falkkon Odesláno 31. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2006 Ahoj,můžete někdo poradit?Pan Julian Kampman nabízí zadní víčko se sklem na poljot kalibr 3133,mám Poljot aviator III, na AZ Watch je psán kalibr 31681.Bude to stejný rozměr?
RomanP Odesláno 1. února 2006 Nahlásit Odesláno 1. února 2006 Je to stejný rozměr, pokud mají hodinky i stejný case a to v tomhle případě myslím je. Strojky co zmiňuješ jsou až na 24h v podatatě myslím stejný.
falkkon Odesláno 2. února 2006 Nahlásit Odesláno 2. února 2006 díky za info,musím je trochu vylepšit tím dýnkem ať vidím co se uvnitř děje!
here Odesláno 5. února 2006 Nahlásit Odesláno 5. února 2006 Co říkáte na tento obchod http://stores.ebay.de/Juri-Levenberg Ceny jsou tam výrazně nižší než u Kampmanna. 20 EUR rozdíl u hodinek kolem ceny 100 EUR mi připadá dost. Navíc v tomto cenovém rozdílu je zrovna u hodinek které chci koupit kovový tah, který se prodává za 35 EUR.
Návštěvník Kamil Odesláno 5. února 2006 Nahlásit Odesláno 5. února 2006 Kupoval jsem tam hodinky a pak ještě průhledné dýnko a v pohodě. Počítáš i s dopravou?
PanzerBear Odesláno 5. února 2006 Nahlásit Odesláno 5. února 2006 Musim rict ze se take odhodlavam koupit hodinky na ebay a stale se nemuzu rozhoupat. ceny hodinek o dost nizsi nez v oficialnim prodeji a tak mam strach abych se nenapalil. Jsem takova stara konzerva himl, ale taky trochu lakota (sporinek, spravny kluk a hospodar, proste Hanak), takze ted abych se snad rozpulil.
here Odesláno 5. února 2006 Nahlásit Odesláno 5. února 2006 No nekup to http://cgi.ebay.de/m3-AVIATOR-POLJOT-FLIEG...ShippingPayment versus http://www.poljot24.de/de/pd785494324.htm?categoryId=6
Návštěvník Kamil Odesláno 5. února 2006 Nahlásit Odesláno 5. února 2006 Ještě bych k tomu vzal ten kožený řemen za 12 euro. Když to pak občas vyměníš, budeš mít jiný hodinky.
aCIDfire Odesláno 5. února 2006 Nahlásit Odesláno 5. února 2006 Kolik je tady u těhle borců doprava,pochybuju že míň než 10EUR u Kampmanna.
Yen.da Odesláno 19. února 2006 Nahlásit Odesláno 19. února 2006 Zdravím všechny uživatele, uvažuju o koupi svých prvních mechanických hodinek. Po dlouhém rozmýšlení mě zaujala značka POLJOT. Mám ale hrozný dilema který model koupit.. rozhoduju se mezi některým z modelů AVIATOR (III,IV), kde mě zaujalo především safírové sklíčko, nebo pak Traveller Chonograph nebo Chronograph "Sturmanskie". Hodinky bych chtěl nosit hlavně k neformálnímu oblečení, když mi neudělají ostudu ani ke společenskému oděvu , budu jen rád. Pro ilustraci přidávám pár obrázků. Budu rád za každou radu.
gandalf Odesláno 19. února 2006 Nahlásit Odesláno 19. února 2006 Já bych Ti za sebe doporučil ty Aviatory. Sám je nosím, mám ty samé a jsou super.
Tazatel Odesláno 19. února 2006 Nahlásit Odesláno 19. února 2006 Yen.da: Já osobně bych zvolil ty uprostřed, jsou velmi podobné Poljot Aviator Chronograph/IIIB, které se mně velice líbí a uvažuji o jejich pořízení k obleku.
PanzerBear Odesláno 19. února 2006 Nahlásit Odesláno 19. února 2006 A ja zase sturmanskie, ty mam zase ja a jsou bezva . Onehdy se kdosi ptal jak dlouho vydrzi "svitit" v noci, jak kvalitni je ten fosfor nebo co za srac. Tak vcera jsem se prubezne budil a zjistil jsem, ze to vydrzi zhruba 3 h +- autobus, pak uz jsem se neprobudil
TomasH Odesláno 19. února 2006 Nahlásit Odesláno 19. února 2006 Ne ze jsou velmi podobne, ono to jsou totiz jedny a ty same .-)..
vlasta66 Odesláno 19. února 2006 Nahlásit Odesláno 19. února 2006 Přesně tyhle prostřední Aviatory mám také , takže má volba je AVIATOR.
Tazatel Odesláno 19. února 2006 Nahlásit Odesláno 19. února 2006 TomasH: Nejsou to ty samé. Jsou velmi podobné, ale ty na fotce výše mají jiná tlačítka a korunku. I malé ručičky na chronografu jsou jiné. A hlavně tuším, že Aviatory na fotce výše nemají průměr 42mm ale jen 40mm, ale ruku do ohně za to nedám :-)
old black Odesláno 19. února 2006 Nahlásit Odesláno 19. února 2006 TomasH: Nejsou to ty samé. Jsou velmi podobné, ale ty na fotce výše mají jiná tlačítka a korunku. I malé ručičky na chronografu jsou jiné. A hlavně tuším, že Aviatory na fotce výše nemají průměr 42mm ale jen 40mm, ale ruku do ohně za to nedám :-) Klidně ji tam dej! Mám je zrovna na ruce, jsou 40 mm.
old black Odesláno 19. února 2006 Nahlásit Odesláno 19. února 2006 Ale to je škoda, tehdy se mně 42 zdály velký, dnes už možná malý!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se