foto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. června 2016 uživatelem Gustaf
vraby Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Odesláno 26. června 2016 Jj dobře jsi vybral. Pěkné jsou i 49 a 51,ale to je o vkusu každé roby.
Gustaf Odesláno 26. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2016 díky, nejvíc mě dostala reakce ženy..fakt měla obrovskou radost úkol zněl jasně - černé a kovový tah...takže padla volba právě na tyhle....
Frostie Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Odesláno 26. června 2016 (upraveno) paráda a navíc byla provedena i hodinková osvěta, což by samozřejmě u Guess, Gucci nebo Michael Kors bylo zcela mimo téma Upraveno 26. června 2016 uživatelem Frostie
Gustaf Odesláno 26. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2016 přesně tak, snažím se jí to vtloukat do hlavy...a naštěstí k těm tebou zmiňovaným značkám moc neinklinuje...Takže můžem do budoucna plynule na tyto Seika navázat....
Frostie Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Odesláno 26. června 2016 přesně tak, snažím se jí to vtloukat do hlavy...a naštěstí k těm tebou zmiňovaným značkám moc neinklinuje...Takže můžem do budoucna plynule na tyto Seika navázat.... Tak to už nemám o tvou paní stran hodinek žádné obavy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se