Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Ostrava

grga_pitic

Doporučené příspěvky

.....že si někdy ani sami nerozumime.

Tato situace nastává kolem 10 hodiny, ale v případě rychlejší konzumace i dřív :cheers:. A ještě si maroshu zapoměl říct, že používáme i tajné zkratky.......třeba hadeo :drunk: Upraveno uživatelem sect
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

z fifejd nejsem, ale je fakt, ze od domu kultury vitkovic to mam coby sutrakem dohodil :) tak uvidim, jaka bude doma atmosfera, zase kdyz jedeme rodice navstivit jednou za 2 mesice, tak se snazim s nimi travit co nejvic casu..

jinak jsem mel za to, ze spravne se rika pyco!?! ale je fakt, ze z ostravy jsem odesel v roce 98 po gymplu, takze jsem mozna uz degeneroval ;)

Odkaz ke komentáři

Tak kolik nas vlastne bude ?

Poslední platný seznam je:

18.11.

Baker

Zekon7302

David_B

Lukin_ova

marosh

Vladimir P.

Marty35

Alda

tombed

Čendík

PetrK

kubson

? tmoris ?

? sect ? - přijde bo venku je tak hnusně, že i ptáci chodí pěšky(a i v zakouřené hospodě si oproti venku budeme čistit plíce)

Odkaz ke komentáři

Myslím, že tam máš navíc Vláďu....

Poslední platný seznam je:

18.11.

Baker

Zekon7302

David_B

Lukin_ova

marosh

Marty35

Alda

tombed

Čendík

PetrK

kubson

? tmoris ?

? sect ? - přijde bo venku je tak hnusně, že i ptáci chodí pěšky(a i v zakouřené hospodě si oproti venku budeme čistit plíce) - hnusně je zatím na Ostravsku, hory jsou čisté.....

Odkaz ke komentáři

? sect ? - přijde bo venku je tak hnusně, že i ptáci chodí pěšky(a i v zakouřené hospodě si oproti venku budeme čistit plíce) - hnusně je zatím na Ostravsku, hory jsou čisté.....

Jo ale večer je i na horách tma a v hospodě je světlo, kamarádi a spousty hodinek ... :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...