pan socka Odesláno 29. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2007 Mám takový neblahý dojem, že tato limitka právě skončila Nemám zájem, tudíž se odcházím bavit jinam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan socka Odesláno 29. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2007 ja bych rekl ze Diplomaty Diplomatama dela prave ten cifernik, na ciselne indexy bych rovnou zapomnel. Měl jsem na mysli hodinky, které sem vytapetoval luk - prototyp Diplomatů, tam si všechno co jsem napsal umím představit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 29. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2007 (upraveno) Tak , není to esence šedesátých let? :D A co teprve stříbrno černý! - tohleto je taková pohoda, že si dovedu představit i bicolor - nerez pouzdro a černej ciferník se zlatem ! Upraveno 29. listopadu 2007 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 29. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2007 60 klacků je pro mne moc, takže přeju hodně zdaru a snad to klapne! myslím, že bude potřeba pevné diktátorské ruky, žádná demokracie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 29. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2007 Dovolim si něco napsat jako člověk, kterej vlastně tuhle diskuzi započal ... Ciferník je u Diplomatů naprosto skvělej, nic bych na něm neměnil, dokonce i to vroubkování u těch hodinek má něco do sebe ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBÁK Odesláno 29. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2007 Tak , není to esence šedesátých let? :D A co teprve stříbrno černý! - tohleto je taková pohoda, že si dovedu představit i bicolor - nerez pouzdro a černej ciferník se zlatem ! Tak mě to nedalo, něco neříct :je to příšerný, hrůza a představa kombinace stříbrného pouzdra, černého číselníku a zlatých indexů se zlatýma ručkama, TO JE KÝČ JAK BIČ, ale je to čistě můj dojem. Pro srovnání vypůjčené foto orig. PRIM Diplomat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 29. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2007 Kombinaci u velmi elegantních společenskejch hodinek bych viděl na stříbrnočernou kombinaci, takže podle toho uzpůsobit ... Rozhodně se vyvarovat čehokoliv ve zlatý barvě ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 29. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2007 Tak , není to esence šedesátých let? :D A co teprve stříbrno černý! - tohleto je taková pohoda, že si dovedu představit i bicolor - nerez pouzdro a černej ciferník se zlatem ! Tak jestli na tuhle příšernost seženeš 9 lidí, tak desátej budu já - slibuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 29. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2007 (upraveno) Tohle, už to tu jednou bylo, je ideální základ ... Upraveno 29. listopadu 2007 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2007 Diplomaty se odliší jedině barevně, průhledovým dýnkem materiálem a velikostí. Jinak to nebudou diplomaty a bude to nakonec něco jako "linea", nebo něco podobného. Proč "žluťásky" kopírovaly Igen? Prim se baví a mlčí. Jen si tak rýpl a nic. Popravdě jste na mě dost rychlí.:-) Nadhodil jsem to jen proto, že jsem ten den obdržel od zákazníka objednávku na takové hodinky. Takže Diplomat 40 už pomalu vzniká v našem konstrukčním oddělení. A't už se to někomu líbí nebo ne, vizuálně vychází z původního modelu a přebírá všechny jeho základní znaky. Vroubkovanou lunetu, cylindrické sklo, plastický číselník i grafiku číselníku. Jen strojek si tam zákazník přál jiný. To jak se to po delší odmlce najednou rozjelo mě docela překvapilo. Jen jsem nestačil reagovat. Krom toho jsem řešil problém s kompletní ztrátou všech telefonů jak na počítači tak v mobilu. Kdo si tedy přeje, abych na něj telefonický kontakt měl, prosím pošlete mi ho. Zatím se mi podařilo dohledat jen telefony na MarvinaX, Cigiho, Kamila, Kubsona, Pecu, jinak jsem úplně mobilů prostý. Věřím, že to pochopíte a pomůžete mi. Dopředu díky. Vraťme se ale k tématu - pokud bude zájem o nějaké úpravy směrem k nějaké sérii, jsem připraven k diskuzi. Jen si dočtu celé toto vlákno...