Přejít na obsah

Notebook

Lord

Doporučené příspěvky

Záleží opravdu pouze na baterii. Jsou baterie, která jsou za rok na polovině kapacity. Všechno je to otázka ceny a jsou výrobci (např. Dell), kteří poskytují prodlouženou záruku na baterii. Měl jsem např. Dell Latitude E420 (12") tam byla baterie za 3,5 roku na 80% kapacity a taky levnější Latitude E4300, kde to samé bylo za 4 měsíce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 274
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Na tyhle doporuceni kasli.

Notebook ma otrocit Tobe a ne Ty jemu ;)

Jinak - manzelka mela HP 6110, byvala to zakladni business rada, baterku vubec neresila - kdyz ji to napadlo, tak notebook pichla na nabijecku a tam byl do te doby, nez s nim potrebovala nekam jit / jet / zmenit mistnost :) Ten notebook odesel asi pred mesicem. Kupovanej byl nekdy v pulce 2005... baterka (puvodni) i ted drzela cca 35 minut az hodinu, podle zateze, puvodni vydrz byla okolo 4 hodin. Svagrova se s Asusem (nebo Acerem? To je jedno) dostala na stejny skore po roce pouzivani.

Nechapu, nerozumim tomu, ale pro me to jenom potvrzuje teorii, ze kvalitni vec (v tomhle pripade baterka) snese jakykoliv rozumny pouzivani a nekvalitni se proste vysere nehlede na to, jak jsi opatrnej.

Odkaz ke komentáři

celkoovo som mal 3 booky, vsetko DELL, teraz mam 10 rokov stary DELL Latitude C640 (Pentium 4, 2,2Ghz), baterka je uz tretia, ale uz rozmyslam na niecim novsim. Mozno DELL a mozno skusim prejst na macbook. Kazdopadne DELL je pre mna spicka. S ich notebookmi som bol maximalne spokojny.

Odkaz ke komentáři

Mně velmi dobře slouží Sony Vaio - myslím si, že je na stejné úrovni, jako Dell. Ovšem Macbook Air - který máme taky v rodině, hmm, to je jiná káva. Navíc má ten Mac úžasnou výdrž baterie - celý den u něj není problém.

Upraveno uživatelem Džanek
Odkaz ke komentáři

Vždycky jsem měl IBM a následně Lenovo. Z mého laického pohledu byly mechanicky velmi dobře vyřešené a odolné (nevadila voda na klávesnici, neustále převážení v autě a podobně).

Loni přešla firma na HP, takže mám EliteBook 8440p. Co to má za střeva, to nevím, na to moje psaní mailů a prohlížení Chronomagu je to O.K. Tak doufám, že i odolnost bude v pohodě.

S baterkou jsem nikdy problém neměl, možná i proto, že se notebooky každé 3 roky mění, takže ještě nestačila odejít.

Jo, teď jsem si vzpomněl, že jeden 3 roky starej IBM ThinkPad jsem dal pětileté dceři od známých na hraní. Buší do něho už třetím rokem, dostává neskutečnej záhul při tom jejím hraní her a pořád fachá bezproblémově. Baterka je mizerná, ale jinak je to držák.

Odkaz ke komentáři

Dnes mám Dell Latitude D830,

zítra mám nafasovat Dell Latitude E6510

512MB Nvidia Quadro NVS 3100M, Intel Core i7-640M (2.8Ghz,4M,Dual Core), 15.6in High Definition AntiGlare WLED LCD Panel

tak to ti celkom zavidim, dobry procesor a dobra znacka, mne sa pozdava VOSTRO 3700, 17tka uhlopriecka potesiii.

