lib Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 tombed, tos to asi spatne pochopil; Peta mozna myslel JEHO (jako Petovy) opilecke reci. A ty, Peto, nedelej pupinky a dojed! My ti ty opilecke kecy odpoustime a za sebe muzu rict, ze uz jsem je predem zapomnel. Ach, ta kocovina nekdy byva strasna
tombed Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 (upraveno) Plutonium loni dost podražilo a nějak si na tu likvidaci světa vydělat musím. Ale že jste to vy: kdo udělá nejsmutnější ksicht, tomu ty časáky věnuju. tak to vyhrál Marosh, vypadá jako opuštěný kokr tombed, tos to asi spatne pochopil; Peta mozna myslel JEHO (jako Petovy) opilecke reci. A ty, Peto, nedelej pupinky a dojed! My ti ty opilecke kecy odpoustime a za sebe muzu rict, ze uz jsem je predem zapomnel. Ach, ta kocovina nekdy byva strasna su trubka, nemám hladinku a tak nechápu základní pojmy Upraveno 11. ledna 2011 uživatelem tombed
Návštěvník Dr. No Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 tak to vyhrál Marosh, vypadá jako upuštěný kokr Aha, tak proto se do mě tak navezl! Věděl, že je nakonec vyhraje zdarma .
sect Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 tak to vyhrál Marosh, vypadá jako upuštěný kokr Tím upuštěným jsi myslel fakt upuštěného (to si moc nedovedu představit), nebo připuštěného (to si možná představit dovedu, ale nechci) nebo fakt jenom obyčejně opuštěného ?
tombed Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Tím upuštěným jsi myslel fakt upuštěného (to si moc nedovedu představit), nebo připuštěného (to si možná představit dovedu, ale nechci) nebo fakt jenom obyčejně opuštěného ? opuštěného jsem myslel, a i rychle zeditoval dokud to šlo, abych nedělal fámy, mylsel jsem vlhký, všeobjímající pohled opuštěného kokra
marosh Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 (upraveno) Já nejsem upuštěný, umaštěný ani opuštěný a už vůbec ne kokr. To aby bylo jasno a připustit se nenechám od nikoho z Vás... Já jsem černá koule z Karviné. Upraveno 11. ledna 2011 uživatelem marosh
tombed Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 a co soudruzi z GASPROMU, dorazí teda nebo co?
gas Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 asi ne, chrnět tam nemůžu a Cyril nechce řídit
tombed Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 Kurňa... a kdyby jsme tě doprovodili v noci na vlak? dlouho jsme nedělali bengál na nádraží...
Baker Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 asi ne, chrnět tam nemůžu a Cyril nechce řídit Tak ja si hledam jineho vinare.
Traveller Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Taky se zastavím. Jo nemáte někdo nadbytečný 20mm tah?
lib Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Tak; jeste nacvicim, jak se spravne vyslovuje tvrdy 'Y', bych vas mohl oslovovat, jak se patřý, a vyrazim.
tombed Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 ty jsi cyp, už pojeď, těším se na tebe a tvou distinguovanou mluvu, která jako by nebyla z tohoto světa, aspoň z ostravského regionu určitě, protáhneme játra!
lib Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Ta mluva ... To je jenom tim, ze manzelka vzdycky rika, ze se mam chovat slusne.Prijedu o pul osme. Zdar
David_B Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2011 Bylo to super chlapi, ale zaplatil někdo tu rozlámanou židli?
kulix Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2011 no teda hosi, jednou tam nejsem a hned se to tam zvrhne..
marosh Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2011 (upraveno) To je tak, když se Dr.No (prosím o doržování jeho nicku pro ty, kteři byli včera)rozhodne se mnou cvičit sestavu dva obézni tuleni se židlí... Židle padla za vlast, servírka to brala celkem v klidu.Ale spíš by mě zajímalo, jak akce skončila pro takového Tombeda, bo ten byl o našem exodu z Kartáče už hezky nacamraný... Upraveno 15. ledna 2011 uživatelem marosh
Baker Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2011 Ale spíš by mě zajímalo, jak akce skončila pro takového Tombeda, bo ten byl o našem exodu z Kartáče už hezky nacamraný... Mel cim dal vic problem s verbalni komunikaci, ale jinak myslim dobry Dr. No je nezmar, jeste v Porube me premlouval do dalsi hospody.
Návštěvník Dr. No Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2011 Bylo to super chlapi, ale zaplatil někdo tu rozlámanou židli? Jakou židli? Dr. No je nezmar, jeste v Porube me premlouval do dalsi hospody. My jsme jeli spolu?
tombed Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2011 To je tak, když se Dr.No (prosím o doržování jeho nicku pro ty, kteři byli včera)rozhodne se mnou cvičit sestavu dva obézni tuleni se židlí... Židle padla za vlast, servírka to brala celkem v klidu. Ale spíš by mě zajímalo, jak akce skončila pro takového Tombeda, bo ten byl o našem exodu z Kartáče už hezky nacamraný... ty ze svým časným odjezdem se tu odvažuješ psát Maroshu? Pít neumíš jako Baker a ještě chodíš brzo domů, nebýt Dr. NO a liba, nebylo by s kým pařit, fernet je sviňa, whiska je sviňa, tequila je sviňa... nic víc jsem neměl, měli jsme zastávku na Stodolní, ručník končí! Ale jo, bylo to fajn jako vždycky...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se