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2007 Tak jsem se prokousal až na konec. Můj názor je takový, že pokud se budete schopni dohodnout jako skupina, tak nevidím problém v tom Vám vyrobit jakékoliv hodinky, pro které budeme my nebo vy sami schopni sehnat strojek. Vzhledem k tomu, že už se pracuje na DIPLOMATu 40, je nyní aktuální právě remake DIPLOMATu 34. Na druhou stranu, zmiňovaný kousek je připravován na extra kalibr, takže pouzdro stejně nepůjde beze změny použít. Do čeho bych šel, je jeho úprava pro naše vlastní kalibry 68. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2007 Tohle, už to tu jednou bylo, je ideální základ ... Ano, toto je rozhodne kousek, ze ktereho musime vychazet, aby slo o Diplomaty. Vse bylo jasne nez prisel cigi ze svou pseudopovidackou o fakerolex a navrhl vyuzit naprosto priserne pouzdro. Ja mam zajem o Diplomat 2008 ve velikosti 40, remake puvodniho modelu ale klidne s jinam kalibrem - 96, 97, pripadne bigdate, apod. Barevne varianty cerna+stribrna ale klidne i zlata. Rozhodne NE bicolor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2007 (upraveno) cigiho pseudopovídačky - poslužte si, pánové Doufám, že je zřejmé, proč je tohle pouzdro pro mě tabu. Ale je to škoda, že na něm trváte, jelikož ten ciferník si zaslouží lepší osud a pro 96 by se mi fakt hodil. 97 by bohužel asi měla problém, aby se den týdnu vešel mezi paprsky k 2 a 4 - to je vidět na té skice. I big date by se hodil...., jen NE to nešťastné riflování. Upraveno 30. listopadu 2007 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2007 cigiho pseudopovídačky - poslužte si, pánové Doufám, že je zřejmé, proč je tohle pouzdro pro mě tabu. Ale je to škoda, že na něm trváte, jelikož ten ciferník si zaslouží lepší osud a pro 96 by se mi fakt hodil. 97 by bohužel asi měla problém, aby se den týdnu vešel mezi paprsky k 2 a 4 - to je vidět na té skice. I big date by se hodil...., jen NE to nešťastné riflování. To pouzdro je super v tom, ze je klasicke kulate s pridanymi nozkami - to tvoje je celkovy soudek a pusobi hrozne humpolacky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan socka Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2007 Frantik: tady vůbec nejde o celkový tvar pouzdra, nýbrž o to fake/rolex rýhování lunety u původních Diplomatů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2007 Frantik: tady vůbec nejde o celkový tvar pouzdra, nýbrž o to fake/rolex rýhování lunety u původních Diplomatů. Ja tomu rozumim, ale rikat tomu fake Rolex je nesmysl. Tisice modelu hodinek od sebe neco kopiruje. Snazim se jen argumentovat, ze to cigiho pouzdro je hnusny i jako takovy. Me se proste puvodni Diplomaty moc libi, sam sem je mel a nosil sem je na jednani i s VIP klienty. Byly ve skvelem stavu a prodal jsem je na Aukru za 6 000,- Mely jedinou chybu a to, ze byly male a proto me zajima remake ve velikosti 40, s automatem treba kalibr 96 nebo 97 daydate, treba v cernostribrne kombinaci, se spodnim pruhledem, apod. A ne samozrejme za 60 000, ale za normalni cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2007 Jen pro poradek, tady jsou moje byvalky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2007 Frantiku, co je normální cena? Znovu opakuji - open edition diplomat 34 v nerezu - to je ta nejobyčejnější verze , co si může každý koupit po internetu jako cvičky, stojí 65.000,-. Snad by se mohlo něco ušetřit, když si dodáme vlastní stroje a nebudou to funglovky z primova rezervoáru, ale pod pade to nevidím ani tak. Jít do l.e. s tím, že chci 40mm diplomaty za dvacku je hudba z marzu. Uvědom si, že je to vedle Orlíku, ta nejprémiovější řada primu a technicky srovnatelný (ale nižší řada) pavouk stojí myslím 96.000,-. Za další, když se ti to prototypový pouzdro nelíbí, prosím, ale argumentuj tím pouzdrem a ne tím, že původní diplomat pouzdro není fake rolexu - to BUHUŽEL je. Jak už ti řekl pan socka i já - nejvíc jde o to vroubkování - můžeme ho třeba vypustit a udělat vyšší lunetu a nemusí pak přijít cylindrický sklo - je to asi vedle vlastního stroje jediná jakás takás možnost slevy. JENŽE - bude to zase bohužel dost blízko toho, jaký airkingy dělá rolex dneska a typograf (ten co skutečně založil tohle vlákno) trvá na cylindrickým skle, což já docela chápu - je to ale MiNIMÁLNĚ 5000 navíc. Do vánoc si to v poho můžeme rozmyslet, soudek je jedna varianta, nic víc - například, když dáme k soudku ty vroubky, už to nebude fake, ale (rozsáhlá) citace - a to by u mě prošo :D . Za další - ty diplomaty 40mm v nerezu remake původní verze s 68 kalibrem (a asi i s 96 kalibrem a s etou) bude PRIM na 1000 % prodávat jako open edition, takže o ně nemůžeš přijít - stačí šššššetřit, brouku......