childe Odesláno 27. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2024 před 3 hodinami, Spongebob napsal: Vlastně jsem sem nedal výsledek, ale asi to stejně většina chytla v Seiko vlákně..ale pro pořádek Všechny vrypy a škrábance pryč + klenutý safír s modrým AR. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Ten klenutý safír je hodně pozvedl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iakovmarkov Odesláno 13. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2024 V 27. 2. 2024 v 17:30, Spongebob napsal: Vlastně jsem sem nedal výsledek, ale asi to stejně většina chytla v Seiko vlákně..ale pro pořádek Všechny vrypy a škrábance pryč + klenutý safír s modrým AR. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Velmi a velmi pekne! Manzelka ma ode me hodinky v pouzdre od SNK375, vsak s puvodnim hardlexem. Zatim je v OK stavu, ale i tak by to stalo za to tam dat double dome safir. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 14. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2024 Trochu nečitelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iakovmarkov Odesláno 20. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2024 Trochu dost no, ale manzelce se moc libeji Me se nejvic libi lumi na ciferniku. Sviti to velmi, velmi silne a ma velmi peknou modrou barvu. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 20. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2024 před 8 hodinami, iakovmarkov napsal: Trochu dost no, ale manzelce se moc libeji Me se nejvic libi lumi na ciferniku. Sviti to velmi, velmi silne a ma velmi peknou modrou barvu. To je velká paráda To lumi má Seiko skvělé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2024 Svítící už jsou čitelnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 16. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2024 Nazdar moderi, mam trivialni dotaz k safiru pro Seiko Monster, ale kvuli tomu, ze mi jde o detail, tak zas tak trivialni neni. mam oranzady 1. generace v servisu, a chci safir s AR. 1.generace ma nahore vypoukly hardlex, ale cely zustava pod urovni lunety a to bych chtel zachovat. Nechci plochy. a druhej detail - nelibi se mi siroke fazety na okraji sklicka (napriklad tyhle jinak vyhovujici hodinky kvuli fazete - no go https://www.helveti.cz/citizen-promaster-marine-automatic-diver-s-super-titanium-nb6021-17e ) takze safir na monster - nasel jsem asi takovy, co by snad nejvic vyhovoval -CT056 https://usa.crystaltimes.net/shop/monster-watch-mod-parts/ct056/ ale mrknete na 6.fotku v poradi (customer picture, orange m. 2ndGen) a hned vedle na 7.fotku (black m. 2ndGen). To prece neni stejnej safir - fazeta na oranzadach je sirsi nez na cernych. mate nekdo vyreseno - skoro bez fazety, a vypoukly? Kdyz prilozite kreditku na lunetu, je sklicko schovany pod ni? skoda, ze safir pro monster nema Namoki, tam maj aplikace pro skx007 nafoceny skvele https://www.namokimods.com/en-eu/collections/seiko-double-domed-sapphire-crystals/products/nmk305-skx-low-double-domed-crystal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iakovmarkov Odesláno 17. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2024 před 13 hodinami, maama napsal: ale mrknete na 6.fotku v poradi (customer picture, orange m. 2ndGen) a hned vedle na 7.fotku (black m. 2ndGen). To prece neni stejnej safir - fazeta na oranzadach je sirsi nez na cernych. Myslis tohle? Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Muze to byt treba tim, ze sklicko je blbe nainstalovano a nesedi tam uplne rovne. Zbytek fotek vypada jinak, fazeta je mnohem uzsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 17. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2024 (upraveno) @iakovmarkov preeesnee. Tohle foto me desi. Zatimco ostatni fotky, jako napriklad nasledujici, vypadaji ok Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. dejme tomu, ze fazeta je vyresena. Bohuzel ani jedna fotka toho ct056 safiru nerika nic o tom, jak leze nad lunetu. nemas nahodou zkusenost s necim, co splnuje obe podminky? Prosel jsem ruzne weby, ale nikde neni poradna fotka aplikace. Proto zkousim zjistit tady mezi majiteli modifikovanych monsters. Upraveno 17. dubna 2024 uživatelem maama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iakovmarkov Odesláno 17. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2024 před 9 hodinami, maama napsal: dejme tomu, ze fazeta je vyresena. Bohuzel ani jedna fotka toho ct056 safiru nerika nic o tom, jak leze nad lunetu. nemas nahodou zkusenost s necim, co splnuje obe podminky? Prosel jsem ruzne weby, ale nikde neni poradna fotka aplikace. Proto zkousim zjistit tady mezi majiteli modifikovanych monsters. Zkusenost nemam, ale podle popisu (2mm dome) bych rekl, ze to bude dost vypoukly. Koukej: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Myslim si ze podle fotek a popisu presny fit nezjistis nikdy. Hodne taky zalezi na tom, kdo dela instalaci - to vidis na "customer photo" Zrovna u monster instalace bude podle me o neco obtiznejsi, nez u SKX. Kazdopadne myslim si, ze double dome safir bude monstrum sluset tak ci jinak - pruhlednost safiru a antireflex vypadaji vzdy supr a hodinkam dodavaji pekny vzhled. Navic jde o velke vylepseni z hlediska technickych vlastnosti, tak ze jde o win/win. