kulix Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Odesláno 1. října 2011 Kurnik ci jsou ty Gulfy? Od Vladika z jihomoravske sebranky..
zekon7302 Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Odesláno 1. října 2011 něco z toho co se po stole válelo,omluvte kvalitu,je to foceno mobilem a navíc tam bylo příšerný světlo,takže beru zpět návrh na příští sraz ve Frýdku na hradě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Čendík Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Odesláno 1. října 2011 Přítel čendík měl včera v plánu tři neřesti, které si rok odpíral ... Tak snad mu vyšla i ta třetí a teď jen spokojeně dospává .... :-) Tu třetí neřest jsem dal až dnes dopoledne - v noci jsem na to neměl . Jinak bylo fajně, rád jsem vás poznal
Baker Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Odesláno 1. října 2011 Tak uz jsem taky doma Dobre to bylo ... zase
sect Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Odesláno 1. října 2011 Ladosu, az budes ty Gulfy poustet, dej mi vedet predem, uz dlouho o nich premyslim. Dik..
tombed Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Odesláno 1. října 2011 Ladosu, az budes ty Gulfy poustet, dej mi vedet predem, uz dlouho o nich premyslim. Dik.. Sectíku to bych ti nedoporučoval, když jsem je odepínal řemen, upadla spona Čendíku no vidíš
sect Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Odesláno 1. října 2011 Prohlizim to na mobilu. Takze to jsou jako fucky? (cti faky, cti fejky) :-(
tombed Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Odesláno 1. října 2011 Prohlizim to na mobilu. Takze to jsou jako fucky? (cti faky, cti fejky) :-( přesně tááák, Laďoš nám dovezl ukázat co frčí v Řecku
sect Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Odesláno 1. října 2011 Tak zase nic no, budu o nich teda dal premyslet. A Ladosu, az je budes poustet, tak mi davat vedet nemusis.
David_B Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Odesláno 1. října 2011 Tak uz jsem taky doma Dobre to bylo ... zase v 17:16? Ty se s tím nemazlíš
Vladimír P. Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 Tak zase nic no, budu o nich teda dal premyslet. A Ladosu, az je budes poustet, tak mi davat vedet nemusis. Tahle vyprodaná limitka s inhouse quartzovým kalibrem stejně nejni na prodej. Tu budou nosit ještě moje vnoučata.
zekon7302 Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 tak co ta Ostrava?bude se něco konat?potřebuji se pochlubit fyzicky,co na to rada starších?
sect Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 (upraveno) 11.11.11 nebo 18. 11. 11, jinak jsem marný. edit: a ani to není jisté Upraveno 21. října 2011 uživatelem sect
Hasňa Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 (upraveno) Tak decka, nechci vam tu delat chaos v planovani listopadoveho mejdanu, ALE, co takhle predvanocni chacharsky sjezd v patek 16.12.? Jen to tak nastreluju dopredu. Upraveno 21. října 2011 uživatelem Hasňa
David_B Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 Tak zatím se pro 18.11. vyjádřili: BakerSectZekon7302David_B Někdo další?Jiné datum?
sect Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 18. je nakonec spatne. 17. je svatek a volno, takze to urcite vypadnu nekam pryc uz ve ctvrtek.
lukin_ova Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 18.11. Sraz Chronomagu Ostrava BakerSectZekon7302David_BLukin_ova
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se