Murphy97 Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2018 Nejakou dobu si hraju s myslenkou, ze svoje PADI prodam. Pak ale vlezu sem, vidim ty prenadherne fotky, Vite, a zase me to prejde :-)Naaadhera!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2018 Diky, to mě těší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Nejakou dobu si hraju s myslenkou, ze svoje PADI prodam.Pak ale vlezu sem, vidim ty prenadherne fotky, Vite, a zase me to prejde :-)Naaadhera!!!Hih,mám to podobně - yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Hih,mám to podobně - yes Hned potom mem postu jsem je vytahl a uz je druhy den nosim :-) to je peklo, tady! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Sladěno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Nejakou dobu si hraju s myslenkou, ze svoje PADI prodam.Pak ale vlezu sem, vidim ty prenadherne fotky, Vite, a zase me to prejde :-)Naaadhera!!!ja som na tom tiež takto, chvíľu by som ich predával a potom ma to zas rýchlo prejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Padiny se safírem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 31. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Dobre vyladene, Vite Vcerejsi odjezd do prace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 31. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Díky, jsem rád, že jsem pár lidí strhnul k tomu, aby je zase vytáhli na světlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Další PADI košile ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Sakra,já snad ty PADIny budu muset taky vytáhnout . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Taky přidám mobilofku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 aj dnes na PADI ?vlne? rychlocvak na stanici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Pánové, vlákno má sice štítek SRPA21, které mám také, ale rád bych se zeptal, zdali máte tušení, kolik je aktuálně na Chronomagu kousků Sumo Padi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Štítek neštítek, per ty své hezké fotky sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se