Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když jsem ho uviděl, tak jsem si myslel, že asi budu při jeho zpěvu smíchy slzet. Pak jsem ho uslyšel a opravdu se mi slzy vehnaly do očí. Musel jsem si pak pustit všechny jeho klipy. Ty virtuální duety, to se ani nedá napsat paráda, nádhera, protože to je málo.

Odesláno

Tak koukám, že mám stejný pocity jako každý kdo to viděl. Když jsem to viděl poprvé, tak jsem stále čekal, kdy vypnou ten plejbek a on tam bude naprázdno otvírat pusu. Když to skončilo, tak jsem měl otevřenou pusu já.

Odesláno

Az mi z toho naskocila husi kuze.... Borec jak svine. Tomu rikam umeni, a ne jako ty nase pseudo hvezdy priblbly.....

Odesláno

Ked som Paula Pottsa videl prvykrat na youtube, tak som bol tiez uplne ohureny. Pozrel som si aj jeho dalsie veci a tiez to bolo dobre. Tak som si dal v Anglicku kupit jeho CD One Chance. Ked som si ho pustil doma na B&O, zazrak sa vytratil. Nie je zly, to nie, ale taky priemerny...

Odesláno
  Jaem napsal:
Ked som Paula Pottsa videl prvykrat na youtube, tak som bol tiez uplne ohureny. Pozrel som si aj jeho dalsie veci a tiez to bolo dobre. Tak som si dal v Anglicku kupit jeho CD One Chance. Ked som si ho pustil doma na B&O, zazrak sa vytratil. Nie je zly, to nie, ale taky priemerny...

Ano ano, kdyby vám všem co z jeho projevu stříkaly slzy z vočí někdo pustil Pavarottiho a tohodle paula a jejich podání Nessun Dorma bez tý mediálně vizuální a naprosto vychytaný masírky v režii slabomyslných televizních seriálů, kdy 80% flustrovanejch jedinců prožívá paulův úspěch jako svůj vlastní, tak hovno poznáte a vodotrysk nebude. Akorát ti vnímavější poznaj jistou syrovot paulova projevu, což bude nahrávku dělat lehounce zajímavější.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...