Filini Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2007 Tak sem teda supnem tie moje vytvory. Pridavajte najdene a homemade pozadia. Tie vlasnorucne sa samozrejme cenia viac, pretoze su z lasky
Karloss Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2007 Také přidám pár obrázků co mám na disku. Moje výtvory to nejsou a zdroj už bohužel nedohledám.
Mike. Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2007 Pokud máte někdo i širokoúhlé (např. 16:10), tak bych se nezlobil.
VS Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2007 (upraveno) Na tmavém pozadí líp vyniknou a nebolí tolik oči. Tyhle hodinky je snad škoda dávat do pouzdra Až tohle bude v Primkách, začnu chápat jejich ceny Jaké rozlišení má širokoúhlý displej? Upraveno 7. prosince 2007 uživatelem VS
B.F.G. Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2007 VS napsal: Na tmavém pozadí líp vyniknou a nebolí tolik oči. Tyhle hodinky je snad škoda dávat do pouzdra Až tohle bude v Primkách, začnu chápat jejich ceny Jaké rozlišení má širokoúhlý displej? Jestli myslíš ten můj, tak má 1280x800.
Filini Odesláno 7. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2007 Tie co som robil ja su 1280x800
Návštěvník Snow Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2007 Glashütte je pěkné, jen mám obavy, že se budou ztrácet ikony, je to příliš nepřehledné a barevné.
Návštěvník Snow Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2007 (upraveno) Asi nejvíce se mi líbí plocha, kterou mi udělal na zakázku Filini, díky, je v prvním příspěvku ta poslední se strojkem IWC 800, plocha je tmavá, střed docela přehledný. Upraveno 7. prosince 2007 uživatelem Snow
Mike. Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2007 Snow napsal: Glashütte je pěkné, jen mám obavy, že se budou ztrácet ikony, je to příliš nepřehledné a barevné. Přesně tak. Já mám nejraději spíše menší obrázky, které nepřekrývají ikony. (Myslím ve velkém rozlišení, ale aby např. černé pozadí zabíralo více prostoru ... ) Jinak 1680 x 1050 nemáte?
VS Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2007 1280x800 Kdo by myslel na práci při tak pěkném pokoukání
Filini Odesláno 7. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2007 (upraveno) Mike. napsal: Přesně tak. Já mám nejraději spíše menší obrázky, které nepřekrývají ikony. (Myslím ve velkém rozlišení, ale aby např. černé pozadí zabíralo více prostoru ... ) Jinak 1680 x 1050 nemáte? Tak tak, cierne pozadie (prisiel som na to ze je lepsie nie 100% cierne ale asi tak 80%) a miesto na ikony. Nemam rad ked su na obrazku. Jednak sa zle rozlisuju a jednak zakryvaju obrazok Snow: Neni zac, kludne posli dalsi Upraveno 7. prosince 2007 uživatelem Filini
VS Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2007 (upraveno) Tak jsem je trošku ztmavil a nasvítil modře Td už ikonám nevadí. Upraveno 7. prosince 2007 uživatelem VS
safi Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2007 Mám rozlišení notebooku 1400 na 1050. Obrázek jsem dal vycentrovat na střed, neroztahovat a barvu pozadí jsem dal podobnou barvě co je na okrajích. Výsledek je velmi přítelský a na ikony po stranách mám spoustu místa.
VS Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2007 ¨safi napsal: Mám rozlišení notebooku 1400 na 1050. Obrázek jsem dal vycentrovat na střed, neroztahovat a barvu pozadí jsem dal podobnou barvě co je na okrajích. Výsledek je velmi přítelský a na ikony po stranách mám spoustu místa. Ty musíš mít metrovou obrazovku nebo oči, jak rys. Ty modré pruhy na bocích by mě štvaly, tak jsem ti to roztáhnul
safi Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2007 VS napsal: Ty musíš mít metrovou obrazovku nebo oči, jak rys. Ty modré pruhy na bocích by mě štvaly, tak jsem ti to roztáhnul To byl jen první nástřel barvy pozadí, dal jsem si tam tmavší barvu a už je to výrazně lepší. Hele notebook je 15 display :-)
Návštěvník Kamil Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2007 Měl bych tu jeden speciálně pro kolegu longa.
Hanz21 Odesláno 7. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2007 Něco od Omegy, na pozadí ideální, ověřeno
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se