sect Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Odesláno 4. června 2011 Náhodou, Maroshu, krkohlav vejde do dějin stejně jako hádéo. Včera bylo fajn, akorát mi trošku uniká závěr.........
tombed Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Odesláno 4. června 2011 Náhodou, Maroshu, krkohlav vejde do dějin stejně jako hádéo. Včera bylo fajn, akorát mi trošku uniká závěr......... jako to,že šel na záveř jeden jégr za druhým, objednálo se rovnou 2 x 2, že jsme zpívali přátelé zeleného údolí na celé Mariánské Hory, že jsi odnesl krýgl z hospody a ten jsme dopíjeli v autě, že Baker chtěl furt k nám domů, že je čas líp se poznat se Sisi a že ještě u nás nespal???
David_B Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Odesláno 4. června 2011 řek bych že jo Davide díky za záchranu celé české kolekce Glycine!!!! Kdyby tebe nebylo, asi by se teď válela někde pod stolem v Kartáči. Příště dorazím určitě s řidičem...takhle to nebylo ono, i když dnes ráno jsem si zase liboval, že je mi OK. Rádo se stalo. Aspoň jsem si je vklidu mohl prohlédnout na denním světle. Nyní jsou už zpět u svého majitele
sect Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Odesláno 28. června 2011 Co takhle jeden prázdninový sraz 22. 7. ? Je to jediný termín kdy v létě můžu, maximálně bych ještě zvládl 29., ale to už by bylo horší. Chápu že jsou dovolené, ale přidal by se někdo?
lukin_ova Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Odesláno 28. června 2011 (upraveno) Co takhle jeden prázdninový sraz 22. 7. ? Je to jediný termín kdy v létě můžu, maximálně bych ještě zvládl 29., ale to už by bylo horší. Chápu že jsou dovolené, ale přidal by se někdo? Já bych se přidal, jestli můžu. Akorát bych navrhoval někde na zahrádce, nebo někde, kde bude více světla, bo si pak člověk ty nádherné hodinky ani pořádně neprohlídne. Edit: pravopis .. Upraveno 28. června 2011 uživatelem lukin_ova
Marty35 Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Odesláno 28. června 2011 Já bych taky předběžně mohl doskočit na pár...
marosh Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Odesláno 28. června 2011 Já bych taky rád zašel, ale do Kartáče, only.
MarcelG Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Odesláno 28. června 2011 Já bych taky rád zašel, ale do Kartáče, only. Konečně bych taky rád dorazil po několika posledních absencích A souhlasím s Maroshkem
marosh Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Odesláno 28. června 2011 Konečně bych taky rád dorazil po několika posledních absencích A souhlasím s Maroshkem Není možná, konečně. Už jsem byl dotazován, kaj mám krajany z té černé ďury. Přemluv k účasti i Nika a Mataa. Rád Tě zase uvidím.
Baker Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Odesláno 28. června 2011 Synci, pokud budu v tu dobu v Ove, tak dorazim.
sect Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Odesláno 28. června 2011 Oka, takže: 22.7. Kartáč Ostrava sectlukin_ovaMarty35maroshMarcelGBaker (pokud bude v te dobe v Ove)
David_B Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Odesláno 28. června 2011 Tou dobou už bychom měli mít porod definitivně za sebou, takže uvidím jak budu schopen skloubit rodičovské povinnosti...ale budu se snažit. 22.7. Kartáč Ostrava sectlukin_ovaMarty35maroshMarcelGBaker (pokud bude v te dobe v Ove) David_B (50%)
lib Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Odesláno 28. června 2011 Na tu dobu hlásím dovolenou, ale, chlopi, nezapomeňte se hlásit taky na ČR/SR SRAZ v září!
grga_pitic Odesláno 29. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2011 spatny termin, mam cely den akci v praze, ale pokusim se dorazit.....pivo mi minule chutnalo, spolecnost byla vice jak prijemena, tak proc si to nezopakovat - davam do kundelare
Hasňa Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 Posunte to o dva tydny, co? Neslo by? :-)
tombed Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Odesláno 30. června 2011 beze mě, dovolená...kua Michale, napiš a neslibuj, popijeme s Maroshem
Hasňa Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Odesláno 30. června 2011 No, budu dost litat a makat na baraku, ale nekdy kolem pateku 5.8. by to mozna mohlo klapnout. Takze pokud se ten offiko sraz nepresune, tak pak zaimprovizujem a popijem v mensim kruhu.
sect Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Odesláno 30. června 2011 No 5. 8. bych to snad nějak dal. A když ne, tak taky nemusím být všude
tombed Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Odesláno 30. června 2011 No, budu dost litat a makat na baraku, ale nekdy kolem pateku 5.8. by to mozna mohlo klapnout. Takze pokud se ten offiko sraz nepresune, tak pak zaimprovizujem a popijem v mensim kruhu. píšu si do deníčku... jinak tobě už taky z hodinek slušně hrabe
Hasňa Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Odesláno 30. června 2011 Tez jsem si toho vsiml. :-) Podvedomi pracuje. Tohle je jen takovy mirny sinndrom. :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se