Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo hosi, gas je hamoun... ale tohle nelze odpiskat, velky kseft a vip zakaznik :) mam narocne zeny :D

woe, až si to tu jednou ta zákonná přečte, tak budeš mít zase jenom jednu :D
Odesláno

chodi na ostravske srazy i nejake nezname obliceje, nebo se tam vsichni znate?

Všichni se zname, zasadně se oslovujeme: "...čau pičo..." a mluvime tak kratce, že si někdy ani sami nerozumime.

Však přiď, bude řiť.

Odesláno (upraveno)

.....že si někdy ani sami nerozumime.

Tato situace nastává kolem 10 hodiny, ale v případě rychlejší konzumace i dřív :cheers:. A ještě si maroshu zapoměl říct, že používáme i tajné zkratky.......třeba hadeo :drunk: Upraveno uživatelem sect
Odesláno

Tato situace nastává kolem 10 hodiny, ale v případě rychlejší konzumace i dřív :cheers:. A ještě si maroshu zapoměl říct, že pouříváme i tajné zkratky.......třeba hadeo :drunk:

Jo.

A co Ty, černá koule?

Nedojdeš?

Odesláno

z fifejd nejsem, ale je fakt, ze od domu kultury vitkovic to mam coby sutrakem dohodil :) tak uvidim, jaka bude doma atmosfera, zase kdyz jedeme rodice navstivit jednou za 2 mesice, tak se snazim s nimi travit co nejvic casu..

jinak jsem mel za to, ze spravne se rika pyco!?! ale je fakt, ze z ostravy jsem odesel v roce 98 po gymplu, takze jsem mozna uz degeneroval ;)

Odesláno

Tak kolik nas vlastne bude ?

Poslední platný seznam je:

18.11.

Baker

Zekon7302

David_B

Lukin_ova

marosh

Vladimir P.

Marty35

Alda

tombed

Čendík

PetrK

kubson

? tmoris ?

? sect ? - přijde bo venku je tak hnusně, že i ptáci chodí pěšky(a i v zakouřené hospodě si oproti venku budeme čistit plíce)

Odesláno

Myslím, že tam máš navíc Vláďu....

Poslední platný seznam je:

18.11.

Baker

Zekon7302

David_B

Lukin_ova

marosh

Marty35

Alda

tombed

Čendík

PetrK

kubson

? tmoris ?

? sect ? - přijde bo venku je tak hnusně, že i ptáci chodí pěšky(a i v zakouřené hospodě si oproti venku budeme čistit plíce) - hnusně je zatím na Ostravsku, hory jsou čisté.....

Odesláno

? sect ? - přijde bo venku je tak hnusně, že i ptáci chodí pěšky(a i v zakouřené hospodě si oproti venku budeme čistit plíce) - hnusně je zatím na Ostravsku, hory jsou čisté.....

Jo ale večer je i na horách tma a v hospodě je světlo, kamarádi a spousty hodinek ... :smile_anim:

Odesláno

Co jsi vyváděl Laďošu?

Testoval jsem, zda dokážu zastavit zádama přední kolo 250 kg těžkého BMW 1150 GS, asi v 30 km/h. A ono to jde, ovšem za cenu zlomených dvou sloupců třetího obratle a dvou kompresí. :crying_anim: Ale za 12 týdnů bych měl být vcajcu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...