Dafit Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Zdar chlapi. Mám velký zájem o bezúdržbové hodinky a zároveň chci titan a safír. Na internetu jsem našel ze všech možných a za přijatelnou cenu pouze Casio LCW-M170TD. Koukal jsem také po Citizenech, či Seiko hodinkách, ale nechci na ruce orloj. Jde mi o jednoduchý ciferník a ten méně vzhledný displej beru jako nostalgii po mých starých digitálkách G-Shock. Vlastně už neuvažuji o jiných, jen se chci ujistit.Hlavně se obávám kvality, protože takové funkce jako solár, rádio, safír a titan je celkem na hodinky za 8000,- málo, ne? Či je naopak Seiko Astron nebo Citizen jako značka celkově dražší? Můžu značce Casio věřit, aby šlapaly i třeba deset let? Děkuji Vám předem za názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Casio je záruka kvality, těch bych se určitě nebál. Jen počítej, že na titanu je všechno hodně vidět, takže za deset let aktivního používání z nich budou pěkně olezlé hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Zdar chlapi. Mám velký zájem o bezúdržbové hodinky a zároveň chci titan a safír. Na internetu jsem našel ze všech možných a za přijatelnou cenu pouze Casio LCW-M170TD. Koukal jsem také po Citizenech, či Seiko hodinkách, ale nechci na ruce orloj. Jde mi o jednoduchý ciferník a ten méně vzhledný displej beru jako nostalgii po mých starých digitálkách G-Shock. Vlastně už neuvažuji o jiných, jen se chci ujistit.Hlavně se obávám kvality, protože takové funkce jako solár, rádio, safír a titan je celkem na hodinky za 8000,- málo, ne? Či je naopak Seiko Astron nebo Citizen jako značka celkově dražší? Můžu značce Casio věřit, aby šlapaly i třeba deset let? Děkuji Vám předem za názor. 74159.jpgtvoje obavy jsou zcela nesmyslné a liché, navíc 8,000 korun stojí ty hodinky jen u nás, v Německu se běžně cena pohybuje okolo 6,000 http://www.ebay.com/itm/CASIO-Wave-Ceptor-LCW-M170TD-1AER-TITAN-FUNK-SOLAR-NEU-/252488644730?hash=item3ac97ef87a:g:X1YAAOSwsTxXkVQl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Jediné, čeho bych se bál, je ten titan, pokud je to základní verze. Titanium a podobně vylepšený titan by byl naprosto ide?l. Design konkrétního kousku taky není zlý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Jediné, čeho bych se bál, je ten titan, pokud je to základní verze. Titanium a podobně vylepšený titan by byl naprosto ide?l. Design konkrétního kousku taky není zlý.jedná se o glass coated titan, to by nemuselo být tak zlé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Pokud něco vytknout, tak pouze WR50 (místo WR100, což by pak nemělo chybu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Pokud něco vytknout, tak pouze WR50 (místo WR100, což by pak nemělo chybu). jedná se o glass coated titan, to by nemuselo být tak zléNev?m co to bude za úpravu povrchu, snad nějaké zušlechtění?Těch 50m WR je hraničn?ch, bude to cht?t se trochu hlídat. Stovečka by byla lepš?, to je jasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Ono bohuzel ani "casio" nitrid titanu neni zadna velka "tvrdarna"....Zkratka pocitej, ze se titan dost brzy "omele" a bude dost osklivacky. A "glass coated" titan nebude lepsi. Titan je obecne matros na hodinky na "ho*no". Nizka hmotnost je sice super, ale zbytek uz tak nejak nekoresponduje s cenou.Nekdo titan preferuje i vzhledem k tomu, ze obnosene hodinky bere jako urcity druh "fičury"...pokud bys ale rad vse dlouho "jako nove"...zvolil bych jiny matroš... Třeba hodinky z karbidu wolframu a podobně ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mav. Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Hodinky z této řady jsou díky velikosti a křemíkovému strojku tak lehké, že jsem nakonec vzal i podobnou ocelovou variantu. Dal jsem na subjektivně líbivější barvu a indexy. I tak jsou moje nejlehčí a vadí mi to. Pocitově to skoro nejsou ani hodinky, ale jakoby pouťové digitálky.Bratr má titanové Seiko v quartzu a je pravda, že po těch 10-15 letech co je má, i když je nosí jen příležitostně, jsou opravdu "olezlé" a už to není taková paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čajíček Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 Já bych šel spíš do Citizenů s rádiem v oceli a minerálem, ale pokud se ti líbí a chceš kupovat v ČR, tak nic proti. Jdi do nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 Citizen s rádiem v oceli je i se safírem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigwolf Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 Citizen uz maji casto i safir (+ solar, radiove rizeni), takze radsi neco od Citizenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.