Luk Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 2.3.2012 U Kocoura od 18h 1. tombed 2. sect3. marosh4. Baker5. MarcelG 6. zekon73027. Marty358. babaq9. Luk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 (upraveno) sedíme jako vždycky, dneska jsem tam volal, páč jsem zapoměl Upraveno 28. února 2012 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 sedíme jako vždycky..... To znamená že buď vedle Tebe, nebo mně odsune Marosh do druhé řady......paráda..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 buď rád a poctěn, že na tebe bude dopadat zář našich osvícených hlav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Kluci ostravští i ostatní mi bližní nemáte někdo doma Nespresso kapsle.Jedu příští týden na hory a v apartmánu je mašina, doma jí nemám, takže ani kapsle nemám. Rád bych tak deset-patnáct kapslí vzal sebou.Že byste mi někdo hodný spustil za náhradu finanční.Díky za pozornost. Případné SZ vítáno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 2.3.2012 U Kocoura od 18h 1. tombed 2. sect3. marosh4. Baker5. MarcelG 6. zekon73027. Marty358. babaq9. Luk10. Lukin_ova11. Alda Dopisuji Frýdlantskou větev .... měli bychom to stíhat ... Máme zase ty debilní dva stoly u vchodu ? Vždycky čekám, kdy někdo odejde s hodinkama ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 ano, máme zase ty dva debilní stoly u vchodu, kde čekáš, že někdo odejde s hodinkama Lukine ale tam se nás vleze víc, když vy se trousíte s těma přihláškama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 1. tombed 2. sect3. marosh4. Baker5. MarcelG 6. zekon73027. Marty358. babaq9. Luk10. Lukin_ova11. Alda12. Traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 (upraveno) 2.3.2012 U Kocoura od 18h 1. tombed 2. sect 3. marosh 4. Baker 5. MarcelG 6. zekon7302 7. Marty35 8. babaq 9. Luk 10. Lukin_ova 11. Alda Dopisuji Frýdlantskou větev .... měli bychom to stíhat ... Máme zase ty debilní dva stoly u vchodu ? Vždycky čekám, kdy někdo odejde s hodinkama ..... Tak já budu za howado a nějaké hodinky ti ukradu. Výběr nechám na Tobě, až budeš chtít provézt akci, tak jen mrkni a já do toho půjdu. P.S. A vypadá to, že budeme přisunout i oblíbený třetí, tzv.Sect-out stůl. Upraveno 29. února 2012 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Libe kdy konečně dojedeš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 Libe kdy konečně dojedeš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 Libe kdy konečně dojedeš? Když vy mi ty termíny snad děláte naschvál. Minule jsem byl na jarních prázdninách, teď zase v cudzině. Příště vám to naplánuju sám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 1. tombed 2. sect3. marosh+1(externista znalý naší nemoci)4. Baker5. MarcelG 6. zekon73027. Marty358. babaq9. Luk10. Lukin_ova11. Alda12. Traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čendík Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 1. tombed 2. sect3. marosh+1(externista znalý naší nemoci)4. Baker5. MarcelG 6. zekon73027. Marty358. babaq9. Luk10. Lukin_ova11. Alda12. Traveller13. Čendík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Marosh: No konecne! To me mrzi, ze tam nebudu. Budu drzet basu s libem, at mu to neni tak lito. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2012 Kluci, nebylo to špatné, ale lokál by bylo zavhodno vyměnit pro příště asi - žebra mi teda nesedly, dobře mi z nich nejni :-( A jak jste dopadli vůbec poté, co jsme odjeli, co Tome, Viktore? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2012 No, muselo to být velké, vzhledem k chybějícím informacím v tuto již pokročilou hodinu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2012 (upraveno) Díky všem za bezva sraz. Debaty byly přepestré, někdy až vášnivé ... ale to k tomu patří. A bránice mne od smíchu bolí ještě teď. Doma se mne vždy ptají o čem si můžou šest hodin povídat hodinkoví maniaci v hospodě.. Když jsem jim vysvětloval, že jenom rozebrat ruční nanášení lumi na indexy a ručky jedněch hodinek zabere v pohodě třicet minut, tak jsem si vyslechl peprný komentář o magorech a měl jsem klid .... Těším se na další sraz. Hoši mám Vás rád. Edit: pravopis Upraveno 3. března 2012 uživatelem lukin_ova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2012 jenom rozebrat ruční nanášení lumi na indexy a ručky jedněch hodinek zabere v pohodě třicet minut, Priste uz nebudu prudit, dostal jsem od Tombeda na zaver pekny kartac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se