Vladimír P. Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2012 to Vladimir P Hurá, budou ananty, dnes jsem je okukoval v Koskomu .... Doufám, že Tě nenapadlo vzít něco jiného .... jasně, já jsem teď holota žebrácká a v podstatě krom nějaké šepleti nic jiného nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Na pátek objednáno 10 x kančí s šípkovou omáčkou a karlovarským knedlíkem, 3 x kančí se zelím a karlovarským knedlíkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 No, třeba ještě kousek kance najdou (bral bych se zelím)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 No, třeba ještě kousek kance najdou (bral bych se zelím)... máš ho mít, sexík si v zápal boje nevšimnul, že mám 2 jídla ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Všiml , ale myslel jsem, že jsi takový milovník divočiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Tož mě prosim objednéte taky to jedno stodené Šardoné.... 268,312,311,048,210,250 nebo 382? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 neprehanis to Cyrdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Také ty co jsou čím starší a zašlejší, tím hezčí..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 382 samozřejmě a ty Sibiř vylez z Komina a doval taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 puvodne sem chtel, ale nedavam to, v sobotu ve tri rano jedu do nemec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Tož to vezmeš rovnou od nás přes Polsko...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Cyrdo, vezmi do kapsy i 250-tky, dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Cyrdo, vezmi do kapsy i 250-tky, dik. Ok. Takže bronzofky a Dejlajty na Riosu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 No a riosy 24mm dovez taky, treba zrouna nakoupime, pac live je live a nez to Kuba nasazi na web... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 No a riosy 24mm dovez taky, treba zrouna nakoupime, pac live je live a nez to Kuba nasazi na web... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 No a riosy 24mm dovez taky, treba zrouna nakoupime, pac live je live a nez to Kuba nasazi na web... od rána do večera sázím, až sem z toho punčový? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2012 máš ho mít, sexík si v zápal boje nevšimnul, že mám 2 jídla ... Super, dík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2012 Panove, ac jsem delal vsechno, aby to tentokrat konecne zase jednou vyslo, tak to zitra zase nedavam. Na posledni chvili prace, prace, prace. Se z toho fakt uz asi po.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2012 Marty mně láme, ať příjdu - taky bych se rád ukázal, tak jestli všechno dneska klapne a stihnu se vrátit v rozumném čase, přijdu... ale slíbit na 100% nemůžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2012 Je tam pánové wifi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se