factus Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 (upraveno) Hezký den, musím se přiznat, že mě docela zaujal tenhle projekt na Kickstarteru - https://www.kickstarter.com/projects/dwiss/dwiss-m2-automatic-swiss-watch-with-innovative-tim Jedná se o docela extravagantní hodinky s netradičním zobrazením času. Někomu můžou přijít absolutně mimo a někomu možná sympatické. Přemýšlím zda je mám vyzkoušet. Něco ke specifikacím: ETA 2824-2 ElaboreSapphire Crystal with Double Anti Reflective CoatingWater resistance 10 ATM (100m / 333 ft)28.800 bph / 25 jewels / 42h power reserveNa gumě s motýlkem + 1 guma dle vlastního výběru zdarma, později bude i tahCena +- 20k Osobně se mi zamlouvají bílé na modré gumě. Zpracování na videu vypadá kvalitně - https://vimeo.com/173778228 Zajímají mě vaše názory, šli byste do takových hodinek nebo ani náhodou? Přijde vám cena adekvátní? Díky. Upraveno 10. srpna 2016 uživatelem factus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Ty černý mi přijdou hrozný, leč ty bílo - modrý už zajímavý jsou. Osobně bych nedal to čekání do prosince, pokud bych teda jó neveděl co s prachama:) Nicméně, jdi do toho a pak se pochlub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
factus Odesláno 10. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Pár fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Už mi to nejde editovat cafra.Ještě by mě štvalo to jakože Hublot pouzdro a nemožnost výměny normálních řemenů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Mně se docela líbí. Je pravda, že pouzdro Hublot a zcela jasná korunka AP mi moc radost nedělají. Za nějakých 20 000 Kč bych to klidně zkusil, ale bojím se, jaké bude zpracování hodinek, jestli se nebudou srát a tak. Takže si je pak koupím raději na WUS za 15 :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Inspirace je jasná, ale i tak se mi líbí, to zobrazení času má něco do sebe...až je pak budeš jacobe prodávat, tak za 12 je vemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Tvl. to je punk.Ne strojovna ok. I ten skeleton není špatnej, navíc podpořit třeba někoho kdo jednou. Nikdá nevíš.Je to o pocitu. Jestli se líbí není důvod ne. Za mě... velmi zajímavé.Nic víc ani míň. Jsem konzerva. Ale koule , koule to má.::: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Hublot meets AP meets Linde Werdelin...ne dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se