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 18. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2024 No vidis, udavanych 2mm dome jsem si vubec nevsiml. U single dome https://usa.crystaltimes.net/shop/products/seiko-monster-single-dome-sapphire-crystal-ct051b/ ten udaj vubec neuvadeji, ale jestli je to thickness minus edge, tj. 5,2-3= 2,2mm coz je nepatrnej rozdil oproti 2,0 a teda ten tvar je desnej, meni charakter Monster. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Ale vygooglil jsem kod pro puvodni hardlex - 300P53HN03 nikde nenachazim rozmery, ale kdyz vyhledavam "kod a safir", naslo mi to jedinou vec: https://www.watchmaterial.com/sapphire-crystal-for-seiko-monster-skx779-skx781-srp307-srp309-srp315-ar-coating/ a jeste jejich ebay zadny rozmery ani fotka aplikace, ale prej "made to exact specifications of the original Seiko crystal 300P53HN03" pokud nikdo nenahodi foto jinyho uspesnyho reseni, asi pujdu do toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iakovmarkov Odesláno 18. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2024 před 2 hodinami, maama napsal: ten udaj vubec neuvadeji, ale jestli je to thickness minus edge, tj. 5,2-3= 2,2mm coz je nepatrnej rozdil oproti 2,0 a teda ten tvar je desnej, meni charakter Monster. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. To je nic moc... Vsimni si, ze Double Dome jsou o 0.9mm tenci, nez single dome. To se mozna nezda, ale rozdil cini pak ~20%, v realu to bude videt. Double dome: Thickness 4.3mm; Edge 2.3mm; Dome 2mm. Single dome: Thickness 5.2mm; Edge 3mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 18. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2024 Podle mě jsou monstra ultimátní tooly, které i díky ocelové lunetě bez vložky snesou i nějakej škrábanec. A jako takový klidně snesou hardlex. Protože ten na rozdíl od safíru jen tak nerozkřápneš. Při servisu prostě necháš sklo vyměnit za nový a na lunetě scotch britem v soustruhu obnovíš brus. Nebo je prostě necháš dobitý, však jsou to monstra, nedělejte z toho oblekovky, to stejně nikdy nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 18. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2024 před 48 minutami, iakovmarkov napsal: To je nic moc... Vsimni si, ze Double Dome jsou o 0.9mm tenci, nez single dome. To se mozna nezda, ale rozdil cini pak ~20%, v realu to bude videt. Double dome: Thickness 4.3mm; Edge 2.3mm; Dome 2mm. Single dome: Thickness 5.2mm; Edge 3mm. Jasne, mne jde o to, aby sklo bylo pod urovni lunety. Idealne tvar jako origo - mirne vypoukly. Kdyz nebude, 2.varianta je plochy. Jirko, chapu, ale safir mi vyhovuje vic, asi hlavne kvuli AR. Ten scotchbrite/ soustruh je super napad:) Ty moje, co jsem nedavno poridil, jsou zachovaly, jen jdou podle plotu. No a pri ty prilezitosti to chce upgrade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2024 Zítra konečně monstra prozkoumám detailně a osobně a vlastní, tak uvidíme jestli něco potřebují. Zatím myslím, že ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iakovmarkov Odesláno 19. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2024 Nejak nam to vlakno umira Zkusim to trochu rozjet. Konecne jsem se dostal k dalsim hodinkam. Zase OEM cifernik, tentokrat z limitovane edici SPB071. Ten cifernik je naprosto bozi - dvoubarvena lumi, krasny gradient a 3D vzhled, ale zbytek hodinek je naprosty des. Myslim si, ze mam lepsi napad jak by to melo vypadat. Vse pripraveno, jedeme: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Neni to krasny? Je: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Pak uz hned hotovy wristshot: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Nejdriv byli na modrem Nato strapu, ale nebylo to uplne ono. Jubilee? Mnohem lepsi: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Nakonec lume shot - dvoubarevna lumi je famozni, i kdyz nejsem si jisty jestli to srani s datumovym vencem za to stalo: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Part list: pouzdro a naramek Namoki MM300, luneta Namoki MM "slim", pak chapter ring a sklicko taky Namoki. Vlozka lunety DLW. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2024 Jak módy moc nemusím, tak tenhle se sakra povedl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iakovmarkov Odesláno 27. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2024 V 20. 7. 2024 v 8:15, Jiří Sedlák napsal: Jak módy moc nemusím, tak tenhle se sakra povedl. Dekuji Taky tyhle hodinky povazuji za svoji zatim nejpovedenejsi praci. Nicmene uz na me v supliku ceka NH34... Jenom shanim vhodny cifernik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 27. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2024 Ciferník může být i obyčejný, stačí GMT luneta. Případně chapter ring. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iakovmarkov Odesláno 29. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2024 Chapter ring uz mam, ale cifernik musi byt bud' specialni pro GMT nebo teda upraveny. NH34 ma o jednu rucicku navic, tim padem cifernik musi mit odpovidajici velikost centralniho otvoru. Standartni OEM ciferniky a vetsina AM dilu ma otvor 2,05mm pro strojky s 3 rucicky, cifernik z SSK ma otvor 2,88mm. Asi to budu muset trochu poupravit pilnikem no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se