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2007 (upraveno) Frantiku, co je normální cena? Znovu opakuji - open edition diplomat 34 v nerezu - to je ta nejobyčejnější verze , co si může každý koupit po internetu jako cvičky, stojí 65.000,-. Snad by se mohlo něco ušetřit, když si dodáme vlastní stroje a nebudou to funglovky z primova rezervoáru, ale pod pade to nevidím ani tak. Jít do l.e. s tím, že chci 40mm diplomaty za dvacku je hudba z marzu. Uvědom si, že je to vedle Orlíku, ta nejprémiovější řada primu a technicky srovnatelný (ale nižší řada) pavouk stojí myslím 96.000,-. Za další, když se ti to prototypový pouzdro nelíbí, prosím, ale argumentuj tím pouzdrem a ne tím, že původní diplomat pouzdro není fake rolexu - to BOHUŽEL je. Jak už ti řekl pan socka i já - nejvíc jde o to vroubkování - můžeme ho třeba vypustit a udělat vyšší lunetu a nemusí pak přijít cylindrický sklo - je to asi vedle vlastního stroje jediná jakás takás možnost slevy. JENŽE - bude to zase bohužel dost blízko toho, jaký airkingy dělá rolex dneska a typograf (ten co skutečně založil tohle vlákno) trvá na cylindrickým skle, což já docela chápu - je to ale MiNIMÁLNĚ 5000 navíc. Do vánoc si to v poho můžeme rozmyslet, soudek je jedna varianta, nic víc - například, když dáme k soudku ty vroubky, už to nebude fake, ale (rozsáhlá) citace - a to by u mě prošlo :D . Za další - ty diplomaty 40mm v nerezu remake původní verze s 68 kalibrem (a asi i s 96 kalibrem a s etou) bude PRIM na 1000 % prodávat jako open edition, takže o ně nemůžeš přijít - stačí šššššetřit, brouku......... To je úúúplně stejný, jako Igeny. Upraveno 30. listopadu 2007 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2007 (upraveno) Frantiku, co je normální cena? Znovu opakuji - open edition diplomat 34 v nerezu - to je ta nejobyčejnější verze , co si může každý koupit po internetu jako cvičky, stojí 65.000,-. Snad by se mohlo něco ušetřit, když si dodáme vlastní stroje a nebudou to funglovky z primova rezervoáru, ale pod pade to nevidím ani tak. Jít do l.e. s tím, že chci 40mm diplomaty za dvacku je hudba z marzu. Uvědom si, že je to vedle Orlíku, ta nejprémiovější řada primu a technicky srovnatelný (ale nižší řada) pavouk stojí myslím 96.000,-. Za další, když se ti to prototypový pouzdro nelíbí, prosím, ale argumentuj tím pouzdrem a ne tím, že původní diplomat pouzdro není fake rolexu - to BOHUŽEL je. Jak už ti řekl pan socka i já - nejvíc jde o to vroubkování - můžeme ho třeba vypustit a udělat vyšší lunetu a nemusí pak přijít cylindrický sklo - je to asi vedle vlastního stroje jediná jakás takás možnost slevy. JENŽE - bude to zase bohužel dost blízko toho, jaký airkingy dělá rolex dneska a typograf (ten co skutečně založil tohle vlákno) trvá na cylindrickým skle, což já docela chápu - je to ale MiNIMÁLNĚ 5000 navíc. Do vánoc si to v poho můžeme rozmyslet, soudek je jedna varianta, nic víc - například, když dáme k soudku ty vroubky, už to nebude fake, ale (rozsáhlá) citace - a to by u mě prošlo :D . Za další - ty diplomaty 40mm v nerezu remake původní verze s 68 kalibrem (a asi i s 96 kalibrem a s etou) bude PRIM na 1000 % prodávat jako open edition, takže o ně nemůžeš přijít - stačí šššššetřit, brouku......... To je úúúplně stejný, jako Igeny. Tak ššššššetrit rozhodne nemusim frajere :-) a ani je nechci za dvacku, ale rozhodne se chci dostat pod 50 000,- a to dost. Ale mozna sem dost naivni, protoze si zacinam uvedomovat, ze s tema penezma mas pravdu. Premiova rada Diplomat je ve zlate a je to presna kopie vcetne puvodniho strojku. Toto by melo byt trochu neco jineho - dodame vlastni strojky, pouzdro uz bude mit Prim hotove, sklo muze byt plast jako original. A jestli je puvodni Diplomat fake Rolexu nebo ne, je mi fuk - protoze JA chci takove Diplomaty. Chapes? A argumentuju jasne - tvoje pouzdro je soudek, kterej je hnusnej a na spolecensky hodinky se rozhodne nehodi - chybi kontrast mezi telem a nozkami. Me se zda nevhodne. Upraveno 30. listopadu 2007 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se