Odkaz ke komentáři

tak to ti celkom zavidim, dobry procesor a dobra znacka, mne sa pozdava VOSTRO 3700, 17tka uhlopriecka potesiii.

tak Vostro mam doma, je to sice stary model 1700 (C2D T7300, 4Gb, GF 8600M GT), ale stale slape vpohode, aj po crashteste (z cca 1m v taske bez polstrovania rohom na beton ... len trochu naprasknute magneziove sasi), kazdopadne tu 17" si rozmysli, je to velke hovado ... ja pojdem nabuduce zrejme do nejakeho XPS 15", alebo niecoho podobneho Upraveno uživatelem TomasP
Odkaz ke komentáři

tak Vostro mam doma, je to sice stary model 1700 (C2D T7300, 4Gb, GF 8600M GT), ale stale slape vpohode, aj po crashteste (z cca 1m v taske bez polstrovania rohom na beton ... len trochu naprasknute magneziove sasi), kazdopadne tu 17" si rozmysli, je to velke hovado ... ja pojdem nabuduce zrejme do nejakeho XPS 15", alebo niecoho podobneho

casy ked som nosil notas vonku su prec. 17tku alebo 15tku budem pouzivat len doma. Mozno fakt vezmem ten macbook pro, len tej zmeny sa bojim, predsa len 17 rokov pouzivania PC zanecha svoje.

Odkaz ke komentáři

Mám 15" Macbook Pro, Core i5, 2.4GHz , 4GB, 320GB, s i5 frčí docela slušně.

ano, presne take nieco ma laka. Ale to si kupoval uz skor, teraz sa predava s 500GB HDD a grafika nvidia GT 330M. Som celkom zvedavy na novy macbook pro z CPU Sandy Bridge, ktory sa ma zajtra zacat predavat. Hlavne na cenu zvedavy.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Pánové, potřebuji poradit. Dostal jsem od GŘ bojový úkol, sehnat mu notebooka na cestování. Parametry jsou dané a nemůžu slevit. Hmotnost do 1 kg, výdrž co největší, připojení na internet po celém světě a přístup k poště. Plnohodnotná práce s dokumenty MS Office - Word, Excel, Power Point a prohlížení PDF. Žádný iPad nebo tablet, klasický NB s klávesnicí. Cena nerozhoduje. Momentálně má nějakého prcka DELL, co váží 1,4 kg a připadá mu velký a těžký.

Zatím jsem našel jen tohle, ale nevím, jestli Apple bude pro něj použitelný.

http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514508100000011VZ

Je zvyklý na Windows a pokud mu tam něco nepůjde podle jeho představ, bude to můj problém. :(

A ještě poslední věc, měl by nějak reprezentativně vypadat, aby si na obchodních jednáních netrhnul ostudu.

A fčil mudrujte.

Upraveno uživatelem VS
Odkaz ke komentáři

HP EliteBook 8740w, led display 17" - používám na projektování, včetně 3D. Zatím jsem celkem spokojenej s výkonem, design mi celkem vyhovuje. Hmotnost vyšší ale je dána výkonem a velikostí displeje. Hlavně na tom hladce běží aktuální verze i náročnějších 3d software.

Odkaz ke komentáři

Ja bych vybral neco od Lenova z rady X

http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/czind/LenovoPortal/cs_CZ/catalog.workflow:category.details?action=init&current-catalog-id=137099DB59BC4D76814777C650846E64&current-category-id=CA1805E4020F441FAF6D0B25575A89FE

mame 3ks 3 roky Lenova R61 a na tyto notebooky nedam dopustit. Zatim nebyl jediny problem a az na klesajici kapacitu baterie (vydrzi jen 1 hodinu) jsou naprosto bez ujmy. Porad ho nekam taham, prevazim, pripojuji prisluesntvi, odpojuji (nemam dokovaci stanici) apod a vse jak ma byt.

Kamarad ma uz 3 roky prave z rady X a nemuze si jrj vynachvalit- ta hmotnost je naprosto smesna... a baterie super vydrz.

Hodne lidi ma napr dobre zkusenosti s HP, ale ve firme jsme se znackoou a jeji politikou meli tolik problemu ze nam nesmi pres prah dveri.

Kolegove v Holandsku co hodne cestuji pouzivaji tusim Dell latitude D420 (?) a taky si na nic nestezovali. navic v kombinaci s dokovaci stanici, a plnohodnotnou klavesnici a monitorem nema 12" IMHO zadne omezeni

Tolik za me:)

Upraveno uživatelem stampee
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...