Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,můžete někdo poradit?Pan Julian Kampman nabízí zadní víčko se sklem na poljot kalibr 3133,mám Poljot aviator III, na AZ Watch je psán kalibr 31681.Bude to stejný rozměr?

• Odpovědi 255
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Je to stejný rozměr, pokud mají hodinky i stejný case a to v tomhle případě myslím je. Strojky co zmiňuješ jsou až na 24h v podatatě myslím stejný.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Kupoval jsem tam hodinky a pak ještě průhledné dýnko a v pohodě. Počítáš i s dopravou?

Odesláno

Musim rict ze se take odhodlavam koupit hodinky na ebay a stale se nemuzu rozhoupat. ceny hodinek o dost nizsi nez v oficialnim prodeji a tak mam strach abych se nenapalil. Jsem takova stara konzerva himl, ale taky trochu lakota (sporinek, spravny kluk a hospodar, proste Hanak), takze ted abych se snad rozpulil.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Ještě bych k tomu vzal ten kožený řemen za 12 euro. Když to pak občas vyměníš, budeš mít jiný hodinky.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Zdravím všechny uživatele, uvažuju o koupi svých prvních mechanických hodinek. Po dlouhém rozmýšlení mě zaujala značka POLJOT. Mám ale hrozný dilema který model koupit.. rozhoduju se mezi některým z modelů AVIATOR (III,IV), kde mě zaujalo především safírové sklíčko, nebo pak Traveller Chonograph nebo Chronograph "Sturmanskie". Hodinky bych chtěl nosit hlavně k neformálnímu oblečení, když mi neudělají ostudu ani ke společenskému oděvu , budu jen rád. Pro ilustraci přidávám pár obrázků. Budu rád za každou radu.

Odesláno

Yen.da: Já osobně bych zvolil ty uprostřed, jsou velmi podobné Poljot Aviator Chronograph/IIIB, které se mně velice líbí a uvažuji o jejich pořízení k obleku.

Odesláno

A ja zase sturmanskie, ty mam zase ja a jsou bezva :). Onehdy se kdosi ptal jak dlouho vydrzi "svitit" v noci, jak kvalitni je ten fosfor nebo co za srac. Tak vcera jsem se prubezne budil a zjistil jsem, ze to vydrzi zhruba 3 h +- autobus, pak uz jsem se neprobudil

Odesláno

TomasH: Nejsou to ty samé. Jsou velmi podobné, ale ty na fotce výše mají jiná tlačítka a korunku. I malé ručičky na chronografu jsou jiné. A hlavně tuším, že Aviatory na fotce výše nemají průměr 42mm ale jen 40mm, ale ruku do ohně za to nedám :-)

Odesláno
TomasH: Nejsou to ty samé. Jsou velmi podobné, ale ty na fotce výše mají jiná tlačítka a korunku. I malé ručičky na chronografu jsou jiné. A hlavně tuším, že Aviatory na fotce výše nemají průměr 42mm ale jen 40mm, ale ruku do ohně za to nedám :-)

Klidně ji tam dej! Mám je zrovna na ruce, jsou 40 mm.

Odesláno

old black: Tyhle mají 42mm: 1.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...