sect Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Odesláno 6. července 2011 Takže to přesuneme komplet na toho 5.8.? Nějak jsem přehlídl že ségra slaví 22. 7. svatbu, tak bych stejně nemohl.....i když jsem to původně navrhl .
grga_pitic Odesláno 6. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2011 5,8,2011 je dle meho kundelare dobry termin .)
Baker Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Odesláno 6. července 2011 5.8. na 90% nemuzu. Nechal bych puvodni termin a srpnovy taky
grga_pitic Odesláno 6. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2011 ja bych teoreticky mohl i tento patek, ale vracim se z Praglu a budu unaveny
sect Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Odesláno 6. července 2011 Oka, tak to odvolávám a necháme 22.7. a následný sraz bude 5.8., a je to.
Hasňa Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Odesláno 6. července 2011 Jasne, prilezitosma posedet a popit se nesmi plytvat a je treba vyuzit kazdou. Moje rec.
Baker Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Odesláno 6. července 2011 já můžu i tento pátek ja bych teoreticky mohl i tento patek Ja taky
grga_pitic Odesláno 6. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2011 kua panove mam neprijemny pocit ze hledame co nejblizsi datum abychom se mohli zase poradne vykropit....cetli jste Egyptology ?
Baker Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Odesláno 6. července 2011 To je v poradku, bude horko Tak v kolik ?
PavelBr Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Odesláno 6. července 2011 (upraveno) Zdravím ostravské jádro chronomagu ...Grga_pitic mi říkal, že na srazech v Kartáči je pokaždé skvělá tikající atmosféra a že je to dobrá příležitost potkat se s dalšími nadšenci do hodinek, takže se pokusím dostavit jakmile se ustálí termín konání 22.07. v pohodě, 08.07. to bude trochu se skřípěním zubů ... ne mých, ale přítelkyně Upraveno 6. července 2011 uživatelem PavelBr
sect Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Odesláno 6. července 2011 Takže tento pátek, v 18:00, Kartáč? TombedGrgaBakerSect (na chvíli)
Luk Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Odesláno 6. července 2011 Takže tento pátek, v 18:00, Kartáč? TombedGrgaBakerSect (na chvíli)Luk
grga_pitic Odesláno 6. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2011 udelam max abych dorazil...co bych taky neudelal pro dobrou spolecnost a alkohol
tombed Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Odesláno 6. července 2011 fajne to bude, neplánované akce jsou nejlepčí
marosh Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Odesláno 6. července 2011 Pyčo vole, vy mi dáváte...Asy sy objednam džeta na patulin, abi mě rychle přeletěl z Cieszyna do Ryžaku.Ale či je nějake ero volne?Nevite?
tombed Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Odesláno 6. července 2011 Maruzjo tam co meškaš u Kauvlandu ti stoji cela letka tryskaču či co Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
marosh Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Odesláno 6. července 2011 Maruzjo tam co meškaš u Kauvlandu ti stoji cela letka tryskaču či co Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty lulino, v pátek hakuju do osmé bo je Štastný den v O.K. firmě. A než se nějak dopravim, tak najdu Viktora, jak Grgovi opakuje, že ty vládní hodinky byly málem na nic, ale nakonec budou potřeba, bo vláda šťastne jede dál. Rozuměj, Tomaszu, už nemám szanci Vás dohonit ani náhodou.
tombed Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Odesláno 6. července 2011 to zas Jardovi a Maruně z Planea vypalitě rybnik , tož nesmiš to brať tak, že nas rozene spurtery chceš dohnať, to neidě, když se porovnaš s tym, že dospurtuješ v polu glownem, budě ti aji tak chutnať
marosh Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Odesláno 6. července 2011 Tuž dobré, pokuď dořeším logistiku přesunu svého drobného těla na trase Český Cieszyn - Mariánky, tak se nějak okážu v průběhu večera.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se