Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Náhodou, Maroshu, krkohlav vejde do dějin stejně jako hádéo. Včera bylo fajn, akorát mi trošku uniká závěr.........

jako to,že šel na záveř jeden jégr za druhým, objednálo se rovnou 2 x 2, že jsme zpívali přátelé zeleného údolí na celé Mariánské Hory, že jsi odnesl krýgl z hospody a ten jsme dopíjeli v autě, že Baker chtěl furt k nám domů, že je čas líp se poznat se Sisi a že ještě u nás nespal??? :D
Odesláno

řek bych že jo :smile_anim:

Davide díky za záchranu celé české kolekce Glycine!!!! :smile_anim:

Kdyby tebe nebylo, asi by se teď válela někde pod stolem v Kartáči. :cheers: Příště dorazím určitě s řidičem...takhle to nebylo ono, i když dnes ráno jsem si zase liboval, že je mi OK.

Rádo se stalo. Aspoň jsem si je vklidu mohl prohlédnout na denním světle. Nyní jsou už zpět u svého majitele :)

• po 4 týdnech...
Odesláno

Co takhle jeden prázdninový sraz 22. 7. :cheers: ? Je to jediný termín kdy v létě můžu, maximálně bych ještě zvládl 29., ale to už by bylo horší. Chápu že jsou dovolené, ale přidal by se někdo?

Odesláno (upraveno)

Co takhle jeden prázdninový sraz 22. 7. :cheers: ? Je to jediný termín kdy v létě můžu, maximálně bych ještě zvládl 29., ale to už by bylo horší. Chápu že jsou dovolené, ale přidal by se někdo?

Já bych se přidal, jestli můžu. Akorát bych navrhoval někde na zahrádce, nebo někde, kde bude více světla, bo si pak člověk ty nádherné hodinky ani pořádně neprohlídne. :smile_anim:

Edit: pravopis ..

Upraveno uživatelem lukin_ova
Odesláno

Konečně bych taky rád dorazil po několika posledních absencích :smile_anim:

A souhlasím s Maroshkem

Není možná, konečně.

Už jsem byl dotazován, kaj mám krajany z té černé ďury.

Přemluv k účasti i Nika a Mataa.

Rád Tě zase uvidím.

Odesláno

Tou dobou už bychom měli mít porod definitivně za sebou, takže uvidím jak budu schopen skloubit rodičovské povinnosti...ale budu se snažit.

22.7. Kartáč Ostrava

sect

lukin_ova

Marty35

marosh

MarcelG

Baker (pokud bude v te dobe v Ove)

David_B (50%)

Odesláno

No, budu dost litat a makat na baraku, ale nekdy kolem pateku 5.8. by to mozna mohlo klapnout. Takze pokud se ten offiko sraz nepresune, tak pak zaimprovizujem a popijem v mensim kruhu.

píšu si do deníčku... jinak tobě už taky z hodinek slušně hrabe :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...