Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Takže to přesuneme komplet na toho 5.8.? Nějak jsem přehlídl že ségra slaví 22. 7. svatbu, tak bych stejně nemohl.....i když jsem to původně navrhl :notworthy: .

Odesláno (upraveno)

Zdravím ostravské jádro chronomagu ...

Grga_pitic mi říkal, že na srazech v Kartáči je pokaždé skvělá tikající atmosféra a že je to dobrá příležitost potkat se s dalšími nadšenci do hodinek, takže se pokusím dostavit jakmile se ustálí termín konání :smile_anim:

22.07. v pohodě, 08.07. to bude trochu se skřípěním zubů ... ne mých, ale přítelkyně :)

:cheers:

Upraveno uživatelem PavelBr
Odesláno

Maruzjo tam co meškaš u Kauvlandu ti stoji cela letka tryskaču či co :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Ty lulino, v pátek hakuju do osmé bo je Štastný den v O.K. firmě. A než se nějak dopravim, tak najdu Viktora, jak Grgovi opakuje, že ty vládní hodinky byly málem na nic, ale nakonec budou potřeba, bo vláda šťastne jede dál. Rozuměj, Tomaszu, už nemám szanci Vás dohonit ani náhodou.

Odesláno

to zas Jardovi a Maruně z Planea vypalitě rybnik :), tož nesmiš to brať tak, že nas rozene spurtery chceš dohnať, to neidě, když se porovnaš s tym, že dospurtuješ v polu glownem, budě ti aji tak chutnať :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...