Karlos Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 (upraveno) Není s čím srovnávat. A taky mi přijde docela nepoměr cen. Když korunka stojí 500, tak pouzdro by muselo stát 15 tisíc a generálka strojku 5 tisíc. Upraveno 5. srpna 2016 uživatelem Karlos
Tomas8 Odesláno 5. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 Proč se dohadovat, kolik co stojí? Napiš do Eltonu, pošlou ti nabídku. Za 500,- koupíš celé funkční použité PS2 (třeba na Aukru)
Primoš Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 A když si na korunku dáš vyrýt monogram,zaplatíš 1600,ale mám ho na Igenech a je to hezký a moc lidí to nemá a co dnes za petikilo koupíš?Na Rolexech máš vyrytou korunku,ale zas ne monogram,ale drž se toho na co máš.
Jiří_99 Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 Nevím kolik teď, ale minulý rok to stálo 500 Kč čistě za korunku + tuším 78 kč hřídelka..Hmm, tak to je pěkná sada.. Asi první kouknu po nějakých dalších PSII a když se zadaří, budu mít aspoň dvoje..
Fade Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 Hmm, tak to je pěkná sada.. Asi první kouknu po nějakých dalších PSII a když se zadaří, budu mít aspoň dvoje.. Kup si klidně další dvoje a sestav si jedny super, pak jedny na každodenní nošení a další do garáže :-D Teď vážně, pokud nehodláš dělat renovaci, je to zbytečné, protože korunka tě vyjde na větší částku než samotné hodinky. Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk
Primoš Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 Přesně,jestli je chceš do vytriny,dej novou,ale zas ty starší byvají omleté a většinou na mosaz,tak ty měj do té garáže.
Jiří_99 Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 Renovaci v plánu nemám. Sporty nosím jen občas pro radost. Teda nečekal jsem, že jakýkoliv díl bude za takovou palbu.
Fade Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 Renovaci v plánu nemám. Sporty nosím jen občas pro radost. Teda nečekal jsem, že jakýkoliv díl bude za takovou palbu.A to je v rámci dílů od Eltonu jen naprostá špička ledovce!
Jiří_99 Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 A to je v rámci dílů od Eltonu jen naprostá špička ledovce! Tak to je ale masakr.. Nějak mě přechází chuť, něco bližšího zjišťovat ohledně Eltonu. Co jsem koukal na eshop, ty ceny za hodinky jsou dost šílený..
Fade Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 Tak to je ale masakr.. Nějak mě přechází chuť, něco bližšího zjišťovat ohledně Eltonu. Co jsem koukal na eshop, ty ceny za hodinky jsou dost šílený.. A to ani netušíš jak šílené jsou jejich služby. :-DJen tak mimochodem, šílené jsou i cenově, ne jen způsobem, který je mezi řádky :-D Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk
Tomas8 Odesláno 10. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Ahoj pánové, mám další dotaz: mám na stole další PS2 a ty se zpožďují asi o 10sec za 1min. Ano. Ne za hodinu, ale za minutu. Strojek je čistý, pérovnik také - pero není nijak za humusené olejem. Ale už od pohledu se mi zdá chod setrvačky trošku pomalejší. Co doporučujete? Vyčistit celý strojek - lihem a benzinem? Upřímně nechce se mi podstoupit kompletní rozborku a sborku - u mě to zatím vždy hrozí nějakým dalším poškozením :-) Nestačilo by vyčistit jen některou část? Nezdá se, že by ručky dřely o něco nebo že by nešlo něco hladce. Nebo to vypadá u tak velkého zpožďování na něco, co neopravím, třeba ohnutý čep nějakého kola? To by pak bylo na hodináře. Ale rád bych to dokázal opravit sám. Jen kvůli tomu pocitu, že jsem to dokázal. Díky za rady. Tomáš
Robero79 Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 ja bych to videl na nejaky problem se setrvackou, samozrejme to na 100% zjistis jen kdyz vycistis cely strojek. :-( muze to byt i kombinace problemu: 1. vlasek je prilis dlouhy 2. vlasek je vymeneny za jiny, nevhodny 3. loziskove ulozeni je namazane spatnym olejem nebo je tam bordel a olej zatuhnul. ja bych ten Kif sundal, vycistil a znovu spravne namazal. Ale jak jsem psal vyse - tohle chce grif a od nekoho nejdriv ukazat, sam se s tim budes dost trapit... :-(
Tomas8 Odesláno 10. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Hodinky jsem získal levně s nejasným původem, takže možné je všechno včetně špatného (vyměněného, nefunkčního) vlásku. Dal by tam někdo schválně špatný? Proč? Mám i hodinky, ze kterých bych vlásek mohl vyndat a zkusit to se stoprocentně funkčním. Mám to udělat? Je to pravděpodobný problém?
Tomas8 Odesláno 10. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Hodinky jsem získal levně s nejasným původem, takže možné je všechno včetně špatného (vyměněného, nefunkčního) vlásku. Dal by tam někdo schválně špatný? Proč? Mám i hodinky, ze kterých bych vlásek mohl vyndat a zkusit to se stoprocentně funkčním. Mám to udělat? Je to pravděpodobný problém? Protože kyv trvá moc dlouho, mohlo by pomoc zkrácení vlásku., neníliž pravda? Jak vlásek zkrátit a o kolik?
Robero79 Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 jestli mas nekde stejny kalibr a vis, ze vlasek je origo, vymen celou setrvacku i s vlaskem, melo by se to vyrazne zlepsit, pak vlasek vymen, kinak je problem jinde. zkus se lupou podivat na ty kryci kameny, jestli je v nich neni bordel...
Robero79 Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 ale k vymene vlasku potrebujes snimac voditek, nytovacku a vibrograf... jinak budes mit problem odstranit hlavne kulhani. co je tam vlastne za kalibr?
Robero79 Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 (upraveno) jinak kraceni vlasku u hodinek je problem a v podstate to nejde, pokud je vlasek ukonceny spalickem, ktery je tam zaletovany nebo prilepeny. tohle si muzes dovolit udelat treba u budiku - tam je konec vlasku uchycen kolickem - staci proste kleste a cvak... ale zase - musis udelat v posledni kolonce kolinko a prodlouzit to pak nejde... jinak nejdo vlasek mohl vymenit protoze se v tom vrtal a znicil ho, coz lze velmi snadno... :-) Upraveno 10. srpna 2016 uživatelem Robero79
Hardslimer Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 (upraveno) No a neni v tech PS2 nahodou kalibr 64 ?A neni tam zamenena setrvacka z 68 ? Upraveno 10. srpna 2016 uživatelem Hardslimer
Tomas8 Odesláno 11. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Večer kouknu na ten kalibr. Jak poznám, z jakého kalibru je setrvačka? Mám doma ještě jednu setrvačku z PS2, ale nevím, z jakého kalibru. Vlásek měnit nebo upravovat nehodlám, na to fakt nemám. Každopádně díky za názory.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se