Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

něco z toho co se po stole válelo,omluvte kvalitu,je to foceno mobilem a navíc tam bylo příšerný světlo,takže beru zpět návrh na příští sraz ve Frýdku na hradě

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Přítel čendík měl včera v plánu tři neřesti, které si rok odpíral ... Tak snad mu vyšla i ta třetí a teď jen spokojeně dospává .... :-)

Tu třetí neřest jsem dal až dnes dopoledne - v noci jsem na to neměl Posted Image . Jinak bylo fajně, rád jsem vás poznal Posted Image

Odesláno

Ladosu, az budes ty Gulfy poustet, dej mi vedet predem, uz dlouho o nich premyslim. Dik..

Sectíku to bych ti nedoporučoval, když jsem je odepínal řemen, upadla spona :)

Čendíku no vidíš :smile_anim:

Odesláno

Tak zase nic no, budu o nich teda dal premyslet. A Ladosu, az je budes poustet, tak mi davat vedet nemusis.

Tahle vyprodaná limitka s inhouse quartzovým kalibrem stejně nejni na prodej. Tu budou nosit ještě moje vnoučata. :wheelchair:

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Tak decka,

nechci vam tu delat chaos v planovani listopadoveho mejdanu, ALE, co takhle predvanocni chacharsky sjezd v patek 16.12.? Jen to tak nastreluju dopredu.

Upraveno uživatelem Hasňa
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...