AndyAaron Odesláno 30. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 Mam paratko 16,5-17cm a ta pohodlnost malych hodinek je navykova. Clovek je ani na ruce neciti. Nosim hodinky 34-40mm a jsem spokojenej. Hodne taky zalezi na L2L rozmeru. Jak to jde pres 50mm, tak je mi to nepohodlne. Takze tyto Seagully pro me nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 V 30. 7. 2016 v 12:26, AndyAaron napsal: Mam paratko 16,5-17cm a ta pohodlnost malych hodinek je navykova. Clovek je ani na ruce neciti. Nosim hodinky 34-40mm a jsem spokojenej. Hodne taky zalezi na L2L rozmeru. Jak to jde pres 50mm, tak je mi to nepohodlne. Takze tyto Seagully pro me nejsou.jj, lug to lug hraje také velkou roli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jupiter7 Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Na strankach Seagullu eshopu uvadeji sold out, ale melo by byt skladem early september, coz je ted / v pristich dnech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 tu pisu, ze su to 42mm - http://www.watchunique.com/sea-gull-ocean-star/seagull-ocean-star-blue.htmltak kolko to vlastne maju? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 V 24. 7. 2016 v 15:40, stosi napsal: Rlx s Wardem křížený po čínsku. Nebýt té hvězdy, a 40-42mm, tak za mě jo , teda v rámci čumění na netu zeby bol Ward nejaky zaklad? RLX v com? V 24. 7. 2016 v 15:44, AndyAaron napsal: Ja tam vidim i ty Tagy Kyklop by sel asi resit. S mensi velikosti souhlasim.v com konkretne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Ja to vidím takto:- index ala Ward- ručky ala Sinn- luneta ala Mido- kyklop ala Rolex Ako celok super, ak by boli v "dámskej" veľkosti 38-40mm tak ich asi skúsim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 toto by si mohol povedat na 90% hodiniek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ceridan Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Tož pěkný křečkové to jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocurstvo Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Narozdíl od místních mudrlantů ty hodinky mám doma, jedny nosím a druhé mám schované pro případ, že bych o ty, co nosím, nějak přišel. Hodinky jsou dělané na motiv Rolexu Submariner a jsou vyrobeny v naprosto skvělé kvalitě. Byl jsem v hodinářství a napřímo jsem je srovnával s Orient Mako (což je přímý analog rovněž k Submarinerům) a v přímém srovnání se jevily ty Maka jako nějaká laciná atrapa za 500kč. Rozhodně bych neřekl, že jde o výrobky stejné cenové kategorie. Je mi jasné, že spousta maloměšťáckých nadutců se bude pohoršovat nad čínskými hodinkami, ale ti, komu se ty hodinky líbí, tak rozhodně neprohloupí jejich nákupem. V Číně stojí 3000 juanů... na ebayi se dají sehnat levněji, ale tam prodávají i kopie. Já je mám přímo z Číny s vypsaným záručákem na 3 roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 aky je ich priemer? nasiel som rozne udaje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Ja myslim, ze tady je vylozene nikdo nehanel. Ba naopak.Spis bys sem misto mudrovani mohl nahodit nejake zive fotky, kdyz je mas. Fotky a zkusenosti uzivatelu nam tu chybi, tak se vic rozepis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocurstvo Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 (upraveno) Pro referenci... průměr lunety je 4.4cm, průměr modré vsadky v lunetě je 4.15cm, průměr od tří do devíti včetně korunky je 4,65cm, šírka řemínku je 2.05cm. Měřeno nyní. Hodinky jsou pohledově opravdu extraliga, zatím je chválil úplně každý, dokonce i lidi, kteří mě nenávidí a že jich je Řemínek (nesnáším slovo tah) je taky v super kvalitě, jen ta zapínací spona by sizasloužila o něco širší materiál. Hodinky mi od výroby upřeďují o 7s za den, takže po té stránce taky paráda. Jsou slyšet na cca 60 cm, když jsou na ruce, což není moc, ale jsou to přece jen 20M potápky. Tu vdotěsnost jsem nezkoušel ani v přístroji, ani při potápění, ale nemám dlvod tomu nevěřit vzhledem k očividné kvalitě. Jinak samozřejmě je myju ve vodě, ale to už jde dneska i s telefony Upraveno 9. března 2018 uživatelem kocurstvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocurstvo Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Jinak luneta krásně lícuje, žádné skoro, jak známe u Festin apod. Navíc jde otáčet hodně ztuha, takže žádné protáčení po jednom zasunutí ruky do kapsy... kyklop ční nad sklem necelý milimetr. Jestli je to safír, bohužel nevím, ale nějaká úprava skla tam rozhodně je. Fosfor ( ) je takový do modra a je patrný bych řekl nadstandardně dlouho. P.S.: chtěl jsem editovat, ale prý nemám oprávnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 No vidis to. Jeste fotku z boku a na ruce, plus informace jak velka ruka je Jo a jinak jestli to je safir se da otestovat pomerne jednodusse. Vezmi ostrou kudlu a pokud zustane ve skle ryha, tak to safir neni Dle toho co zminujes to vypada i na AR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 staci, ak si hodinky prilozi na celo. ak sa rychlo nezohreju, tak to je zafir Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocurstvo Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 (upraveno) Blbě se mi fotí s tabletem, ale když bylo tak hezky požádáno, co bych neudělal... bohužel jsem to musel oříznout, protože zdejší forum má archaické limity 2MB na soubor... Ruku mám klasiku devatenáctku málochlupovku... Safír se pozná zkouškou "tvrdoměrem", ten doma nemám. Ale v klenotnictví by si měli poradit. Upraveno 9. března 2018 uživatelem kocurstvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Z tabletu je fajn pouzivat Tapatalk, s fotkama si poradi.Jinak to vypada na pekne lestenky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocurstvo Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 (upraveno) Jojo, krom dvou G-shocků, které nešetřím, se snažím mít všechny hodinky cajk Upraveno 9. března 2018 uživatelem kocurstvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza1234 Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 https://www.watchitallabout.com/sea-gull-ocean-star-watch-review/ Tady je recenze včetně detailních fotek vypadá to na docela pěkné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Pěkné, od každého kousek, ale jako celek to k sobě sedí. Cena bude asi ok, nevím, nehledal sem, ale zpracování vypadá bezchybně.Jako letní otloukánky nemají chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se