Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Mam paratko 16,5-17cm a ta pohodlnost malych hodinek je navykova. Clovek je ani na ruce neciti. Nosim hodinky 34-40mm a jsem spokojenej. Hodne taky zalezi na L2L rozmeru. Jak to jde pres 50mm, tak je mi to nepohodlne. Takze tyto Seagully pro me nejsou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 30. 7. 2016 v 12:26, AndyAaron napsal:

Mam paratko 16,5-17cm a ta pohodlnost malych hodinek je navykova. Clovek je ani na ruce neciti. Nosim hodinky 34-40mm a jsem spokojenej. Hodne taky zalezi na L2L rozmeru. Jak to jde pres 50mm, tak je mi to nepohodlne. Takze tyto Seagully pro me nejsou.

jj, lug to lug hraje také velkou roli

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • Po roku...
  V 24. 7. 2016 v 15:40, stosi napsal:

Rlx s Wardem křížený po čínsku. Nebýt té hvězdy, a 40-42mm, tak za mě jo :), teda v rámci čumění na netu :)

zeby bol Ward nejaky zaklad? RLX v com? 

V 24. 7. 2016 v 15:44, AndyAaron napsal:

Ja tam vidim i ty Tagy

Kyklop by sel asi resit. S mensi velikosti souhlasim.

v com konkretne?

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Narozdíl od místních mudrlantů ty hodinky mám doma, jedny nosím a druhé mám schované pro případ, že bych o ty, co nosím, nějak přišel. Hodinky jsou dělané na motiv Rolexu Submariner a jsou vyrobeny v naprosto skvělé kvalitě. Byl jsem v hodinářství a napřímo jsem je srovnával s Orient Mako (což je přímý analog rovněž k Submarinerům) a v přímém srovnání se jevily ty Maka jako nějaká laciná atrapa za 500kč. Rozhodně bych neřekl, že jde o výrobky stejné cenové kategorie. Je mi jasné, že spousta maloměšťáckých nadutců se bude pohoršovat nad čínskými hodinkami, ale ti, komu se ty hodinky líbí, tak rozhodně neprohloupí jejich nákupem. V Číně stojí 3000 juanů... na ebayi se dají sehnat levněji, ale tam prodávají i kopie. Já je mám přímo z Číny s vypsaným záručákem na 3 roky :)

Odkaz ke komentáři

Pro referenci... průměr lunety je 4.4cm, průměr modré vsadky v lunetě je 4.15cm, průměr od tří do devíti včetně korunky je 4,65cm, šírka řemínku je 2.05cm. Měřeno nyní. Hodinky jsou pohledově opravdu extraliga, zatím je chválil úplně každý, dokonce i lidi, kteří mě nenávidí a že jich je :D Řemínek (nesnáším slovo tah) je taky v super kvalitě, jen ta zapínací spona by sizasloužila o něco širší materiál. Hodinky mi od výroby upřeďují o 7s za den, takže po té stránce taky paráda. Jsou slyšet na cca 60 cm, když jsou na ruce, což není moc, ale jsou to přece jen 20M potápky. Tu vdotěsnost jsem nezkoušel ani v přístroji, ani při potápění, ale nemám dlvod tomu nevěřit vzhledem k očividné kvalitě. Jinak samozřejmě je myju ve vodě, ale to už jde dneska i s telefony :)

post-63725-0-33757500-1520602276_thumb.jpg

Upraveno uživatelem kocurstvo
Odkaz ke komentáři

Jinak luneta krásně lícuje, žádné skoro, jak známe u Festin apod. Navíc jde otáčet hodně ztuha, takže žádné protáčení po jednom zasunutí ruky do kapsy... kyklop ční nad sklem necelý milimetr. Jestli je to safír, bohužel nevím, ale nějaká úprava skla tam rozhodně je. Fosfor ( :) ) je takový do modra a je patrný bych řekl nadstandardně dlouho.

P.S.: chtěl jsem editovat, ale prý nemám oprávnění :)

Odkaz ke komentáři

No vidis to. Jeste fotku z boku a na ruce, plus informace jak velka ruka je ;)

Jo a jinak jestli to je safir se da otestovat pomerne jednodusse. Vezmi ostrou kudlu a pokud zustane ve skle ryha, tak to safir neni ;) Dle toho co zminujes to vypada i na AR

Odkaz ke komentáři

Blbě se mi fotí s tabletem, ale když bylo tak hezky požádáno, co bych neudělal... ;) bohužel jsem to musel oříznout, protože zdejší forum má archaické limity 2MB na soubor... Ruku mám klasiku devatenáctku málochlupovku...

Safír se pozná zkouškou "tvrdoměrem", ten doma nemám. Ale v klenotnictví by si měli poradit.

post-63725-0-41552800-1520603797_thumb.jpg

Upraveno uživatelem kocurstvo
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...