Daemonultimate Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 Bremont DH-88 Comet Limited Edition Pouzdro: 43mm x 16,2mm, ocel nebo 18k růžové zlatoWR 100mStrojek: Calibre BE-54AE ? automatic ? 42h rezerva, základ ETA 7750 s GMT, certifikace COSCLimitovaná edice: 282 kusů v oceli ?7,995 82 kusů ve zlatě ?14,995 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karlos Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 Dobré. Líbí se mi i zespodu, hezky opticky zvětšili strojek velkým průhledem, aby nevypadal prťavě jako u jiných hodinek.Ale jsem šťoural, proč z označení atmosfér udělali zkratku s tečkami za každým písmenem?
Daemonultimate Odesláno 3. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2016 Nevím, jako správný šťoural jistě někde najdeš odpověď, já zatím našel zdroj inspirace: https://en.wikipedia.org/wiki/De_Havilland_DH.88
Ohm-Aztec Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 Třeba to A.T.M. má znamenat bankomat... S ohledem na cenu bych se nedivil. Má oblíbená značka mívá poslední dobou přemrštěné cenové ambice. Za tyhle prachy raději (a lépe) chrono od IWC.
Axel Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 Krasnej kousek, decentne a nenapadne resena datumovka, pruhled super, celkove ty hodinky "hrajou", asi by mi slusely Na to ale, ze nemaji inhouse a jde "jen" o vyladenou ETU (proti cemuz nic nemam), tak cena je docela ambiciozni...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se