Berbatow Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2007 Pánové kdo má v srdci muziku, musí při tomhle kousku, naježené všechny chlupy. http://www.youtube.com/watch?v=Mn6HGMfxIVQ
Rudina Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2007 Když jsem ho uviděl, tak jsem si myslel, že asi budu při jeho zpěvu smíchy slzet. Pak jsem ho uslyšel a opravdu se mi slzy vehnaly do očí. Musel jsem si pak pustit všechny jeho klipy. Ty virtuální duety, to se ani nedá napsat paráda, nádhera, protože to je málo.
lolohh Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2007 Berbatow napsal: Pánové kdo má v srdci muziku, musí při tomhle kousku, naježené všechny chlupy. http://www.youtube.com/watch?v=Mn6HGMfxIVQ Jo, je skvělej! Slyšel jsem to u žasi 10x. Už se to probíralo tady http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=8487
Rudina Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2007 Tak koukám, že mám stejný pocity jako každý kdo to viděl. Když jsem to viděl poprvé, tak jsem stále čekal, kdy vypnou ten plejbek a on tam bude naprázdno otvírat pusu. Když to skončilo, tak jsem měl otevřenou pusu já.
Onyx Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2007 Az mi z toho naskocila husi kuze.... Borec jak svine. Tomu rikam umeni, a ne jako ty nase pseudo hvezdy priblbly.....
Valachus Odesláno 5. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2007 Mimochodemco to ma ten porotce za hodinky na ruce?
grga_pitic Odesláno 5. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2007 Paneboze proc se tady otvitaji stejna vlakna na jedno a totez tema ? Demence ? .....
Jaem Odesláno 5. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2007 Ked som Paula Pottsa videl prvykrat na youtube, tak som bol tiez uplne ohureny. Pozrel som si aj jeho dalsie veci a tiez to bolo dobre. Tak som si dal v Anglicku kupit jeho CD One Chance. Ked som si ho pustil doma na B&O, zazrak sa vytratil. Nie je zly, to nie, ale taky priemerny...
hciq Odesláno 5. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2007 Jaem napsal: Ked som Paula Pottsa videl prvykrat na youtube, tak som bol tiez uplne ohureny. Pozrel som si aj jeho dalsie veci a tiez to bolo dobre. Tak som si dal v Anglicku kupit jeho CD One Chance. Ked som si ho pustil doma na B&O, zazrak sa vytratil. Nie je zly, to nie, ale taky priemerny... Ano ano, kdyby vám všem co z jeho projevu stříkaly slzy z vočí někdo pustil Pavarottiho a tohodle paula a jejich podání Nessun Dorma bez tý mediálně vizuální a naprosto vychytaný masírky v režii slabomyslných televizních seriálů, kdy 80% flustrovanejch jedinců prožívá paulův úspěch jako svůj vlastní, tak hovno poznáte a vodotrysk nebude. Akorát ti vnímavější poznaj jistou syrovot paulova projevu, což bude nahrávku dělat lehounce zajímavější.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se