Vit Odesláno 24. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 . Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2023 . Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 . Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 . Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 Ahoj klucí, náhodou jsem narazil na toto vlákno. Želvy Padi mám také a jako jedny z mála hodinek mě i po dlouhé době furt baví. Ale mám jednu otázku Vážně si tu 7 let fotíte a ukazujete jedny hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 před 4 minutami, Jerryl napsal: Ahoj klucí, náhodou jsem narazil na toto vlákno. Želvy Padi mám také a jako jedny z mála hodinek mě i po dlouhé době furt baví. Ale mám jednu otázku Vážně si tu 7 let fotíte a ukazujete jedny hodinky? Ano, většinou (asi z 98%) to dělám já. Ze začátku se želvy měnily (tuning), teď už střídám jen pásky. Takováto vlákna jsou moje úchylka a ZDE je jedno, ve kterém si ty hodinky už fotím skoro 15 let ... TADY to umím odůvodnit aspoň pozorováním patiny bronzu v čase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 31. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2023 . Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 31. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2023 Tak už to chápu, možná ti sem také něco přihodím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2023 . Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2023 . Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 Tak at tu neni Vit sam.. Jsou to takove dovolenkove a vikendove “otloukanky”, ale mam je fakt rad. Budu zase muset nahodit jubile Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 před 4 hodinami, Murphy97 napsal: Tak at tu neni Vit sam.. Jsou to takove dovolenkove a vikendove “otloukanky”, ale mam je fakt rad. Budu zase muset nahodit jubile Díky, TEN je nejlepší. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 (upraveno) Tak tady je, @Vit edit: ..ta Tvoje customizovana korunka se mi sakra libi Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 18. listopadu 2023 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 před 13 minutami, Murphy97 napsal: Tak tady je, @Vit edit: ..ta Tvoje customizovana korunka se mi sakra libi Děkuju. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 před 1 hodinou, Murphy97 napsal: Pěkné, ta první fotka vypadá, jako by jsi měl v tom bazénu pěnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 Před hodinou, Vit napsal: Pěkné, ta první fotka vypadá, jako by jsi měl v tom bazénu pěnu. perlickova zakouti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2024 V 18. 11. 2023 v 15:46, Murphy97 napsal: Tak tady je, @Vit edit: ..ta Tvoje customizovana korunka se mi sakra libi Martine, Ty tu korunku furt nemáš? https://www.namokimods.com/en-eu/collections/srp-turtle-crowns/products/srp-turtle-crown-polished-finish-red-s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2024 @Moty neukazuj mi zadny stranky, nechci videt zadny korunky, rucky, lunety, gumy, apod. Cenu hodinek to prislusenstvi urcite neztrojnasobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2024 @Murphy97 tak aspoň už máš konečně ten jubilee a máš už safír? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se