zekon7302 Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 Však se koukni na ruku na svoje Steinharty, málem jsi byl taky bez nich .... to jsem se nebál,věděl jsem kde se pohybují a mezi váma se není o co bát ne? My jsem se nevytratili,ono to bylo tak že jsme vlezli do nějakého prostoru kde bylo téměř nedýchatelno,asi dvě vteřiny po vstupu jsem ještě viděl Aldova záda pak tma hluk,horko,tak jsem vyšel ven což nebylo jednoduché přes ten dav,navíc Čendíka zlobilo bříško,ale já chci detaily,jak se to vůbec stalo,oni si zas nedali pokoj nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 Lukine, postni sem prosím i ty umělecké... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 začíná být žížeň... takže se pište:vyhraje termín s větším počtem magorů - místo stejné jako minule? 9.12. od 18htombed 16.12. od 18htombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 16. bych snad mohl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 16. bych snad mohl.. ne mohl, ty musíš, jinak tě z marusjou nevezmeme na Brusáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 (upraveno) 16.12. od 18htombedHasňa ?Marty35 Upraveno 28. listopadu 2011 uživatelem Marty35 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 16.12. od 18htombedHasňa ?Marty35 sect - doufám, že to tentokrát vyjde...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 - místo stejné jako minule? Prosím už ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 (upraveno) mně místo nevadilo,jen ta pozdější procházka ,mně opravdu vadí davy lidí a nadměrný hluk,z toho mám následujíci den v hlavě tohle Upraveno 28. listopadu 2011 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 16. bych snad mohl.. Michale prostě ty musíš, ale když ti to nevyjde dostaneš druhou šanci mezi svátky, i třeba v meším kruhu... 16.12. od 18h tombed Hasňa ? Marty35 sect - doufám, že to tentokrát vyjde...... jestli ne, zařídím ti doživotní ban, ne na nick, ale IP adresu Prosím už ne... piště i návrhy kde... mně místo nevadilo,jen ta pozdější procházka ,mně opravdu vadí davy lidí a nadměrný hluk,z toho mám následujíci den v hlavě tohle wole, ses ztratil v prvním pajzlu na Stodolní, tak nebeč... pište se i na 9.12. kdo může, ať si to Baker vyhodnotí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 (upraveno) 4zekon: No jo, tys nepil pivo Ty schody docela zmáhaj... Upraveno 28. listopadu 2011 uživatelem Marty35 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 4zekon: No jo, tys nepil pivo Ty schody docela zmáhaj... já jinak nepiju pokud neřídím a jsem za volantem skoro každý den,samozřejmě že přijedu, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 16.12. od 18h tombed Hasňa ? Marty35 sect - doufám, že to tentokrát vyjde...... zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 (upraveno) Marodim na sluzebce v Bergenu na hotelu, jsem na zdechnuti a zitra musim prednaset, coz jsem zvedav, jak dopadne, takze ted bych odmitnul i back stage pass. Ale ono se to vystribri, mraky se rozplynou, vyjde slunce a pobrecime si spolu u The Ghost of Tom Joad. Men walkin' 'long the railroad tracksGoin' someplace there's no goin' backHighway patrol choppers comin' up over the bridgeHot soup on a campfire under the bridgeShelter line stretchin' 'round the cornerWelcome to the new world orderFamilies sleepin' in their cars in the SouthwestNo home no job no peace no restThe highway is alive tonightBut nobody's kiddin' nobody about where it goesI'm sittin' down here in the campfire lightSearchin' for the ghost of Tom Joad He pulls a prayer book out of his sleeping bagPreacher lights up a butt and takes a dragWaitin' for when the last shall be first and the first shall be lastIn a cardboard box 'neath the underpassGot a one-way ticket to the promised landYou got a hole in your belly and gun in your handSleepin' on a pillow of solid rockBathin' in the city aqueduct The highway is alive tonightWhere it's headed everybody knowsI'm sittin' down here in the campfire lightWaitin' on the ghost of Tom Joad Now Tom said "Mom, wherever there's a cop beatin' a guyWherever a hungry newborn baby criesWhere there's a fight against the blood and hatred in the airLook for me mom I'll be thereWherever there's somebody fightin' for a place to standOr a decent job or a helpin' handWherever somebody's strugglin' to be freeLook in their eyes Mom you'll see me." Well the highway is alive tonightBut nobody's kiddin' nobody about where it goesI'm sittin' down here in the campfire lightWith the ghost of old Tom Joad Je docela ostuda, ze Hrozny hnevu jsem necetl. Do koncertu dozenu. Upraveno 28. listopadu 2011 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 To druhe solo v 5:55 je kulervouci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 To druhe solo v 5:55 je kulervouci. Jo, Tom Morello (ex-Rage Against The Machine, ex-Audioslave) je kabrňák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 (upraveno) Pritom ta jejich (Rage) verze se mi vubec nelibi, ale kdyz Morello jen jako host a pritvrdi ten poeticky projev Bruce, tak to funguje vyborne. Upraveno 28. listopadu 2011 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 (upraveno) Jo, Tom Morello (ex-Rage Against The Machine, ex-Audioslave) je kabrňák To jo, ale kytaru má na sobě přilepenu, jak hušle. No a to sólo? To musel chodit na hodinu ku Jandovi, ten Mozarello, ne? Upraveno 28. listopadu 2011 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 mám vás rád, ale nemáte se tady hlásit na sraz?bosse probereme na koncertě návrhy na místo sem... 9.12. od 18htombed 16.12. od 18htombedHasňa ?Marty35 sect - doufám, že to tentokrát vyjde......zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 (upraveno) tombed: OK, takze abych se drzel tematu, me se to prave libi, ze ji ma jak husle. Je to vic cool, IMHO, nez kdyz to ma u kolen. Mark King mo tum basgitare ganz vysoko pod pazurum. :-) Upraveno 28. listopadu 2011 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se