Flipik Odesláno 26. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Snad to jako není moc daleko a bude pořád svítit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 7. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2017 Víkendové Luhačovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 20. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Jarní pohoda ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 24. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 Je pomalu čas přezouvat, tak jsem začal u hodinek - dezén Rios Next Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 27. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Nějaký to jarní kvítí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 11. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Na sraz jsem se dostal, tak alespoň fotku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 16. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Aprílová procházka ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 16. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Na hodinky jsem si málem nevzpomněl ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 26. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Minulý týden byl blázinec, ale stihl jsem si u Valise vyzvednout budík :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 26. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Pár úlovků z parkovišť - bílá není tak špatná a značka se mění lépe než tetování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 16. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Nějak není čas na focení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 18. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 jedna modrá ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 19. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 Konečně jsem se dostal k tomu, abych si pořídil povinnou literaturu (vyšlo na konci dubna). Pro všechny fandy Moonů a kosmonautiky rozhodně dopuručuju. Foto na deskách je "klasika klasik" a Buzzovi to ohromně sluší :-). Jen je škoda že obal desky tak pěkné knížky trochu nepoladili - tolik práce to zase nedá. Já jsem si tu práci při tvorbě této dal a myslím, že je to tak lepší a nic tu krásu neruší (aneb najdi 10 rozdílů) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 16. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Pár mobilovek z posledních týdnů ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 KRASNE fotky Flipiku :-) palec hore :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 17. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Díky, jen toho času na focení před dovolenou moc není, snad se to zlepší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 30. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Ne že by toho času na dovolené nějak přibylo, ale pár fotek jsem ulovil ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 3. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2017 Na druhý týden dovolené jsem přehodil NATO, aby to bylo více stylové:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 6. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Pár hodinkových ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 18. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 pár kočičích ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se