Frantik Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2008 Co ted?!?!? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2008 chybička asi, nevidím obrázky já taky ne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2008 (upraveno) boha-to už snad umí každej, vkládat obrázky!! edit: ono totiž furt nic Upraveno 3. července 2008 uživatelem Filipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2008 já taky ne.... Taky nic nevidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2008 (upraveno) Něco se načítá a pak se pod nápisem přiložené obrázky objeví vedle sebe nápis přiložený obrázek.... vedle něj další a tak dál... Tak už vím ,Mozzila zradila, IE 7 to vidí. Upraveno 3. července 2008 uživatelem B.F.G. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2008 Sorry sakra, tohle se mi stalo poprvé!!!!!!!!!!!!!!! Nevim co s tim. Cybere, prosim posilam ti to SZ, muzes to tam hodit, me tady neco blbne, asi z te bourky!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan socka Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2008 Hodinky jsou zajímavé, myslím, že to za to čekání rozhodně stálo, gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2008 Co ted?!?!? Ja je vidim, akorat si to krapanek prehnal s tim zmensovanim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2008 tak u mě to nevidí ani IE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2008 V IE vidím rámečky ale nevidím obrázky sakra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2008 Sorry sakra, tohle se mi stalo poprvé!!!!!!!!!!!!!!! Nevim co s tim. Cybere, prosim posilam ti to SZ, muzes to tam hodit, me tady neco blbne, asi z te bourky!!!!! Já to vidím. Mám Firfoxe 3.0. Celkem to tam je už 2x. Netuším kde je chyba??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan socka Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2008 SUSE - Opera, Firefox a Konqueror to vidí. Co to používáte za podivné prohlížeče? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2008 Co to používáte za podivné prohlížeče? Dnes aktualizovaného Firefoxe...a nevidím ničevo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2008 SUSE - Opera, Firefox a Konqueror to vidí. Co to používáte za podivné prohlížeče? Microsrot? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2008 Jeste delam dve vetsi detailovky. Ale necekejte zazraky, rikal jsem, ze jsem kopyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2008 Dnes aktualizovaného Firefoxe...a nevidím ničevo. Aktualizovaneho? Mysliš 3.0? Musíš instal, a restart... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2008 gnomer@seznam.cz šla by tam jedna poslat? Jinak mě mrskne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2008 Aktualizovaneho? Mysliš 3.0? Musíš instal, a restart... To samozřejmě vím.....a bylo provedeno.A stejně vidím *prd* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2008 Tak tady dve vetsi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2008 vzdávám to.....pikslu rozkopu a budu mít klid...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se